- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #1.701
Bende üzülüyorum kuzum hele bide bişey diyememek ona insanı dinlemez gerçekten anlatılacak gibi değil görmek lazım annem namaz kılıyor sonra lavaboya girdi ben yanında oturamıyorum mutfakta bekledim annemin çıkmasını yalnız kalamıyorum bile onla eşime karşı bi tavır sürekli bi aşağılama adamın işi ağır geç geliyor diyorum kaçda gelecek ohoo falan diyor bende bir iş değil kaç iş yapıyor diyorum ev alamadı daha diyor başka şeyler söylüyor sırf ben sevdiğimle evlendim onun tipsiz sevimsiz akrabası ile evlenmedim diye ablamın birini harcadı öyle 15 yaşında hiç sormadan kendi kuzenine verdi amcasının oğluna adamın bi tipi vardı Allah yaratmış ama ucube dediler komşular görünce nasıl verdiniz dediler nefret gibi de bişey değil nasıl canım sıkılıyorYaaa üzüldüm cidden deşmememk için sormadm bende hiç bilsem bu kadar dolusun başından babanla olanları sorardım sen gönlünü ferah tut düşünme babanı anneni Sadece kendine kocana olacak bebeğine odaklan Rabbim inşallah gönlüne göre nasip ederde herşey istediğin gibi olur
Babana ne desem bilemedim onuda vicdanıyla arabasıyla başbaşa bırak gitsin ne gelir elinden keşke daha farklı bi yapıda olsaymış