Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Yaaa üzüldüm cidden deşmememk için sormadm bende hiç bilsem bu kadar dolusun başından babanla olanları sorardım 😐 sen gönlünü ferah tut düşünme babanı anneni Sadece kendine kocana olacak bebeğine odaklan Rabbim inşallah gönlüne göre nasip ederde herşey istediğin gibi olur 💜
Babana ne desem bilemedim onuda vicdanıyla arabasıyla başbaşa bırak gitsin ne gelir elinden keşke daha farklı bi yapıda olsaymış 😶
Bende üzülüyorum kuzum hele bide bişey diyememek ona insanı dinlemez gerçekten anlatılacak gibi değil görmek lazım annem namaz kılıyor sonra lavaboya girdi ben yanında oturamıyorum mutfakta bekledim annemin çıkmasını yalnız kalamıyorum bile onla eşime karşı bi tavır sürekli bi aşağılama adamın işi ağır geç geliyor diyorum kaçda gelecek ohoo falan diyor bende bir iş değil kaç iş yapıyor diyorum ev alamadı daha diyor başka şeyler söylüyor sırf ben sevdiğimle evlendim onun tipsiz sevimsiz akrabası ile evlenmedim diye ablamın birini harcadı öyle 15 yaşında hiç sormadan kendi kuzenine verdi amcasının oğluna adamın bi tipi vardı Allah yaratmış ama ucube dediler komşular görünce nasıl verdiniz dediler nefret gibi de bişey değil nasıl canım sıkılıyor

Bende üzülüyorum kuzum hele bide bişey diyememek ona insanı dinlemez gerçekten anlatılacak gibi değil görmek lazım annem namaz kılıyor sonra lavaboya girdi ben yanında oturamıyorum mutfakta bekledim annemin çıkmasını yalnız kalamıyorum bile onla eşime karşı bi tavır sürekli bi aşağılama adamın işi ağır geç geliyor diyorum kaçda gelecek ohoo falan diyor bende bir iş değil kaç iş yapıyor diyorum ev alamadı daha diyor başka şeyler söylüyor sırf ben sevdiğimle evlendim onun tipsiz sevimsiz akrabası ile evlenmedim diye ablamın birini harcadı öyle 15 yaşında hiç sormadan kendi kuzenine verdi amcasının oğluna adamın bi tipi vardı Allah yaratmış ama ucube dediler komşular görünce nasıl verdiniz dediler nefret gibi de bişey değil nasıl canım sıkılıyor
Kızlar daha fazla yazmayım ben sizinde moraliniz bozulacak kusuruma bakmayın
Yokk be yaz hep pozitif olcaz diye hayatın gerçeklerini mi görmicez birbirimize destek de mi çıkmayacağız 😘 kusura bakma da sen iyi yine baba diyip eve çağırıyorsn ben olsam onu da yapmazdm biraz değer bilse keşke babanız mutlu olup berabar zaman geçirmek varken uf puf edip kalkıp gidiyo söyleniyor 🤦 sen kendi bildiğini yaptın sevdiğinle evlendin ya tebrik ediyorum seni kocanla da mutluysan boşver geçmişi olanların olacağı varmış olmuş.
sen bundan sonrasına bak 🤗

Bura pozitiflik grubu kimsenin moralini bozmak istemem ama o kadar doldum ki ben burda bi konu açıp anlatmıştım babamın doktora götürmemesi yüzünden apandisitim patlamıştı benim kendinden başka hiç birşeyi önemsemez kendine bişey olsa ama hastane hastane gezer neyse o ameliyat yüzünden benim tüplerim hasar gördü dış gebelik de ordan dedi doktor herkesin arasında kalıyorum eşim dün akşam diyor ki babanın umursamazlığı evladıma sebeb oldu diyor anneme söylüyorum babam yüzünden oldu diye en azından kabul etsin azcık bari üzülsün benim canımı sıkan o zaman tamam olan oldu hala aynı tas aynı hamam dış gebelik den ameliyat oldum akşam arıyoruz ta ertesi gün öğlen geliyorlar eşim de bi bunu laf etti o sinirlen bu nasıl bi insan ya diyor anneme diyorum evlendiğimizden beri benle uğraşıyor sürekli doktora giriyoruz bana bi işlem yapılıyor maddi manevi yıprandı iyice diyorum en azından bi karısı var evlendin barklandın biz mi yardımcı olalım diyor sürekli gelip gitmiyorsunuz diye ondan dert yanıyor bıktım sürekli evin bi yerine bişey yaptırıyorlar kanepe almışlar şimdide istedikleri 10 bin liraymış 8 bin liralık almışlar ben benim sorunlarımı anlatıyorum baba diye bişey yok zaten annede psikolojisi bozuk başım ağrıdı uff puf diyor ben şimdi rahim filmi çekilecem tekrardan o bi para tüpüm iptalse laparoskopi mi olacak histeroskopi mi olacak o ayrı bi para tüp bebek aşaması zaten

Yeni araba aldılar 130 bin liraya annemi hiç bi yere götürmüyor bindirmek istemiyor kendi geziyor sürekli kahveye oraya buraya deminden de kalkacaklar gönülsüz geldim diye bana ima ediyor yemeği zoraki yedi hadi kalk gidelim dedi anneme oda namaz kıldı çay koydum neyi çayı arabam aşağıda ya bişey olursa tır vardı sabah ya gelirse kaldırdı annemi annemde araban batsın dedi küfür etti anneme ben yukarı bile çıkmayacaktım yemek felan çıkartıyon dedi annem hazırlanırken çıkıverdi kızlar kusuruma bakmayın bana dua edin nolur şu tüpüm açık olsun doğma yollardan inşallah sağlıklı evladım olur da kimseye muhtaç olmam inşallah
Kuzum çok üzüldüm rabbim her şeyin annenin babanın evladın eşin hayırlısını versin. İki günlük dünyada kırmak üzmek çok saçma yarın ölmeyeceğimizin garantisi yok aynı şekilde dünya malına da çok bel bağlamamak lazım sonuçta mezara götüremiyoruz..Amin inşallah tüplerin açıktır da gerek kalmaz diğer işlemlere sıkma canını🤍ne zaman istersen yaz dertleşir derdine derman olmaya çalışırız Allahın izniyle🐣🥰

Çok sağolasın kuzum
Eşim başka Bi yere gitmek istemiyorda zaten.. Gidebilecek en iyi Dr gidiyoruz diyo ben de yoruldum artık drların yapabileceği bişey de yok... Bana zamansız yumurtladığm için gebelik zamansız oluşuyo rahim hazırlamadan demişti.. E mantıklı da geldi..
Tüp yaparsak herşey daha düzenli olcak olacak bu defa demişti
E şimdi toplama iptal olunca boşa gitmesin aşılama bari yapalım dedi ki eşim olmayınca o da olmadı
Ancak aklıma takılan şu ki şayet aşılama olsaydı tutsaydı normal gebeliğim den ne farkı olacaktı nasıl ilerletecekti gebeliği anlamadm
Asilamada da progesteron veriyorlar ya canım belki öyle devam ettirebilirdi.
Sonuçta o da bebeğin tutunmasını sağlıyor.

Ben standart mesaideydim canım
Şimdi bitirdim inşallah
Bi çay koyup ayaklarımı uzatmak istiyorum😊
Sen napıyorsun?
İçirdiler mi çayı sana uzatabildin mi bacaklarını 🤪😁
Bu arada kızlar beklenen geldi adet:KK43: bu ay da nasip değilmiş hemen sevgili ovulasyoncuklarımı sipariş ettim :spor:hadi bakalım Hayırlısıyla🤲🏻😍
Gelir gelir o Allah'ın cezası 😂😐 neyse en azından pozitif durabildin tebrik ediyorum zamanını bekliyordur bugün olmadı bi daha kine olur 🌺 ovulasyonlrı düzenli yapabiliyor musun bi ara deniyeyim dedim olmadı bıraktım 😂

İçirdiler mi çayı sana uzatabildin mi bacaklarını 🤪😁

Gelir gelir o Allah'ın cezası 😂😐 neyse en azından pozitif durabildin tebrik ediyorum zamanını bekliyordur bugün olmadı bi daha kine olur 🌺 ovulasyonlrı düzenli yapabiliyor musun bi ara deniyeyim dedim olmadı bıraktım 😂
2 aydır düzenli kullanıyorum biraz sabır etmek getek:KK70::KK70:

X