- 17 Ekim 2021
- 11.331
- 37.607
- 38
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #1.081
Afiyet olsunBiraz pozitif yap bizi ölü gibiyim şuan kahvaltı yaptım yeni toparladım masayı falan bi halsizlik çöktü
Yine kimseler kalmadı topikteAfiyet olsunolur öyle ya
Sorma yaa, ilk üç gün , sohbet muhabbet hat safhada, sonra...? Tesadüf herkesin işi olabilir, ya da canları istemez,saygı duyarım. Herkesin hakkında hayırlısı olsunYine kimseler kalmadı topikte
Benim canım çok sıkılır evde burda hepimiz konuşsak birşeylere gülsek vakit geçirsek hepimiz için iyi olurSorma yaa, ilk üç gün , sohbet muhabbet hat safhada, sonra...? Tesadüf herkesin işi olabilir, ya da canları istemez,saygı duyarım. Herkesin hakkında hayırlısı olsun
Ölelim biz.hayata pozitif bakamıyorsak
Ben aslında yoğumm
Zaman kavramı yok bendeÖnemli değil
İnşaallah
Günaydın
Günaydın, arada oluyorsa normaldir
Ay çocuklar öyle ya gerçekten çok komiklerGöksel in bi şarkısı vardıya aklıma onu getirdin Allahım ablamla komşunun çocuğu aynı yaştalardı o şarkıyı ezberlediler ikisi bir olup koro halinde söylerlerdi işin acı kısmı bizimkiler gülmek için söyletirlerdi bunlarda güzel söylüyoruz zannederler di birinine bakışa bakışa söylerler di
Beni küçüğüm diye aralarına almazlardı kudururdumZaman kavramı yok bende
Ay çocuklar öyle ya gerçekten çok komikler
Benim kızlardan biri yavru fil gibi bağırıyor gülesim geliyor
Tabi canım öyle,Benim canım çok sıkılır evde burda hepimiz konuşsak birşeylere gülsek vakit geçirsek hepimiz için iyi olur
Çünkü ben bir Funda Altıntop 'umNideeenn
Son kpss puanını 2020 de aldiysan şuanda da deneyebilirsinBu puanla olurmu kuzum nasıl yapacam hiç bilgim yok konuda ösym sayfasında mı açıklanıyor onun alımlarıda zaten bölümüm den iyice umudu kestim laboratuvar bölümüm sıralamam 12 binlerde şimdi 40 bin alım olacak tüm sağlık bölümlerinden hiç umudum kalmadı
Elimizde bı diploma olması çok önemliGünaydın uyudum çocuklar uyumuşken.isletme okumuştum, önlisans üstünü tamamlayıp.evdeyim şimdi
Rooooooz roooz roz napiyosunnbebeklinick kediliiiiiiiiiiii kediliiiiiiiiiiii kediliiiiiiiiiiii kediliiiiiiiiiiii