• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Son kpss puanını 2020 de aldiysan şuanda da deneyebilirsin
Evet 70 itibariyle oluyor ve yetmisle giren tanidijlarim var.

Zabıt katipliği ve icra katipliği ikisini de dene
Klavye çalışmalısın bilgisayardan klavye duellolari var web sitelerde yani
Oralardan çalış
Birde mesela bulunduğun ilin merkezine değil de ilçe adliyelerinde şansın çok daha yüksek olur .
3.yil kadroya geçince zaten istediğin yere gidersin
Yaaa sağol canım benim 🤗🤗
Ben kendi mesleğime yoğunlaştım iyice başka bişeyde araştırmadım bi araştırıp bakayım
Çevre sağlığı diye yeni bi bölüm okuyum diyordum bi yandan ataması iyi bide dersler aynı muafda olurum bebiş olana kadar bişeyler başaracam inşallah şu motivasyonumu yeniden toparlayım az önce kaynak kitap siparişi de verdim 🤗💜

Yaaa sağol canım benim 🤗🤗
Ben kendi mesleğime yoğunlaştım iyice başka bişeyde araştırmadım bi araştırıp bakayım
Çevre sağlığı diye yeni bi bölüm okuyum diyordum bi yandan ataması iyi bide dersler aynı muafda olurum bebiş olana kadar bişeyler başaracam inşallah şu motivasyonumu yeniden toparlayım az önce kaynak kitap siparişi de verdim 🤗💜
Nasıl ataması iyi ? Berbat bir bölümdü ne ara atama yapmaya başladılar fundacim
Kaç puanla kaç kişilik alım yapiyorlar ?

Oku tabi ama katipliği gözden çıkarma
Katipliğin beşinci yılında zabıt katipliginde yazı işleri müdürlüğü icra katipliginde ceza evi müdürlüğü sınavına girebiliyorsun .( 2 yıllık adalet okuma şartıyla )
Uzaktan eğitimle adalet okuyabilirsin bence 2 yıl
Rotani iyi belirle
Sonra bölümünu seç

Nasıl ataması iyi ? Berbat bir bölümdü ne ara atama yapmaya başladılar fundacim
Kaç puanla kaç kişilik alım yapiyorlar ?

Oku tabi ama katipliği gözden çıkarma
Katipliğin beşinci yılında zabıt katipliginde yazı işleri müdürlüğü icra katipliginde ceza evi müdürlüğü sınavına girebiliyorsun .( 2 yıllık adalet okuma şartıyla )
Uzaktan eğitimle adalet okuyabilirsin bence 2 yıl
Rotani iyi belirle
Sonra bölümünu seç
İnstada youtu.be de takip ettiğim sayfalar vardı canımda orda gördüm demekki herşeye inanmamak gerek 😅
Tamam kuzum benim vala çok sağol
Evde dur dur çalışmanında zorluğu var ama ikisinide gördüm evde oturmak daha zor geliyor bana artık tak etti uğraşmayı bıraktım bi süre iş güç açısında da sınavlar açısından da birşeyleri yoluna koyacam tekrardan çok teşekkürler 💜💜

İnstada youtu.be de takip ettiğim sayfalar vardı canımda orda gördüm demekki herşeye inanmamak gerek 😅
Evde dur dur çalışmanında zorluğu var ama ikisinide gördüm evde oturmak daha zor geliyor bana artık tak etti uğraşmayı bıraktım bi süre iş güç açısında da sınavlar açısından da birşeyleri yoluna koyacam tekrardan çok teşekkürler 💜💜
Ablam çevre sağlığı okumuştu on yıldır atanamadi evde 🤷
Soyleyeceklerim bu kadar😂😂😂😂😂

Minvari kahvesi mi ne aldım türk kahvesinin yumuşak icimlisi, onu daha kolay içiyorum

Senin sevdiğin türleri var mı ?
Bende trendyolda gördüm de almadım çok övüyorlar yorumlarda hafif içimli diye afiyet olsun canım 🤗

Minvari kahvesi mi ne aldım türk kahvesinin yumuşak icimlisi, onu daha kolay içiyorum

Senin sevdiğin türleri var mı ?
Nasıl bildiğimiz Türk kahvesinin mi yumuşak icimlisiymis 😲
Kız funda benim bile katip olasım geldi düşün 🤣

Nasıl bildiğimiz Türk kahvesinin mi yumuşak icimlisiymis 😲

Kız funda benim bile katip olasım geldi düşün 🤣
Evet yani süt koyup yapmissin gibi aslında( sütlü kadar da ağır değil de )
Sütten tasarruf gibi düşün 😂😂😂😂😂😂

Back