- 17 Ekim 2021
- 11.331
- 37.607
- 38
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #1.121
Hsgldngeldim cnm
Mirvari dostum r ile ,,Minvari kahvesi mi ne aldım türk kahvesinin yumuşak icimlisi, onu daha kolay içiyorum
Senin sevdiğin türleri var mı ?
Alla alla evde Osmanlı da var ay hiç benzemiyorlar birbirlerineMirvari dostum r ile ,,yeni baktım netten, bildiğimden diil, Osmanlı ya da dibek kahvesi olarak da bilinirmis ki ben içtim dibek,,,, ben de diyorum hiç duymadım,
Türk kahvesi de bana çok ağır gelmiyor şaşırdım hafifi deyinceEvet yani süt koyup yapmissin gibi aslında( sütlü kadar da ağır değil de )
Sütten tasarruf gibi düşün
hb cnmHsgldn
Bunu cevapladım da alintidan cikaramadimMinvari kahvesi mi ne aldım türk kahvesinin yumuşak icimlisi, onu daha kolay içiyorum
Senin sevdiğin türleri var mı ?
Yine bile olsa yerim,çok açım,tadı iyi miydi?
Senin dediğin doğrudur, internetten bikac araştırma yapmak lazım,ben bakınca yanlış bilgi denk gelmiştir, ben seviyorum Türk kahvesi klasik, öbürlerini sevip içsem bile klasik tat olarak değil de farklı içecek olarak içerim,Alla alla evde Osmanlı da var ay hiç benzemiyorlar birbirlerine
Neden bu kadar kısaltarak yazıyorsunhb cnm
İçine patlıcan da koymuştum kuru patlıcan dolması gibi bişey olmuşBunu cevapladım da alintidan cikaramadim
Senin dediğin doğrudur, internetten bikac araştırma yapmak lazım,ben bakınca yanlış bilgi denk gelmiştir, ben seviyorum Türk kahvesi klasik, öbürlerini sevip içsem bile klasik tat olarak değil de farklı içecek olarak içerim,
Neden bu kadar kısaltarak yazıyorsun
Ay yok köfteyle karışıksa olmamıştır ama sırf kuru patlıcan dolması tadindaysa okİçine patlıcan da koymuştum kuru patlıcan dolması gibi bişey olmuş
Bunu cevapladım da alintidan cikaramadim
Senin dediğin doğrudur, internetten bikac araştırma yapmak lazım,ben bakınca yanlış bilgi denk gelmiştir, ben seviyorum Türk kahvesi klasik, öbürlerini sevip içsem bile klasik tat olarak değil de farklı içecek olarak içerim,
Neden
alışkanlık canim sen iste uzun yazarım hoşbuldukBunu cevapladım da alintidan cikaramadim
Hoşgeldini ünlü harfler olmadan yazmışın ya ondan galiba,Bunu cevapladım da alintidan cikaramadim
Sallama ulen, isteğin olsa, kısaltarak da olsa muhabbete girerdinalışkanlık canim sen iste uzun yazarım hoşbulduk
Ay yok kız, yapar mıyım direkt öyle şeyler, kendisi bana ilk başta slm cnm yazmıştı,ondanHoşgeldini ünlü harfler olmadan yazmışın ya ondan galiba,
Et yokdu içinde karnıbahar kabak patlıcan tam buğday unu yumurta kajun baharatı vardı ama malasefki püre gibi olduAy yok köfteyle karışıksa olmamıştır ama sırf kuru patlıcan dolması tadindaysa ok
Onu görmemişimAy yok kız, yapar mıyım direkt öyle şeyler, kendisi bana ilk başta slm cnm yazmıştı,ondan
Olsun ya eline sağlık, bence güzeldiEt yokdu içinde karnıbahar kabak patlıcan tam buğday unu yumurta kajun baharatı vardı ama malasefki püre gibi oldu
Sallama ulen, isteğin olsa, kısaltarak da olsa muhabbete girerdin
Geldimmmmmm