- 17 Ekim 2021
- 11.331
- 37.607
- 38
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #1.101
Hahahaha ne kadar kibarmışız
Yaaa sağol canım benimSon kpss puanını 2020 de aldiysan şuanda da deneyebilirsin
Evet 70 itibariyle oluyor ve yetmisle giren tanidijlarim var.
Zabıt katipliği ve icra katipliği ikisini de dene
Klavye çalışmalısın bilgisayardan klavye duellolari var web sitelerde yani
Oralardan çalış
Birde mesela bulunduğun ilin merkezine değil de ilçe adliyelerinde şansın çok daha yüksek olur .
3.yil kadroya geçince zaten istediğin yere gidersin
Nasıl ataması iyi ? Berbat bir bölümdü ne ara atama yapmaya başladılar fundacimYaaa sağol canım benim
Ben kendi mesleğime yoğunlaştım iyice başka bişeyde araştırmadım bi araştırıp bakayım
Çevre sağlığı diye yeni bi bölüm okuyum diyordum bi yandan ataması iyi bide dersler aynı muafda olurum bebiş olana kadar bişeyler başaracam inşallah şu motivasyonumu yeniden toparlayım az önce kaynak kitap siparişi de verdim
Yoo seslenAyy aynı anlarda yazdık galiba be kedili
Kalp kalbe karşı, seslenmeme gerek yokmuş o kadarbebeklinick
Yemek yedim şimdi, iyi gider üstüne çayYoo seslen
Heyecanlandırıyor beni
Gelsene çay içelim
Minvari kahvesi mi ne aldım türk kahvesinin yumuşak icimlisi, onu daha kolay içiyorumYemek yedim şimdi, iyi gider üstüne çayhatta sade türk kahvesi
İnstada youtu.be de takip ettiğim sayfalar vardı canımda orda gördüm demekki herşeye inanmamak gerekNasıl ataması iyi ? Berbat bir bölümdü ne ara atama yapmaya başladılar fundacim
Kaç puanla kaç kişilik alım yapiyorlar ?
Oku tabi ama katipliği gözden çıkarma
Katipliğin beşinci yılında zabıt katipliginde yazı işleri müdürlüğü icra katipliginde ceza evi müdürlüğü sınavına girebiliyorsun .( 2 yıllık adalet okuma şartıyla )
Uzaktan eğitimle adalet okuyabilirsin bence 2 yıl
Rotani iyi belirle
Sonra bölümünu seç
Ablam çevre sağlığı okumuştu on yıldır atanamadi evdeİnstada youtu.be de takip ettiğim sayfalar vardı canımda orda gördüm demekki herşeye inanmamak gerek
Tamam kuzum benim vala çok sağol
Evde dur dur çalışmanında zorluğu var ama ikisinide gördüm evde oturmak daha zor geliyor bana artık tak etti uğraşmayı bıraktım bi süre iş güç açısında da sınavlar açısından da birşeyleri yoluna koyacam tekrardan çok teşekkürler
Bende trendyolda gördüm de almadım çok övüyorlar yorumlarda hafif içimli diye afiyet olsun canımMinvari kahvesi mi ne aldım türk kahvesinin yumuşak icimlisi, onu daha kolay içiyorum
Senin sevdiğin türleri var mı ?
Ne çevre sağlığımı kim demiş onu öyle bi bölüm mü varmışAblam çevre sağlığı okumuştu on yıldır atanamadi evde
Soyleyeceklerim bu kadar
Nasıl bildiğimiz Türk kahvesinin mi yumuşak icimlisiymisMinvari kahvesi mi ne aldım türk kahvesinin yumuşak icimlisi, onu daha kolay içiyorum
Senin sevdiğin türleri var mı ?
Kız funda benim bile katip olasım geldi düşünİnstada youtu.be de takip ettiğim sayfalar vardı canımda orda gördüm demekki herşeye inanmamak gerek
Tamam kuzum benim vala çok sağol
Evde dur dur çalışmanında zorluğu var ama ikisinide gördüm evde oturmak daha zor geliyor bana artık tak etti uğraşmayı bıraktım bi süre iş güç açısında da sınavlar açısından da birşeyleri yoluna koyacam tekrardan çok teşekkürler
Çalışırın sen naparsın breNaparsın
Öyle bayilmali biseyler değil ama türk kahvesinde zorlanan için iyi bi secim.Bende trendyolda gördüm de almadım çok övüyorlar yorumlarda hafif içimli diye afiyet olsun canım
Koley gelsin bende tozmadan geldimÇalışırın sen naparsın bre
Ne çevre sağlığımı kim demiş onu öyle bi bölüm mü varmış
Evet yani süt koyup yapmissin gibi aslında( sütlü kadar da ağır değil de )Nasıl bildiğimiz Türk kahvesinin mi yumuşak icimlisiymis
Kız funda benim bile katip olasım geldi düşün