Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Yaaa sağol canım benim
Ben kendi mesleğime yoğunlaştım iyice başka bişeyde araştırmadım bi araştırıp bakayım
Çevre sağlığı diye yeni bi bölüm okuyum diyordum bi yandan ataması iyi bide dersler aynı muafda olurum bebiş olana kadar bişeyler başaracam inşallah şu motivasyonumu yeniden toparlayım az önce kaynak kitap siparişi de verdim

Nasıl ataması iyi ? Berbat bir bölümdü ne ara atama yapmaya başladılar fundacim
Kaç puanla kaç kişilik alım yapiyorlar ?

Oku tabi ama katipliği gözden çıkarma
Katipliğin beşinci yılında zabıt katipliginde yazı işleri müdürlüğü icra katipliginde ceza evi müdürlüğü sınavına girebiliyorsun .( 2 yıllık adalet okuma şartıyla )
Uzaktan eğitimle adalet okuyabilirsin bence 2 yıl
Rotani iyi belirle
Sonra bölümünu seç

İnstada youtu.be de takip ettiğim sayfalar vardı canımda orda gördüm demekki herşeye inanmamak gerek
Tamam kuzum benim vala çok sağol
Evde dur dur çalışmanında zorluğu var ama ikisinide gördüm evde oturmak daha zor geliyor bana artık tak etti uğraşmayı bıraktım bi süre iş güç açısında da sınavlar açısından da birşeyleri yoluna koyacam tekrardan çok teşekkürler

Ablam çevre sağlığı okumuştu on yıldır atanamadi evde
Soyleyeceklerim bu kadar

Minvari kahvesi mi ne aldım türk kahvesinin yumuşak icimlisi, onu daha kolay içiyorum

Senin sevdiğin türleri var mı ?
Nasıl bildiğimiz Türk kahvesinin mi yumuşak icimlisiymis
Kız funda benim bile katip olasım geldi düşün

Nasıl bildiğimiz Türk kahvesinin mi yumuşak icimlisiymis

Kız funda benim bile katip olasım geldi düşün
Evet yani süt koyup yapmissin gibi aslında( sütlü kadar da ağır değil de )
Sütten tasarruf gibi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…