- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #1.041
Rabbim hayırlı uzun ömürler versin evlatlarına aminnOvulasyonu ben de denedim, başarılı olamamıstim ama benim anlamayisimdandir, kafama takmayı bıraktığımda hamile olacağıma inanıyordum ama yine takmaktan anlamıyordum kendimi. Yıllarım takmakla geçti .kac doktora gittik,sorun yoktu, sorun olsa tedavi ile kosturucaz ama yoktu. Bir gün bile korunmadik,ilk günden beri ertelemedim hiç bebeği.adet bir gün geçse de umutlanma sevinci yaşasam diye düşünüyordum düşünün. Dualar okuttum, üzerine yilllar geçti, olmuyor, sonra dedim ki ben kendim okucam dua,daha doğrusu dua zaten ediyordum da hep, dua dediğim sure,kurandan yani. Ve okudukca takmıyordum, benim öyle bi düşünce, inanç gücüm var ki, kilitliyorum kendimi,hatta işyerine bio enerjici gelmişti, müdüre hanım da falan ise yaradı, adam ben de olmadığını söyledi, bende böyle olumsuz bir özellik var biliyorum, neyse işte, Meryem süresini dedim okucam ya,daha 40 gün tamamlanmadan hamile oldum,ve sağ elimi karnıma koyup, bebegim sağlıkla hayirla benimle diye tekrar ediyordum arada. çok şükür nasip oldu, Allah isteyen herkese en hayirli zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Bebek kpss girdim çıktım bir ay sonra eşimle tanıştım hatta ertesi gun kpss aciklandiAtama olmadı dimi, hani oldu da gitmemis olamazsın dimi?
Haha,ben buradan iki diil tam üç anlam çıkardım
Teşekkür ederim, bakicam
İşte kem kümşaka ya öylesine
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Regl öncesi sendrom oluyor regl öncesi hormon değişiklikleri sebebiyle regle 1 haftaAy ben adetten onceki gün acayip negatifim ya hayatim berbat sanki bir gerginlik sonrasi genelde pollyanna ay dogru mu yazdim acaba
O vazgeçilmezim zaten evden hiç eksik olmuyor bir kupa içiyordum ben ikiye çıkarayım o zaman 3 ayım var kilo vermek içinYeşil çay çok iyi oluyor kuzum onu aksatmadan sabah akşam 1 bardak iç kardeşim onunla zayıfladı hala aynı kiloda yiyor ama almıyor
Tamam kuzum çok teşekkür ederim zaten bana kilo yapan abur cubur bi patlamış mısırdan vazgeçemiyorum onuda az yiyecem 5 den sonra yememeye dikkat ediyorum da oda çok erken oluyor ama çok acıkıyorum bide akşamlar uzun şimdi 7 de bırakırım artıkAburcubur, cips, kola, hazır tatlılar yasak.
Ekmek her öğün 1dilim.
Hergun 1-2 adet meyve. Fazlası yok.
Sabah kahvaltıdan sonra kayısı çayı için.
Akşam 7den sonra yemek yemeyin.
en önemlisi 1 saat yürüyüş ve evde 15dk tüm beden çalıştıran spor yapınchole ting ağır bence, daha hafif spor kanallari vardir.
Valla çok zor bir soruKızlar bu altın artışı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Arabayı satıp altına yatırmayı düşünüyoruz da yaza tekrar bozdurmak için tabii ne kadar mantıklı bilmiyorum
Kuzuuuu araba altından daha değerli şuan araba alım satım işi yapınKızlar bu altın artışı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Arabayı satıp altına yatırmayı düşünüyoruz da yaza tekrar bozdurmak için tabii ne kadar mantıklı bilmiyorum
Eşimin işinden dolayı ona vakit ayıracak zamanı olmaz adamınKuzuuuu araba altından daha değerli şuan araba alım satım işi yapın
deneme şansın varsa denesene be kedili.Bebek kpss girdim çıktım bir ay sonra eşimle tanıştım hatta ertesi gun kpss aciklandi
Dört ay sonra da evlendik bende tercih filan yapmadımgerçi tercihler ne zaman oldu onu da takip etmedim yüksek lisans yapıyodum bı yandan dikkatim oradaydı
İzmir'den başka sehr gidemem kuzumdeneme şansın varsa denesene be kedili.
Peki dostum. Ne çiftliği, at mı alabalık mıİzmir'den başka sehr gidemem kuzum
Eşimin işi dolayısıyla ve birde burada çiftliğimiz var bırakamayız
Ya cümleye bak , iki tür çiftlik de hayvanları içeriyor zaten , büyük baş/küçükbaş diil demek İstedimPeki dostum. Ne çiftliği, at mı alabalık mıhayvan çiftliği değil bence
Hayvan çiftliği değilse nePeki dostum. Ne çiftliği, at mı alabalık mıhayvan çiftliği değil bence
Keçi oğlak koyun hindi tavuk ve erkek inek yani boğa mi öküz mu ne diyorlar rosecigim ondan varYa cümleye bak , iki tür çiftlik de hayvanları içeriyor zaten , büyük baş/küçükbaş diil demek İstedimbebeklinick
Ben bilmem
Ben bilmemartık yazdin banane
Bildim sayılırHayvan çiftliği değilse ne?
Keçi oğlak koyun hindi tavuk ve erkek inek yani boğa mi öküz mu ne diyorlar rosecigim ondan var
Süt tereyağ yoğurt yumurta et şarap üretimi