Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Herşey bide aşırı pahalı kuzum insan o yüzden bile tereddütte kalıyor şu devirde elindeki arabayı satsan iki üç ay sonra o paranın kat be kat üstüne koyuyor altın piyasasını bilmiyorum hiç mantıklı mı olur mantıksızmı

Seni şapşik seni, valla benim aklıma gelmemişti yani öyle büyük hayvanlarla uğraşıp yorulmazsin diye düşündüm.
Benim aklımdan hiç çıkmıyor adetliyim diye mi acaba

Öyle işte rosecigim bizde durumlar bu
Sen çalışıyor musun, bir meslegin var mı

Bu puanla olurmu kuzum nasıl yapacam hiç bilgim yok konuda ösym sayfasında mı açıklanıyor onun alımlarıda zaten bölümüm den iyice umudu kestim laboratuvar bölümüm sıralamam 12 binlerde şimdi 40 bin alım olacak tüm sağlık bölümlerinden hiç umudum kalmadı

Ayy kuzum vallahi görmedim araya başka şeyler kaynadı 2018 74 almıştım 2020 de de 71 aldım canım kusuruma bakma
Önemli değil
@Rose36 önlisans benim bölümüm kuzum tarihleri yanlış yazmadım demi karıştırdım 2 yılda bir ya
İnşaallah
Günaydın kızlar
Günaydın
Günaydın kızlar.
Havalardan mıdır bilmem bu ara hicbir şey yapasım yok.
Bütün gün yatmak istiyorum ama iş bekleyen çok
Depresyonda mıyım neyim
Günaydın, arada oluyorsa normaldir

Günaydın kızlar.
Havalardan mıdır bilmem bu ara hicbir şey yapasım yok.
Bütün gün yatmak istiyorum ama iş bekleyen çok
Depresyonda mıyım neyim
Göksel in bi şarkısı vardıya aklıma onu getirdin Allahım ablamla komşunun çocuğu aynı yaştalardı o şarkıyı ezberlediler ikisi bir olup koro halinde söylerlerdi işin acı kısmı bizimkiler gülmek için söyletirlerdi bunlarda güzel söylüyoruz zannederler di birinine bakışa bakışa söylerler di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…