- 17 Ocak 2020
- 27.476
- 39.686
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #1.061
Halbuki başı büyükse daha çok severimBildim sayılır sırf büyükbasci birine benzemiyosun süt yok mu bana?
Tamam tamam terbiyeliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Halbuki başı büyükse daha çok severimBildim sayılır sırf büyükbasci birine benzemiyosun süt yok mu bana?
Herşey bide aşırı pahalı kuzum insan o yüzden bile tereddütte kalıyor şu devirde elindeki arabayı satsan iki üç ay sonra o paranın kat be kat üstüne koyuyor altın piyasasını bilmiyorum hiç mantıklı mı olur mantıksızmıEşimin işinden dolayı ona vakit ayıracak zamanı olmaz adamıngeçen sene sıfır araba aldık ama bize küçük geldi sedan bi araba istiyoruz sıfırlar 300 den başlıyor bu arabayı ancak 250 ye satabiliyoruz üstüne para denklemek gerekecek dedik böyle birşey mi yapsak satıp altına yatırsak yaza bozup istediğimiz arabayı alsak dedik ama bilemedim bir de gurbetteyiz ailelerden uzakta arabamızla gidip geliyorduk memlekete onu da satınca naparız bilmiyorumherşey bi muallakta yani
Seni şapşik seni, valla benim aklıma gelmemişti yani öyle büyük hayvanlarla uğraşıp yorulmazsin diye düşündüm.Halbuki başı büyükse daha çok severim
Tamam tamam terbiyeliyim
Benim aklımdan hiç çıkmıyor adetliyim diye mi acabaSeni şapşik seni, valla benim aklıma gelmemişti yani öyle büyük hayvanlarla uğraşıp yorulmazsin diye düşündüm.
Ayy kuzum vallahi görmedim araya başka şeyler kaynadı 2018 74 almıştım 2020 de de 71 aldım canım kusuruma bakmaO değil de mavispreyboya ya 2 kere kaç puan aldığını sordum, cevap yok hâlâ
Katiplikte dene@Rose36 önlisans benim bölümüm kuzum tarihleri yanlış yazmadım demi karıştırdım 2 yılda bir ya
Bu puanla olurmu kuzum nasıl yapacam hiç bilgim yok konuda ösym sayfasında mı açıklanıyor onun alımlarıda zaten bölümüm den iyice umudu kestim laboratuvar bölümüm sıralamam 12 binlerde şimdi 40 bin alım olacak tüm sağlık bölümlerinden hiç umudum kalmadıKatiplikte dene
Günaydın kuzucumGünaydın kızlar
Önemli değilAyy kuzum vallahi görmedim araya başka şeyler kaynadı 2018 74 almıştım 2020 de de 71 aldım canım kusuruma bakma
İnşaallah@Rose36 önlisans benim bölümüm kuzum tarihleri yanlış yazmadım demi karıştırdım 2 yılda bir ya
GünaydınGünaydın kızlar
Günaydın, arada oluyorsa normaldirGünaydın kızlar.
Havalardan mıdır bilmem bu ara hicbir şey yapasım yok.
Bütün gün yatmak istiyorum ama iş bekleyen çok
Depresyonda mıyım neyim
Göksel in bi şarkısı vardıya aklıma onu getirdin Allahım ablamla komşunun çocuğu aynı yaştalardı o şarkıyı ezberlediler ikisi bir olup koro halinde söylerlerdi işin acı kısmı bizimkiler gülmek için söyletirlerdi bunlarda güzel söylüyoruz zannederler di birinine bakışa bakışa söylerler diGünaydın kızlar.
Havalardan mıdır bilmem bu ara hicbir şey yapasım yok.
Bütün gün yatmak istiyorum ama iş bekleyen çok
Depresyonda mıyım neyim
Günaydın uyudum çocuklar uyumuşken.isletme okumuştum, önlisans üstünü tamamlayıp.evdeyim şimdiBenim aklımdan hiç çıkmıyor adetliyim diye mi acaba
Öyle işte rosecigim bizde durumlar bu
Sen çalışıyor musun, bir meslegin var mı
Biraz pozitif yap bizi ölü gibiyim şuan kahvaltı yaptım yeni toparladım masayı falan bi halsizlik çöktüSelamlar arkadaşlar