Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Amaaan sıkıldım ben ya

Pazartesi iş var diye canımı sıkıyorum ama haftasonu da birşey yapmıyorum yani ofis yine eğlenceli, arkadaş ortamı falan.
Evde ya oğlumla oyun oynuyoruz ya bebeyi uyuturken kendim uyuyakalıyorum boş kalınca da dizi/film

Bende sıkıldım koca biraz gezdirdi gündüz ama yetmedi sanırımo ses türkiye izliyoruz sende aç kulakların pası ailinir çok severim müzik dinlemeyi

Bende sıkıldım koca biraz gezdirdi gündüz ama yetmedi sanırımo ses türkiye izliyoruz sende aç kulakların pası ailinir çok severim müzik dinlemeyi
Sen yine iyi dışarıya çıkacak enerjiyi bulmuşsun bende o bilene yok
Ayy bende açayım bari, en azından Beyazın esprilerine falan gülerim yav müzik iyi hoşta sabahın köründe işe giderken dinlenen müziğin tadını hicbirsey vermiyor

Merhaba rose
Pozitif enerji, çekti geldim. Selamın için teşekkür ederim.
Hayatin güzelliklerini fark eden doya doya hisseden insanlara hayranım.
Ooo rica ederim o Zaman dans
Kız ben hiç birini anlamadım kumbara ne
Komşu size niye kıyafet almış
Kafam bugün biraz dolu valla kusura bakma balım,
Estağfirullah.Kumbara, hamilelikte oğlum için aldığım ama bir türlü açmadığım, zamansızlıktan,yani alalacele diil de rahat açmak istedim, paranın değeri zaten gidiyor, 500 u geçmez tahminim, yarın açicem inşaallah komşu bebek için ziyaret.
Hay aksi hiçte pozitif zamanımda değilim
Hadi hadiii, seni pozitif seni
Ortaya karışık
Ortaya karışık kebap olsa da yesek

Vala burada yani Diyarbakırda enfes yapıyorlar onu ya kebap yemeyen lahmacun yemeyen ben ayda bir mutlaka yer oldum buradan giderken en çok özleyeceğim şeyler arasında

Ha tamam kuzum kafamda deli sorular vardı aydınlandım şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…