- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Ortaya karışıkeee ne hakkında sohbet ediyoruz
Yaptim yaptim acele acele bu kadar olduSevindim yararlı olacağımasen yap,ben de açayım yarın inşaallah
O da güzelKonu sınırlaması yok dermişim
Bende sıkıldım koca biraz gezdirdi gündüz ama yetmedi sanırımAmaaan sıkıldım ben ya
Pazartesi iş var diye canımı sıkıyorum ama haftasonu da birşey yapmıyorum yani ofis yine eğlenceli, arkadaş ortamı falan.
Evde ya oğlumla oyun oynuyoruz ya bebeyi uyuturken kendim uyuyakalıyorum boş kalınca da dizi/film
Allah iyilik versin.Ben de iyiyim çok şükür
Sen yine iyi dışarıya çıkacak enerjiyi bulmuşsun bende o bilene yokBende sıkıldım koca biraz gezdirdi gündüz ama yetmedi sanırımo ses türkiye izliyoruz sende aç kulakların pası ailinir çok severim müzik dinlemeyi
Aç aç ruhun dinlenirSen yine iyi dışarıya çıkacak enerjiyi bulmuşsun bende o bilene yok
Ayy bende açayım bari, en azından Beyazın esprilerine falan gülerimyav müzik iyi hoşta sabahın köründe işe giderken dinlenen müziğin tadını hicbirsey vermiyor
Ayy bana uzun geliyor onları okumak genelde okumadan geçiyorum sonuna vardığımda sayfanın anlamıyorumBdv deki dert konuları bile ilgimi çekmiyor artık. Hamileik bana yaramadı migrenle birleşince de tadından yenmiyor
Ooo rica ederimMerhaba rose
Pozitif enerji, çekti geldim. Selamın için teşekkür ederim.
Hayatin güzelliklerini fark eden doya doya hisseden insanlara hayranım.
Estağfirullah.Kumbara, hamilelikte oğlum için aldığım ama bir türlü açmadığım, zamansızlıktan,yani alalacele diil de rahat açmak istedim, paranın değeri zaten gidiyor, 500 u geçmez tahminim, yarın açicem inşaallahKız ben hiç birini anlamadım kumbara ne
Komşu size niye kıyafet almış
Kafam bugün biraz dolu valla kusura bakma balım,
Hadi hadiii, seni pozitif seniHay aksi hiçte pozitif zamanımda değilim
Ortaya karışık kebap olsa da yesekOrtaya karışık
Vala burada yani Diyarbakırda enfes yapıyorlar onu ya kebap yemeyen lahmacun yemeyen ben ayda bir mutlaka yer oldum buradan giderken en çok özleyeceğim şeyler arasındaOoo rica ederimo Zaman dans
Estağfirullah.Kumbara, hamilelikte oğlum için aldığım ama bir türlü açmadığım, zamansızlıktan,yani alalacele diil de rahat açmak istedim, paranın değeri zaten gidiyor, 500 u geçmez tahminim, yarın açicem inşaallahkomşu bebek için ziyaret.
Hadi hadiii, seni pozitif seni
Ortaya karışık kebap olsa da yesek
Bende sadece ilk ve son sayfayı okurumAyy bana uzun geliyor onları okumak genelde okumadan geçiyorum sonuna vardığımda sayfanın anlamıyorum
Ha tamam kuzum kafamda deli sorular vardı aydınlandım şuanOoo rica ederimo Zaman dans
Estağfirullah.Kumbara, hamilelikte oğlum için aldığım ama bir türlü açmadığım, zamansızlıktan,yani alalacele diil de rahat açmak istedim, paranın değeri zaten gidiyor, 500 u geçmez tahminim, yarın açicem inşaallahkomşu bebek için ziyaret.
Hadi hadiii, seni pozitif seni
Ortaya karışık kebap olsa da yesek
Diyetteyim geberiyorum acımdannnVala burada yani Diyarbakırda enfes yapıyorlar onu ya kebap yemeyen lahmacun yemeyen ben ayda bir mutlaka yer oldum buradan giderken en çok özleyeceğim şeyler arasında
Arada kaçamak iyi gelirDiyetteyim geberiyorum acımdannn
Yok gülüm benim büyük hedeflerim var 50 kilonun üstüne çıkmayan insan bi evlendim 80 kilo olmuştum yine hedefim 50Arada kaçamak iyi gelir
Haydi bakalım bol eksiler kuzucumYok gülüm benim büyük hedeflerim var 50 kilonun üstüne çıkmayan insan bi evlendim 80 kilo olmuştum yine hedefim 50
Ayy inşallah kuzum zayıflık gibisi yokHaydi bakalım bol eksiler kuzucum