- 12 Nisan 2012
- 4.405
- 6.610
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Selam
Evet işte bu, pozitif arkadaşlara ihtiyacimiz varSelam
Ya basligi görünce cok sasirdim . Bu tam ben
Pozitif düşündükçe cekiyorsun . O yuzden pozitif cevre iyidir
Ben anlamadımKomşu geldi, değişiklik oldu bize de
Banyo yaptım
Kumbarayi açamadım vakitsizlikten
Komşu ne kadar kıyafet almış çocuklarıma çok şaşırdım bu kadarına
Herşey o kadar tersine gidiyor ki canmSen gitsen olmaz mı ya, lütfen
Olur mu öyle şey kuzumHerşey o kadar tersine gidiyor ki canmkan tahlilleri istemişler Bi de pcr testi falan. Onları yaptırmaya gidiyorduk ufak Bi kaza oldu.tutanak dolduruyoruz.çok şükür Allah korudu. Gece yola çıkcaz sabah eşim sperm verecek ertesi günde toplama olcak. Umarım herşey yolunda gider.
Topiğini mahvettim özür dilerim ya
Allah razı olsun amin inşallahOlur mu öyle şey kuzumüzüldüm çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun hayırlısıyla gider toplanma işlemin yapılır inşallah
Pozitif bakacak hal kalmadı ama bakıyorum yinedeSelam kızlar, hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi
Ay yok estağfurullah geçmiş olsun, gideceksiniz şükür,çok sevindim vallaHerşey o kadar tersine gidiyor ki canmkan tahlilleri istemişler Bi de pcr testi falan. Onları yaptırmaya gidiyorduk ufak Bi kaza oldu.tutanak dolduruyoruz.çok şükür Allah korudu. Gece yola çıkcaz sabah eşim sperm verecek ertesi günde toplama olcak. Umarım herşey yolunda gider.
Topiğini mahvettim özür dilerim ya
Aaaa kumbara kac gundur kumbara yapayim diyordum kendime. Cok iyi oldu hatirlattigin tesekkurlerKomşu geldi, değişiklik oldu bize de
Banyo yaptım
Kumbarayi açamadım vakitsizlikten
Komşu ne kadar kıyafet almış çocuklarıma çok şaşırdım bu kadarına
Neresini?Ben anlamadım
Olsun, Allah dermansız dert vermesin, hoş geldinPozitif bakacak hal kalmadı ama bakıyorum yinedearsız mıyım neyim
Sevindim yararlı olacağımaAaaa kumbara kac gundur kumbara yapayim diyordum kendime. Cok iyi oldu hatirlattigin tesekkurler
Neresini?
Olsun, Allah dermansız dert vermesin, hoş geldin
Covid pozitif anlayanlar ? :)
Konu sınırlaması yok dermişimeee ne hakkında sohbet ediyoruz
Merhaba roseSelamm
Kız ben hiç birini anlamadım kumbara neNeresini?
Olsun, Allah dermansız dert vermesin, hoş geldin