- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.240
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Hoşgeldin balımm napıyosun nasılsınPozitif kızlar başlığını görünce geleyim dedim
Daha iyiyim canım, haftasonu için Malatyaya kaçtım değişiklik iyi olur diye. Kasık ağrılarım var hafiften ama normaldir diye düşünüyorum. Sen nasılsın bakalım kuzumm toparlandın mı birazHoşgeldin balımm napıyosun nasılsın
Eline sağlık, kabını mı denir , nereden buldun, evde mi vardı, kırtasiye vb yerden mi aldın ? Bu arada döviz cinsi yıpranmaz mı ya , atican mıYaptim yaptim acele acele bu kadar oldukumbaralar dolarlar eurolar altinlar dolsun insallah
Sendromsuz bir pazartesi olsunAmaaan sıkıldım ben ya
Pazartesi iş var diye canımı sıkıyorum ama haftasonu da birşey yapmıyorum yani ofis yine eğlenceli, arkadaş ortamı falan.
Evde ya oğlumla oyun oynuyoruz ya bebeyi uyuturken kendim uyuyakalıyorum boş kalınca da dizi/film
Müzik dinlemeyi ben de severim çok , pop ilk sıra , ikinci rapBende sıkıldım koca biraz gezdirdi gündüz ama yetmedi sanırımo ses türkiye izliyoruz sende aç kulakların pası ailinir çok severim müzik dinlemeyi
Amin amin sağolAllah iyilik versin.Böyle iyi olmana sevindim.
Hoş geldinBen hayata pozitif bakıyorum da, hayat bana pozitif bakmıyor.
Hoş geldinPozitif kızlar başlığını görünce geleyim dedim
İyi yapmışsın canım benim moral olur iyi gelirDaha iyiyim canım, haftasonu için Malatyaya kaçtım değişiklik iyi olur diye. Kasık ağrılarım var hafiften ama normaldir diye düşünüyorum. Sen nasılsın bakalım kuzumm toparlandın mı biraz
Ama sürekli var kürtajdan beri, Yumurtlama ile ilgisi yoktur sanırımİyi yapmışsın canım benim moral olur iyi gelir
Yumurtlama olmuşya kuzum ondan olabilir mi
Bende daha iyiyim canım benimde az az ağrım oluyor sadece arada
İnşallah canım tez zamanda ve sağlıkla inşallah bekleyen herkese
Hayırlı geceler Allah rahatlık versinKızlar ben yavaştan uyuyayım, gece zor geçiyor malum, öptüm sizleri, hayırlı geceler, buralar size emanet
Aminnn,İnşallah canım tez zamanda ve sağlıkla inşallah bekleyen herkese
O zaman kürtaj dan canımAma sürekli var kürtajdan beri, Yumurtlama ile ilgisi yoktur sanırımsana rahim filmi çekilecek mi kuzu?
Belki tesadüftür makineyi çalıştırmasiGece gece nostalji yaşayınbunlara gülerken biraz ses yaptım yatağın başı sallandı benim psiko komşu bu saatte çamaşır makinası çalıştırdı ne anladıysa artık fesat anam bu insanlar
Eki Görüntüle 2951900 Eki Görüntüle 2951901 Eki Görüntüle 2951902 Eki Görüntüle 2951903
BEni dövdü mune ablaNe oldu da gri oldun
Yanınızda olamasam da kalbim topigindeydi roseAhh yaa kedilinick
Kedilim yine niye grilendin bacım yaa
Rosecigim kayinvalidemleydim aynı sehirdr yaşamıyoruz da okullar tatil olunca o geldiben napicam onsuz, kediliiiiiiiiiiiiidışardan okuyosun inşaallah.
Çok şükür canımcım, hoş geldinBEni dövdü mune abla
Yanınızda olamasam da kalbim topigindeydi rose
yine bı kaşıntı geldi, dedim bir vurayım suna bakalım nolcak ve bbg'mis kart yedim
Rosecigim kayinvalidemleydim aynı sehirdr yaşamıyoruz da okullar tatil olunca o geldihiç girip takip edemedim şimdi gördüm herşeyi
Gunaydinnn döndüm ben
Hoşbulduk nasılsınÇok şükür canımcım, hoş geldin