- 17 Ekim 2021
- 11.331
- 37.607
- 38
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
İyiyim şükür ya , kediliiiii diye bağırıp durdumHoşbulduk nasılsın
Neler çektin yoklugumda
GünaydıınGünaydın
Hoşgeldin kediliBEni dövdü mune abla
Yanınızda olamasam da kalbim topigindeydi rose
yine bı kaşıntı geldi, dedim bir vurayım suna bakalım nolcak ve bbg'mis kart yedim
Rosecigim kayinvalidemleydim aynı sehirdr yaşamıyoruz da okullar tatil olunca o geldihiç girip takip edemedim şimdi gördüm herşeyi
Gunaydinnn döndüm ben
Yok canım tesadüf değil çok kavga ettik gece çamaşır makinası çalıştırmaları yüzünden o yüzden kimse belli bi saatten sonra çalıştırmıyor bizden bi ses geldi ya o zaman yapıyor inada siz tepki gösterdiniz bende böyle yaparım siz ses yapınca diyorBelki tesadüftür makineyi çalıştırmasi
Şarkı vardı yaa
Amaaaannnn, üstüme geliyorlar
Kırıcam kalemi anlamıyorlaaar
Ceketimi alıııp cikicam diyorum
Amman Amman, inanmıyorlar
Ay yaa kötü olmuş o zaman , sinir oldumYok canım tesadüf değil çok kavga ettik gece çamaşır makinası çalıştırmaları yüzünden o yüzden kimse belli bi saatten sonra çalıştırmıyor bizden bi ses geldi ya o zaman yapıyor inada siz tepki gösterdiniz bende böyle yaparım siz ses yapınca diyor
Vardık canm çok şükür. Eşimin işi halloldu o geri dönüyor yarın benim yumurtada iyi olursa inşallah bakalmbir mucizee naaptin? Vardınız mı?
Öyle kuzum da sabrediyoruz ev alana kadar çekecez mecburAy yaa kötü olmuş o zaman , sinir oldum
Hoşbulduk FatmaHoşgeldin kedili
Seni çılgınİyiyim şükür ya , kediliiiii diye bağırıp durdumbeni sevdiğini söylediğin mesajı alıntıladim. ben de seni sevdim be
Güzel biraz hava aldım geldimHoşbulduk Fatma
Nasıl geçiyor haftasonu?
Güzel biraz hava aldım geldimsenin ?
Ooo afiyet olsunŞuan kurt gibi açım yemek yiyeceğimstandart bir pazar, genel olarak pazarlardan keyif almam
Ayy valla bende hiç sevmem benimki birazda çevremdeki insanlardan kaynaklı amaSeni çılgın
Haftasonu nasıl geçiyor sahi
Ben çok sklyorum pazarları
Ne eğlence olursa olsun pazar olması yeterli
Pazar gunu rutininiz mi var acaba?Ayy valla bende hiç sevmem benimki birazda çevremdeki insanlardan kaynaklı ama
Fundacim coğrafya da sadece video dinlesen?Kızlar nasılsınız naparsınız
Kpss çalışacam ben kızlarda kaç senedir çalış çalış alt yapı var sözellerde ama bana önereceğiniz matematik kitabı varmı set halinde alınca iyi olmuyormuş coğrafya ve Türkçe de lazım,
Önceden vardı canım öyle rutinler evlenmeden önce abla kişisiyle sorunlarımız vardı her pazar berbat geçiriyordu evlenince de eş kişisinin ailesi ile bi süre sürekli bir aradaydık şimdi herşey yolunda ama artık içim mi geçti noldu hiç istemiyorum bazı insanlar plan yapar pazar gelsede şunu yapsak bunu yapsak yok ben istemiyorum artıkPazar gunu rutininiz mi var acaba?
Sevmediğiniz insanlarla Pazar günü bir arada olma mecburiyeti ?
Çok teşekkür ederim canım benimFundacim coğrafya da sadece video dinlesen?
Benim hocam ve Mehmet egiti eş zamanlı paralel git
Benim hocamı dinleyince özet geç defterine sonra soru çöz , yine aynı gün ders çalışma faslını bitirirken bu defa da Mehmet egitten dinle aynı konuyu .
Soru bankaları al...kaynak kitap alma yani
Benimde öyle planlarım hiç olmazÖnceden vardı canım öyle rutinler evlenmeden önce abla kişisiyle sorunlarımız vardı her pazar berbat geçiriyordu evlenince de eş kişisinin ailesi ile bi süre sürekli bir aradaydık şimdi herşey yolunda ama artık içim mi geçti noldu hiç istemiyorum bazı insanlar plan yapar pazar gelsede şunu yapsak bunu yapsak yok ben istemiyorum artık