Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Hoşgeldin kedili

Belki tesadüftür makineyi çalıştırmasi
Şarkı vardı yaa
Amaaaannnn, üstüme geliyorlar
Kırıcam kalemi anlamıyorlaaar
Ceketimi alıııp cikicam diyorum
Amman Amman, inanmıyorlar
Yok canım tesadüf değil çok kavga ettik gece çamaşır makinası çalıştırmaları yüzünden o yüzden kimse belli bi saatten sonra çalıştırmıyor bizden bi ses geldi ya o zaman yapıyor inada siz tepki gösterdiniz bende böyle yaparım siz ses yapınca diyor

Ay yaa kötü olmuş o zaman , sinir oldum

Kızlar nasılsınız naparsınız
Kpss çalışacam ben kızlarda kaç senedir çalış çalış alt yapı var sözellerde ama bana önereceğiniz matematik kitabı varmı set halinde alınca iyi olmuyormuş coğrafya ve Türkçe de lazım,

Fundacim coğrafya da sadece video dinlesen?
Benim hocam ve Mehmet egiti eş zamanlı paralel git
Benim hocamı dinleyince özet geç defterine sonra soru çöz , yine aynı gün ders çalışma faslını bitirirken bu defa da Mehmet egitten dinle aynı konuyu .

Soru bankaları al...kaynak kitap alma yani

Pazar gunu rutininiz mi var acaba?
Sevmediğiniz insanlarla Pazar günü bir arada olma mecburiyeti ?
Önceden vardı canım öyle rutinler evlenmeden önce abla kişisiyle sorunlarımız vardı her pazar berbat geçiriyordu evlenince de eş kişisinin ailesi ile bi süre sürekli bir aradaydık şimdi herşey yolunda ama artık içim mi geçti noldu hiç istemiyorum bazı insanlar plan yapar pazar gelsede şunu yapsak bunu yapsak yok ben istemiyorum artık

Çok teşekkür ederim canım benim Dediğim gibi matematik sorunum var yapamıyorum hiç diğerlerinde sorun yok video olabilir evet kitaptan çalışmak yerine artık öyle daha güzel olur
Tamam canım öylr yapayım konu setlerinden çalıştım hep araştırınca tek tek alın yazıyordu kitapları

Benimde öyle planlarım hiç olmaz
Hr ailede bir abla var galiba hayatı zehreden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…