Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Yaptim yaptim acele acele bu kadar oldu😅😅kumbaralar dolarlar eurolar altinlar dolsun insallah🤣🤣
Eline sağlık, kabını mı denir , nereden buldun, evde mi vardı, kırtasiye vb yerden mi aldın ? Bu arada döviz cinsi yıpranmaz mı ya , atican mı 🤑💰
Amaaan sıkıldım ben ya :KK70:

Pazartesi iş var diye canımı sıkıyorum ama haftasonu da birşey yapmıyorum yani ofis yine eğlenceli, arkadaş ortamı falan.
Evde ya oğlumla oyun oynuyoruz ya bebeyi uyuturken kendim uyuyakalıyorum boş kalınca da dizi/film:KK70:
Sendromsuz bir pazartesi olsun 🤗
Bende sıkıldım koca biraz gezdirdi gündüz ama yetmedi sanırım:KK70:o ses türkiye izliyoruz sende aç kulakların pası ailinir çok severim müzik dinlemeyi:21::21:
Müzik dinlemeyi ben de severim çok , pop ilk sıra , ikinci rap:rapci::rapci:
Allah iyilik versin. 😍 Böyle iyi olmana sevindim. 😊
Amin amin sağol 🤗🤗
Ben hayata pozitif bakıyorum da, hayat bana pozitif bakmıyor. :KK51:
Hoş geldin
Pozitif kızlar başlığını görünce geleyim dedim 😂
Hoş geldin

Daha iyiyim canım, haftasonu için Malatyaya kaçtım değişiklik iyi olur diye. Kasık ağrılarım var hafiften ama normaldir diye düşünüyorum. Sen nasılsın bakalım kuzumm toparlandın mı biraz ❤️
İyi yapmışsın canım benim moral olur iyi gelir 🤗💜
Yumurtlama olmuşya kuzum ondan olabilir mi 😍
Bende daha iyiyim canım benimde az az ağrım oluyor sadece arada 🥰

Gece gece nostalji yaşayın 🤣🤣🤣bunlara gülerken biraz ses yaptım yatağın başı sallandı benim psiko komşu bu saatte çamaşır makinası çalıştırdı ne anladıysa artık fesat anam bu insanlar :KK53:
images (19).jpeg
images (18).jpeg
images (17).jpeg
images (14).jpeg

Gece gece nostalji yaşayın 🤣🤣🤣bunlara gülerken biraz ses yaptım yatağın başı sallandı benim psiko komşu bu saatte çamaşır makinası çalıştırdı ne anladıysa artık fesat anam bu insanlar :KK53:
Eki Görüntüle 2951900 Eki Görüntüle 2951901 Eki Görüntüle 2951902 Eki Görüntüle 2951903
Belki tesadüftür makineyi çalıştırmasi
Şarkı vardı yaa
Amaaaannnn, üstüme geliyo:KK75:rlar
Kırıcam kalemi anlamıyorlaaar
Ceketimi alıııp cikicam diyorum
Amman Amman, inanmıyorlar:KK75:

Ne oldu da gri oldun 😱
BEni dövdü mune abla😅
Ahh yaa kedilinick:KK43:
Yanınızda olamasam da kalbim topigindeydi rose🤩
Kedilim yine niye grilendin bacım yaa :KK70:
😅yine bı kaşıntı geldi, dedim bir vurayım suna bakalım nolcak ve bbg'mis kart yedim :duduk:
ben napicam onsuz, kediliiiiiiiiiiiii 😓😓 dışardan okuyosun inşaallah.
Rosecigim kayinvalidemleydim aynı sehirdr yaşamıyoruz da okullar tatil olunca o geldi ☺️hiç girip takip edemedim şimdi gördüm herşeyi🙈

Gunaydinnn döndüm ben :KK50:

BEni dövdü mune abla😅

Yanınızda olamasam da kalbim topigindeydi rose🤩

😅yine bı kaşıntı geldi, dedim bir vurayım suna bakalım nolcak ve bbg'mis kart yedim :duduk:

Rosecigim kayinvalidemleydim aynı sehirdr yaşamıyoruz da okullar tatil olunca o geldi ☺️hiç girip takip edemedim şimdi gördüm herşeyi🙈

Gunaydinnn döndüm ben :KK50:
Çok şükür canımcım, hoş geldin 😍

X