Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Sen gitsen olmaz mı ya, lütfen
Herşey o kadar tersine gidiyor ki canm 😥kan tahlilleri istemişler Bi de pcr testi falan. Onları yaptırmaya gidiyorduk ufak Bi kaza oldu.tutanak dolduruyoruz.çok şükür Allah korudu. Gece yola çıkcaz sabah eşim sperm verecek ertesi günde toplama olcak. Umarım herşey yolunda gider.
Topiğini mahvettim özür dilerim ya🙊

Herşey o kadar tersine gidiyor ki canm 😥kan tahlilleri istemişler Bi de pcr testi falan. Onları yaptırmaya gidiyorduk ufak Bi kaza oldu.tutanak dolduruyoruz.çok şükür Allah korudu. Gece yola çıkcaz sabah eşim sperm verecek ertesi günde toplama olcak. Umarım herşey yolunda gider.
Olur mu öyle şey kuzum 🥺 üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun hayırlısıyla gider toplanma işlemin yapılır inşallah 🤲🏻

Ay yok estağfurullah geçmiş olsun, gideceksiniz şükür,çok sevindim valla 🤩

🎉Komşu geldi, değişiklik oldu bize de
🎉Banyo yaptım
🎉 Kumbarayi açamadım vakitsizlikten
🎉Komşu ne kadar kıyafet almış çocuklarıma 🤩çok şaşırdım bu kadarına
Aaaa kumbara kac gundur kumbara yapayim diyordum kendime. Cok iyi oldu hatirlattigin tesekkurler:KK36:

X