- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Annesi daha ikisinin aynı anda konuştuğu günlerde gelecek zaten bitiyorum ben ikizlerin o hallerineEvet canım.
Aşırı yorucu. Ya ikisi de uyanık oluyor ya sırayla uyuyorlar. Ikisinin aynı anda uyuduguna hiç denk gelmedim bence en büyük zorluk bu.
Bebekler çok küçük oyalayanmıyorlar da.
Yine de şükürler olsun ki Rabbim bana onları verdi ❤
Bazen tek olsaydı hangisi olmazdı diye düşünüyorum. Ikisini de isterdim vazgeçemem
Allah'ım sen başta isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah ❤
İstanbul dan aradılar toplama için ama eşim izin alamıyor gidemiyoruz çok kötüyüm. Altın yumurtaydı belki iki aydır uğraşıyordum koşturuyordumİnşallah sağlıkla hayırla
Allah muhtaç etmesin bacım ne diyelimAy dimibide halıyı süpürecek diyelim insan bir bastırır yani dimi? Yok ya ucundan ucundan, ben hadi prenses biraz hızlı diyince kaldırmıştı k*çını. Bende boşadım dermişim
Benimde bi konuda birazcık modumu düşürdüler oda tamamen sinirden konu kapandı hala beğenmedim atıyorlar çokda umurumdaHaha selam. bdv girdabina dustum sabahtan beri pozitif hissedemiyorum
Evet o konuda karsit fikirdeydikBenimde bi konuda birazcık modumu düşürdüler oda tamamen sinirden konu kapandı hala beğenmedim atıyorlar çokda umurumda
Belki kendiliğinden olacak kuzum üzülme nasıl bi mutluluk seni bekliyor bilemeyiz dualarımdasın inşallah hiç bişeye gerek kalmaz uğraşmazsın inşallah,İstanbul dan aradılar toplama için ama eşim izin alamıyor gidemiyoruz çok kötüyüm. Altın yumurtaydı belki iki aydır uğraşıyordum koşturuyordum
Sende mi beğenmedim attın bana yoksaEvet o konuda karsit fikirdeydikama suan konuyu bile hatirlamiyorum
Yok yok atmadimSende mi beğenmedim attın bana yoksaŞaka bi yana aman valla bende hiç uğraşamam
Yaaaa canım benim tabi girdiğimde bakarım buraya çok sağol kuzummmmm
Aman boşver bacım bende artık girmeyecem polemiğe burda çok sinir olursam yorumumu yazıp çıkacam devamını getirmek manasız boşa zaman kaybıYok yok atmadimben genelde fikrimi soyler cikarim kimseye begenmedim atmam. Ahahah 1 saat sonra hatirlanmiycak konu icin dustugumuz durum trajikomik geldi
Uyudum uyudum mis gibi
Çoookk özlendinYaaaa canım benim tabi girdiğimde bakarım buraya çok sağol kuzummmmmdüşünmen yeter
Çoookk özlendin
Tamam kuzum kendine iyi bakyaaaa kuzum cansın sende özlendin böyle arada giriyorum yazarım kuzummm
Sen gitsen olmaz mı ya, lütfenİstanbul dan aradılar toplama için ama eşim izin alamıyor gidemiyoruz çok kötüyüm. Altın yumurtaydı belki iki aydır uğraşıyordum koşturuyordum
Selam :)