- 17 Ekim 2021
- 11.331
- 37.607
- 38
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Hadi bismillah, kolay gelsin, süpürüp sildikten sonra "oh be " diyeceksinHoşbulduk canım. Kalkıp evi süpürmem lazım. Haydi bir bismillah deyip kalkayım.
gebe pozitif anlayanlarforumda heryerden bu konular çıktığı için
Benimki de iki embriyoyduÜzüldüm ya bebeyi görüp kalp atışını duyunca kaybetmek çok zor gerçekten
Ikiz çok zor. Çift embriyo isteyen kafama tüküreyim
Bazen çok bunalıyorum. Iyi ki üçüzlerim yok diye teselli ediyorum kendimi. Durumun vehametini sen düşün
Ayy maşallah maşallahIkizlerim var canım 4 aylık. Ellerinden öperler teyzesi.
Güncelleme mağduru musun sen de?
Yeni çıkmış galiba önceden bazı durumlarda aşılama şartı aranmıyordu.
Yakın arkadaşın seni mi ekledi sosyal medyadan? Kimi kıskansın diye ?bugün hiç pozitif değilim yakın arkadaşım saçmalamaya başladı dosta yakın düşmana daha da yakın diyerek sosyal medyadan ekledi bana da resmimizi paylaş edebiyat karala diyor güya kıskansın diye ve bu bana çok ergence geldiği için yapmadım yapmam da sizce arkadaşımın yaptığı normal mi bana çok saçma geliyor da shjdjdkskssk ergen gibi
bugün hiç pozitif değilim yakın arkadaşım saçmalamaya başladı dosta yakın düşmana daha da yakın diyerek sosyal medyadan ekledi bana da resmimizi paylaş edebiyat karala diyor güya kıskansın diye ve bu bana çok ergence geldiği için yapmadım yapmam da sizce arkadaşımın yaptığı normal mi bana çok saçma geliyor da shjdjdkskssk ergen gibi
Aynen ya bende çok anlamadm durum ney tam olarakYakın arkadaşın seni mi ekledi sosyal medyadan? Kimi kıskansın diye ?
Ben de şaşırdımYa gebe pozitif ya covid pozitif anlaşılmış ilginç
Bence deNe kadar istekli olmasam da bende eltime kahvaltıya gidiyrm kaç gündür hep hayır dedim de bugün Artk bi gideyim ayıp olmasın
Moral için falnsaBen de şaşırdımcovid pozitifse muhabbet edelim tövbe
Umarım eltin de burada değildirNe kadar istekli olmasam da bende eltime kahvaltıya gidiyrm kaç gündür hep hayır dedim de bugün Artk bi gideyim ayıp olmasın
Yani evet de muhabbet edelim diil de, dertleşelim, destek olalım ya da moral verelim daha uygun olurMoral için falnsa
Yok o konuda rahatım onlar çok böyle şeyleri bilmezlerUmarım eltin de burada değildir
Günaydın, kolay gelsin şimdidenGünaydın canolar ben daha yeni uyandım uyanamadım bile ev temizlenecek kim temizlesin
Günaydın canolar ben daha yeni uyandım uyanamadım bile ev temizlenecek kim temizlesin
X diye arkadaşım var. X yakın arkadaşım ama lisedeki düşmanlarını ekliyor ve bana gelip dosta yakın düşmana daha da yakın onu ekledim diyor.HAynen ya bende çok anlamadm durum ney tam olarak
He anladım sizle hava atacak sözde onun gibi bir şeyX diye arkadaşım var. X yakın arkadaşım ama lisedeki düşmanlarını ekliyor ve bana gelip dosta yakın düşmana daha da yakın onu ekledim diyor.H
Hikayende resmimizi paylaş edebiyat karala etiketle beni dedi hikayeyi de kendi hikayesine ekleyecek böylelikle.
Bu eklediği kişi bizim ikimizin ortak küs olduğu biri ve bu bana aşırı saçma geliyor ben küs olduğumu hayatta eklemem ergence geliyor bana…