Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Benimki de iki embriyoydu ne var ki bakarım diyordum ama daha 1taneye zor bakiyom tesellinin böylesi ucuzlerin anneleri de iyiki dorduzum yok diye teselli ediyorlarmis

bugün hiç pozitif değilim yakın arkadaşım saçmalamaya başladı dosta yakın düşmana daha da yakın diyerek sosyal medyadan ekledi bana da resmimizi paylaş edebiyat karala diyor güya kıskansın diye ve bu bana çok ergence geldiği için yapmadım yapmam da sizce arkadaşımın yaptığı normal mi bana çok saçma geliyor da shjdjdkskssk ergen gibi

Ikizlerim var canım 4 aylık. Ellerinden öperler teyzesi.
Güncelleme mağduru musun sen de?
Yeni çıkmış galiba önceden bazı durumlarda aşılama şartı aranmıyordu.
Ayy maşallah maşallah sırf ikiz olsun diye ben de tüp istiyorm da bakalım nasip Kısmet evet ya maalesef yeni isteniyor eskiden yoktu

Yakın arkadaşın seni mi ekledi sosyal medyadan? Kimi kıskansın diye ?

Yakın arkadaşın seni mi ekledi sosyal medyadan? Kimi kıskansın diye ?
Aynen ya bende çok anlamadm durum ney tam olarak

Aynen ya bende çok anlamadm durum ney tam olarak
X diye arkadaşım var. X yakın arkadaşım ama lisedeki düşmanlarını ekliyor ve bana gelip dosta yakın düşmana daha da yakın onu ekledim diyor.H
Hikayende resmimizi paylaş edebiyat karala etiketle beni dedi hikayeyi de kendi hikayesine ekleyecek böylelikle.
Bu eklediği kişi bizim ikimizin ortak küs olduğu biri ve bu bana aşırı saçma geliyor ben küs olduğumu hayatta eklemem ergence geliyor bana…

He anladım sizle hava atacak sözde onun gibi bir şey ben üşenirim böyle oyunlara ya bana da çok ergence geldi ama yine siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…