- 16 Haziran 2020
- 4.260
- 9.549
- 28
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
AğzındanRprnn hamile misin?
Dümdük sordum öyle kusura bakma ama öyle bi enerji aldım senden
Sanki bebek var
Carpisalim askoNegatifle negatifin çarpımı pozitif oluyor kız. Çarpışalım mı?
Yine iyisin burda 4 yıllık ben varHer konu da pozitifim ammmaa su gebelik konusunda iki buçuk senedir negatifim
Asko alıştım artık ilk zamanlar daki gibi üzülmüyorum nasip ne zaman olursa vakti ne zaman gelirse . Rabb'im elbet nasip eder bızlere deL Limonlu Su amann üzülme Allah bizede büyük ben sınavımla mutluyum o kadar çok şey gördüm ki halime şükür dedim nefes aldıkça umud var unutma hem daha yeni 2.5 yıllıksn da kocanı tanı onunla tüm zamanları değerlendirolacak bir gün kucağımız dolu olacak inan
Aynen Aynen iyi yönlerden bakmak lazm bazen böylelikle üzüntü ve stresten de uzak olcazAsko alıştım artık ilk zamanlar daki gibi üzülmüyorum nasip ne zaman olursa vakti ne zaman gelirse . Rabb'im elbet nasip eder bızlere de
Aynen asko amin inşallahAynen Aynen iyi yönlerden bakmak lazm bazen böylelikle üzüntü ve stresten de uzak olcazhayırlısıyla sağlıklısı gelsin
Olacak elbetteL Limonlu Su amann üzülme Allah bizede büyük ben sınavımla mutluyum o kadar çok şey gördüm ki halime şükür dedim nefes aldıkça umud var unutma hem daha yeni 2.5 yıllıksn da kocanı tanı onunla tüm zamanları değerlendirolacak bir gün kucağımız dolu olacak inan
Dışardan söylerizHayır bu geceyi atlattık diyelim
Şu havada nerede mangal yakacagiz yarın sonra veya sonra sonra ne zamaaaan
Rapor mu vermediler?Ağzındandamlıyor Ahhh keşke şimdilik yok ama olacak inşallah
Ben tüp bebek için gittim de kabul etmediler beni kovdular git aşılama ol dediler oraya gittim orası da daha dosya açmadı mantar var bende onu tedavi edelim dediler önümüzdeki hafta gitcem işte bakalım mntar işi bittiyse inşallah dosya açarlar haa açsalar da tedavi 2 ay sonra başlarmış bende ne uzattım yaa nasıl dolduysam artık bekliyorum ya kısacası
Anne olunca böyle ansızın uyaniliyor demekRapor mu vermediler?
Benim bebelerim de tüplü
Pozitiflik en çok sana lazım şu an. Aşılama vakit kaybı gibi görünebilir ama belki tüpe gerek kalmadan gelir yavrun
Anne olunca uyunmuyormuş kedili keşke hamile kalmadan önce bilseydimAnne olunca böyle ansızın uyaniliyor demek
Anne olunca uyunmuyormuş kedili keşke hamile kalmadan önce bilseydim
Böyle 3 saat falan uyuyunca oooo çok iyi uyudum diyorum
Bi de gün icinde kahve içebilirsem benden iyisi yok
Acı ama gerçekgerçekten mi ya
Ben bugün kargo zile bastı beni uyandırdı 6 saat uyudum sadece diye gözümü acamamistim söve söve gittimkoltuklarda uyukladim filan ne diyosun sen
Onda da pozitif olmaya çalışHer konu da pozitifim ammmaa su gebelik konusunda iki buçuk senedir negatifim
Ooo teşekkürler,ben de seniÇok erken sevecem seni ben galiba ya uff
Allah en yakın zamanda nasip etsin, sağlıklı evlatlarL Limonlu Su amann üzülme Allah bizede büyük ben sınavımla mutluyum o kadar çok şey gördüm ki halime şükür dedim nefes aldıkça umud var unutma hem daha yeni 2.5 yıllıksn da kocanı tanı onunla tüm zamanları değerlendirolacak bir gün kucağımız dolu olacak inan
Allah sağlıki evlatlar nasip etsinAsko alıştım artık ilk zamanlar daki gibi üzülmüyorum nasip ne zaman olursa vakti ne zaman gelirse . Rabb'im elbet nasip eder bızlere de
Allah bağışlasınOlacak elbetteben kendime anne olamiycam diye yirtiyordum çok uğraştım tedavi falan fistan çok şükür bebelakim 3.5 aylık yanımda şu an uyusam mi uyumasam mi diye gözüme bakıyor stresten uzak durun çok etkili gerçekten sizi strese sokacak kişilerden özellikle
Sende mi bebiş bakıyorsun niye bi saatcik uyku öyle1 saatlik uyku ile selamlarama pozitif im
bebeklinick uyudun galiba,
Günaydın @Rose36Günaydın kızlar
yenGEnC
Komiknick
gizemliasli
mavispreyboya
Rprnn
Nosking
Fatmazell
AsiHatun
Leylayaman16
Selin n