- 16 Haziran 2020
- 4.260
- 9.549
- 28
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Hee kızz diyet 81 leri görüp hafiften yuvarlanarak yürümeye başlayınca bi dur dedim çok büyük hedeflerim var bakalım
Hayirli olsun canim tedavinBende tüp bebek yaptıracam galiba belli değil henüzde ikiz bebişten bende korkuyorum tek başıma olurum çünki ben iki embriyo yada tek embriyo ona doktor karar veriyor demi neye göre karar veriliyor kuzum
Ala ala şimdi tekrar baktım 2 tane erkek ama ben atttığın linke tıkladığımda bi instagram fenomeni bayanın videosu vardı nasıl olsu o acabaaBayan mı ne bayanı kızz nr atmışım ben
Ayy bu bayanı biliyorum baya kilo almıştı hamileliğinde dal gibiydi önceden hahaha
Bende bayan arıyorumBayan mı ne bayanı kızz nr atmışım ben
Hatlar karıştı galibaa ilk linke tıkladığımda bayan vardıBende bayan arıyorumama yok
Mecnun var burada
evettt tabii kiAynen zaman değerli daha Güzel şeylere harcayın
Sağol kuşummHayirli olsun canim tedavin
Inşallah ilk denemede pozitif olur❤
Normalde yasaya göre 35 yaş altı tek embriyo transfer ediliyor.
Bende bi karışıklık oldu sordular kaç embriyo diye. Ben tabi aklımda asla ikiz yok. Nasılsa tek koydursam tutmayacak bari iki tane koysunlar belki biri tutar diye düşünüyorum. Gitti ikisi de tuttu.
Hatlar karıştı galibaa ilk linke tıkladığımda bayan vardı
İlk defa instadan bişey paylaştım valla bayan var diyince aklım gitti kız ne paylaştım diyeBende bayan arıyorumama yok
Mecnun var burada
Tüp bebekte kafa çok rahatlıyor ama.O zaman iş başa düştü hadi kalk önce kahvaltı sonra temizlik n
Ya en azından ikisi bi arada çıkıyor zaten yoruluyorsn uykusuz kalıyorsnhepsiyle aram iyide uzak düştüm ama hepsine ben bakarım yaa Allah nasip etsin de
Sık dişini biter biter bu zamanlar sonra ohh ne dersinTüp bebekte kafa çok rahatlıyor ama.
Geriye sadece maddi kaygı kalıyor. Tutmazsa yeni tedaviyi nasıl finanse edebilirim diye düşünüyorsun.
Valla bilseydim hiç doğal uğraşıp kendimi strese sokmazdım. Gider direkt tüp yaptirirdim
Bebeler biraz büyüyünce 3.cocugu istiyorum nasipse. Onu da tüp yaptıracam hiç doğal olsun diye uğraşamam
Bakılıyor canım valla bi şekilde büyüyorlar yani. Sadece bi huni kafaya tamam
Amin kuzu benimkiler kız.Sağol kuşummben 4 ay korunacam bakalım ya doğal deneyin diyecekler duruma göre yada tüp bebeğe geçecem yaşım 27 olacak bende bir tane taraftarıyım eşim ikiz kızlarımız olsa diyor hani neye göre belirleniyor diye embriyo sayısı hayırlısı inşallah çok teşekkür ederim Allah bağışlasın minnoşlarını ne kadarlıklar şuan da cinsiyet leri ne
Ben de ortadaki play a basiyon niye oynanıyor diyorumBen bunu atmıştım halbuki,
Yaa yerim onları tam sevilmelikler desene şuan bin kere maşallahAmin kuzu benimkiler kız.
4 ay neden korunuyorsun? Bi sağlık problemi yoksa bence hiç vakit kaybetme o arada doğal deneyebilirsiniz
Nasip ama gerçekten. Ikiz topiginde iki arkadaş tek embriyo koydurmuş gitmiş bölünmüş
KıyamamBen de ortadaki play a basiyon niye oynanıyor diyorummegersem ekran goruntusuymus
Topiğin aldı başını gidiyorSelam kızlar, hızlı hızlı okumaya çalıştım mesajlaslari
Topiğimizde aradığımız yüzlerPozitif miyim?oyleyim ya heralde falan dusunerek girdim benden beterleri varmis covud pozitif hamilelik pozitif ahahhahs
Yaa çok geçmiş olsun canım. Tek tüple de doğal gebe kalma oranı çok yüksek bi bakmışsın beklemediğin anda kendi olmuş ❤Yaa yerim onları tam sevilmelikler desene şuan bin kere maşallah
Kuzum ekimin 12 sinde dış gebelik geçirdim ameliyatla aldılar doktorda üç yada dört ay korun dedi daha regl olmadım regl olunca hsg çekilecem kalan tüpe bakacak duruma göre ayar verilecek
Aaa tek yumurta ikizi oluyor demi öylede işte nasip olmaz olmaz demeyecen hiç bişeye bu hayatta
Sağol kuzum benim geçti çok şükürYaa çok geçmiş olsun canım. Tek tüple de doğal gebe kalma oranı çok yüksek bi bakmışsın beklemediğin anda kendi olmuş ❤
Gerçekten neyi istemezsen başına o geliyor