- 31 Temmuz 2021
- 270
- 277
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
ay yok beee ben olgunlaştım eskiden olsa yapardım ama şuan asla yapmam akıllandım çok ergence ve daha mühim işlerim varHe anladım sizle hava atacak sözde onun gibi bir şeyben üşenirim böyle oyunlara ya bana da çok ergence geldi ama yine siz bilirsiniz
Teşekkür ederim canım benimGünaydın, kolay gelsin şimdiden
Yok maleselef
Onu da diyen polyannacilikta nirvanayi yaşıyordur benceBenimki de iki embriyoydune var ki bakarım diyordum ama daha 1taneye zor bakiyom tesellinin böylesi ucuzlerin anneleri de iyiki dorduzum yok diye teselli ediyorlarmis
Emin misin?Ayy maşallah maşallahsırf ikiz olsun diye ben de tüp istiyorm da bakalım nasip Kısmet evet ya maalesef yeni isteniyor eskiden yoktu
Git kız iki elti oturup kaynanayı çekiştirinNe kadar istekli olmasam da bende eltime kahvaltıya gidiyrm kaç gündür hep hayır dedim de bugün Artk bi gideyim ayıp olmasın
Bende tüp bebek yaptıracam galiba belli değil henüzde ikiz bebişten bende korkuyorum tek başıma olurum çünki ben iki embriyo yada tek embriyo ona doktor karar veriyor demi neye göre karar veriliyor kuzumOnu da diyen polyannacilikta nirvanayi yaşıyordur bence
Doğumdan sonra hep kabus gördüm dördüz beşiz doğurmuşum. Ben bunlara nasıl bakcam diye ağlıyorum hep
Emin misin?
Anne kaynana görümce elti hepsiyle aranı iyi tut çok lazım oluyorlar
Yalnız asla bakılmıyor çok zor.
Bi tane olsa temizlik yapamam yemek yapamam bebemle ilgilenirim.
Iki tane olunca bebelerle bile doğru düzgün ilgilenemiyorum.
Ikisi aynı anda ağlıyor hangisini bırakayım hangisini alayım.
En zoru da uykular ay sabaha kadar sıraylaben polyanna olmayayım da kimler olsun
Git kız iki elti oturup kaynanayı çekiştirin
Aynen zaman değerli daha Güzel şeylere harcayınay yok beee ben olgunlaştım eskiden olsa yapardım ama şuan asla yapmam akıllandım çok ergence ve daha mühim işlerim var
Çok teşekkür ederim
O zaman iş başa düştü hadi kalk önce kahvaltı sonra temizlik nYok maleselef
Ya en azından ikisi bi arada çıkıyor zaten yoruluyorsn uykusuz kalıyorsna görümce elti hepsiyle aranı iyi tut çok lazım oluyorlar
Yalnız asla bakılmıyor çok zor.
Bi tane olsa temizlik yapamam yemek yapamam bebemle ilgilenirim.
Iki tane olunca bebelerle bile doğru düzgün ilgilenemiyorum.
Ikisi aynı anda ağlıyor hangisini bırakayım hangisini alayım.
En zoru da uykular ay sabaha kadar sıraylaben polyanna olmayayım da kimler olsun
Diyetteyim kuzu bir öğün yiyorum şuan süpürge ile boğuşuyorum zatenO zaman iş başa düştü hadi kalk önce kahvaltı sonra temizlik n
Ya en azından ikisi bi arada çıkıyor zaten yoruluyorsn uykusuz kalıyorsnhepsiyle aram iyide uzak düştüm ama hepsine ben bakarım yaa Allah nasip etsin de
Hadi hayırlısı inşallahBende buzdolabının içini indirip temizliyorum bir kaö katını yaptım şimdi yattım dinleniyorum malum yumurtlama ve çatlamayı değerlendirdik varsa birşey diye
İnşâAllâh vardır kuzum benim dikkat et bi laf var hop oturup hop kalkmaBende buzdolabının içini indirip temizliyorum bir kaö katını yaptım şimdi yattım dinleniyorum malum yumurtlama ve çatlamayı değerlendirdik varsa birşey diye
İnşallah güzelim sağolİnşâAllâh vardır kuzum benim dikkat et bi laf var hop oturup hop kalkmaharekette güzel bişey ama yorma kendini dikkat et
Diyet miDiyetteyim kuzu bir öğün yiyorum şuan süpürge ile boğuşuyorum zaten
Sağol kuzum inşallah hayırlısı olsunHadi hayırlısı inşallahkolay gelsin Canm Yorulmadan yavaş yavaş yap evin acelesi Yok
Ayy bu bayanı biliyorum baya kilo almıştı hamileliğinde dal gibiydi önceden hahahaEv temizlerken kafamın içi
Hee kızz diyet 81 leri görüp hafiften yuvarlanarak yürümeye başlayınca bi dur dedim çok büyük hedeflerim var bakalımDiyet miboğuşmayı bırak kendini süpürgeye teslim et bence
Bayan mı ne bayanı kızz nr atmışım benAyy bu bayanı biliyorum baya kilo almıştı hamileliğinde dal gibiydi önceden hahaha
Ben bunu atmıştım halbuki,Ayy bu bayanı biliyorum baya kilo almıştı hamileliğinde dal gibiydi önceden hahaha