MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.443
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
İnşallah ikiside kızdırAmin , masaallahbakalım şimdi cinsiyet ne olacak
GünaydınnGünaydın kızlar
@yenGEnC
@Komiknick
@gizemliasli
@FUNNDA
Rprnn
Nosking
Fatmazell
@MonicaGeller-
@Leylayaman16
Selin n
@lllZeynalll
@PeRRieR
Mikan
@4_yaprakliyonca
Daha fazla etiket yapamadım
EvetSende mi bebiş bakıyorsun niye bi saatcik uyku öyle
Hamile olduğunu söyledin ya, ben de "Bakalım bu sefer cinsiyet ne olacak" demiştim senin için ,? Ona ithafen dediysen ikiz mi ? Bana dediysen de, sana dediğimi cevaplamamis oldun,İnşallah ikiside kızdır
Uykusuzluk çok zor ya. 2 saat uyudum toplam, sen ?Günaydınlar
Benim küçük de gece zorla uyuduğu yetmediği gibi sabah da 5.30da uyandı. Uykumu alamayınca asla pozitif olamiyorum
Allah'ım sağlıkla güzellikle bağışlasın yavrularını sana Canm Kaç beben var ki hep si mi tüpRapor mu vermediler?
Benim bebelerim de tüplü
Pozitiflik en çok sana lazım şu an. Aşılama vakit kaybı gibi görünebilir ama belki tüpe gerek kalmadan gelir yavrun
Ne erkencisiniz öyle ya Ahh analar Ahh tüm yük sizde babalar uyusun dursunGünaydın kızlar
@yenGEnC
@Komiknick
@gizemliasli
@FUNNDA
Rprnn
Nosking
Fatmazell
@MonicaGeller-
@Leylayaman16
Selin n
@lllZeynalll
@PeRRieR
Mikan
@4_yaprakliyonca
Daha fazla etiket yapamadım
@Byrmseyda1 @Loya-KianaOpecert efsunn210102 Gelin kızlar covid değil ruhen bedenen pozitiflerin topigiymis
Ben daha uzun yazmıyım moralin bozulmasınEvet2 saate tamamladım
Gece uykusu önemli ama,gerçi bezenmiş.
Hamile olduğunu söyledin ya, ben de "Bakalım bu sefer cinsiyet ne olacak" demiştim senin için ,? Ona ithafen dediysen ikiz mi ? Bana dediysen de, sana dediğimi cevaplamamis oldun,
Uykusuzluk çok zor ya. 2 saat uyudum toplam, sen ?
Gerçekten rahata eriliyor mu okul caginda?Buyuk 4 kucuk 2 yasinda. Buyuk anaokuluna gidiyor bu sene. Nispeten rahatladik sayilir
Ne mangalı kız çubuk krakerle yasıyorumİçimi mi okuyorsunşaka bence mangal olayı , e tabi konu başlığı pozitif, mangal havası diilse mangal zaten olmaz ki , önemli olan mangal havasında mangal yapmaktan mahrum olmamak
O da pozitif olacak inşallah.Her konu da pozitifim ammmaa su gebelik konusunda iki buçuk senedir negatifim
Ikizlerim var canım 4 aylık. Ellerinden öperler teyzesi.Allah'ım sağlıkla güzellikle bağışlasın yavrularını sana Canm Kaç beben var ki hep si mi tüpDaha rapor için dosya açma işlemindeyiz biz. Bana kalsa da aşılama Zaman kaybı ama devlette yapıyorm rapor için aşılama şartı var
Maşallah Allah bagislasinGerçekten rahata eriliyor mu okul caginda?
Kesintisiz gece uykusu falan diyorlar doğru mu?
Ne mangalı kız çubuk krakerle yasıyorum
O da pozitif olacak inşallah.
Beben kendini yırtarken diyeceksin sonra erken miydi❤
Ikizlerim var canım 4 aylık. Ellerinden öperler teyzesi.
Güncelleme mağduru musun sen de?
Yeni çıkmış galiba önceden bazı durumlarda aşılama şartı aranmıyordu.
Üzüldüm ya bebeyi görüp kalp atışını duyunca kaybetmek çok zor gerçektenMaşallah Allah bagislasinikiz zor mu benim bebemin de ikzii olacaktı kese ve bebe vardı içinde kalp atışı yoktu . Şimdi çok zordur
Ahaaaaa@Byrmseyda1 @Loya-KianaOpecert efsunn210102 Gelin kızlar covid değil ruhen bedenen pozitiflerin topigiymis
:) Geçicek inşaallahBen daha uzun yazmıyım moralin bozulmasın
Hoş geldingebe pozitif anlayanlarforumda heryerden bu konular çıktığı için
Başlıklarda pozitif görünce direk gebelik testi sanıyorumSelam kızlar, hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi
Hayırlı sabahlar, hoş geldinBaşlıklarda pozitif görünce direk gebelik testi sanıyorum
Pozitif kızım bende geleyimmi
Hayırlı sabahlar
Hoşbulduk canım. Kalkıp evi süpürmem lazım. Haydi bir bismillah deyip kalkayım.Hayırlı sabahlar, hoş geldin