Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Benimki de iki embriyoydu🤣🤣 ne var ki bakarım diyordum ama daha 1taneye zor bakiyom🤣 tesellinin böylesi🤣🤣 ucuzlerin anneleri de iyiki dorduzum yok diye teselli ediyorlarmis 🤣😂😂🤣😂
Onu da diyen polyannacilikta nirvanayi yaşıyordur bence🤣
Doğumdan sonra hep kabus gördüm dördüz beşiz doğurmuşum. Ben bunlara nasıl bakcam diye ağlıyorum hep🤣
Ayy maşallah maşallah 🤭❤️😘 sırf ikiz olsun diye ben de tüp istiyorm da bakalım nasip Kısmet evet ya maalesef yeni isteniyor eskiden yoktu
Emin misin?
Anne kaynana görümce elti hepsiyle aranı iyi tut çok lazım oluyorlar 🤣
Yalnız asla bakılmıyor çok zor.
Bi tane olsa temizlik yapamam yemek yapamam bebemle ilgilenirim.
Iki tane olunca bebelerle bile doğru düzgün ilgilenemiyorum.
Ikisi aynı anda ağlıyor hangisini bırakayım hangisini alayım.
En zoru da uykular ay sabaha kadar sırayla 🤣 ben polyanna olmayayım da kimler olsun🤣
Ne kadar istekli olmasam da bende eltime kahvaltıya gidiyrm kaç gündür hep hayır dedim de bugün Artk bi gideyim ayıp olmasın 🤣😀
Git kız iki elti oturup kaynanayı çekiştirin 🤣

Onu da diyen polyannacilikta nirvanayi yaşıyordur bence🤣
Doğumdan sonra hep kabus gördüm dördüz beşiz doğurmuşum. Ben bunlara nasıl bakcam diye ağlıyorum hep🤣

Emin misin?
Anne kaynana görümce elti hepsiyle aranı iyi tut çok lazım oluyorlar 🤣
En zoru da uykular ay sabaha kadar sırayla 🤣 ben polyanna olmayayım da kimler olsun🤣

Git kız iki elti oturup kaynanayı çekiştirin 🤣
Bende tüp bebek yaptıracam galiba belli değil henüzde ikiz bebişten bende korkuyorum tek başıma olurum çünki ben iki embriyo yada tek embriyo ona doktor karar veriyor demi neye göre karar veriliyor kuzum 🤗

O zaman iş başa düştü hadi kalk önce kahvaltı sonra temizlik n🤭
a görümce elti hepsiyle aranı iyi tut çok lazım oluyorlar 🤣
En zoru da uykular ay sabaha kadar sırayla 🤣 ben polyanna olmayayım da kimler olsun
Ya en azından ikisi bi arada çıkıyor zaten yoruluyorsn uykusuz kalıyorsn 😀 hepsiyle aram iyide uzak düştüm ama hepsine 🥲 ben bakarım yaa Allah nasip etsin de 🤪🥳🥳🥳

Bende buzdolabının içini indirip temizliyorum bir kaö katını yaptım şimdi yattım dinleniyorum malum yumurtlama ve çatlamayı değerlendirdik varsa birşey diye :KK45::eek:

O zaman iş başa düştü hadi kalk önce kahvaltı sonra temizlik n🤭

Ya en azından ikisi bi arada çıkıyor zaten yoruluyorsn uykusuz kalıyorsn 😀 hepsiyle aram iyide uzak düştüm ama hepsine 🥲 ben bakarım yaa Allah nasip etsin de 🤪🥳🥳🥳
Diyetteyim kuzu bir öğün yiyorum şuan süpürge ile boğuşuyorum zaten 🤣

Bende buzdolabının içini indirip temizliyorum bir kaö katını yaptım şimdi yattım dinleniyorum malum yumurtlama ve çatlamayı değerlendirdik varsa birşey diye :KK45::eek:
İnşâAllâh vardır kuzum benim dikkat et bi laf var hop oturup hop kalkma🤗harekette güzel bişey ama yorma kendini dikkat et

Eklentiler

• Screenshot_20211111_114034_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20211111_114034_com.android.chrome.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 21
X