Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Sende mi bebiş bakıyorsun niye bi saatcik uyku öyle
Evet 🧐😴 2 saate tamamladım
Günaydın @Rose36
Henüz uyumadım
Zamanı bazen ters yaşıyorum ☺️gece oturur gündüz uyumaz 🤷
😮 Gece uykusu önemli ama,gerçi bezenmiş.
İnşallah ikiside kızdır 🤣😍
Hamile olduğunu söyledin ya, ben de "Bakalım bu sefer cinsiyet ne olacak" demiştim senin için ,? Ona ithafen dediysen ikiz mi ? Bana dediysen de, sana dediğimi cevaplamamis oldun,:KK64::KK64:
Günaydınlar🎈
Benim küçük de gece zorla uyuduğu yetmediği gibi sabah da 5.30da uyandı. Uykumu alamayınca asla pozitif olamiyorum 😭
Uykusuzluk çok zor ya. 2 saat uyudum toplam, sen ?

Rapor mu vermediler?
Benim bebelerim de tüplü🤣
Pozitiflik en çok sana lazım şu an. Aşılama vakit kaybı gibi görünebilir ama belki tüpe gerek kalmadan gelir yavrun 😍
Allah'ım sağlıkla güzellikle bağışlasın yavrularını sana Canm Kaç beben var ki hep si mi tüp 🥰😀Daha rapor için dosya açma işlemindeyiz biz. Bana kalsa da aşılama Zaman kaybı ama devlette yapıyorm rapor için aşılama şartı var 🤷

Evet 🧐😴 2 saate tamamladım

😮 Gece uykusu önemli ama,gerçi bezenmiş.

Hamile olduğunu söyledin ya, ben de "Bakalım bu sefer cinsiyet ne olacak" demiştim senin için ,? Ona ithafen dediysen ikiz mi ? Bana dediysen de, sana dediğimi cevaplamamis oldun,:KK64::KK64:

Uykusuzluk çok zor ya. 2 saat uyudum toplam, sen ?
Ben daha uzun yazmıyım moralin bozulmasın 🙈

Buyuk 4 kucuk 2 yasinda. Buyuk anaokuluna gidiyor bu sene. Nispeten rahatladik sayilir 😊
Gerçekten rahata eriliyor mu okul caginda?
Kesintisiz gece uykusu falan diyorlar doğru mu? 🤣
İçimi mi okuyorsun 😃 şaka bence mangal olayı , e tabi konu başlığı pozitif, mangal havası diilse mangal zaten olmaz ki , önemli olan mangal havasında mangal yapmaktan mahrum olmamak 😃😃
Ne mangalı kız çubuk krakerle yasıyorum 🤣
Her konu da pozitifim ammmaa su gebelik konusunda iki buçuk senedir negatifim 😑😏
O da pozitif olacak inşallah.
Beben kendini yırtarken diyeceksin sonra erken miydi😍
Allah'ım sağlıkla güzellikle bağışlasın yavrularını sana Canm Kaç beben var ki hep si mi tüp 🥰😀Daha rapor için dosya açma işlemindeyiz biz. Bana kalsa da aşılama Zaman kaybı ama devlette yapıyorm rapor için aşılama şartı var 🤷
Ikizlerim var canım 4 aylık. Ellerinden öperler teyzesi.
Güncelleme mağduru musun sen de?
Yeni çıkmış galiba önceden bazı durumlarda aşılama şartı aranmıyordu.

Gerçekten rahata eriliyor mu okul caginda?
Kesintisiz gece uykusu falan diyorlar doğru mu? 🤣

Ne mangalı kız çubuk krakerle yasıyorum 🤣

O da pozitif olacak inşallah.
Beben kendini yırtarken diyeceksin sonra erken miydi😍

Ikizlerim var canım 4 aylık. Ellerinden öperler teyzesi.
Güncelleme mağduru musun sen de?
Yeni çıkmış galiba önceden bazı durumlarda aşılama şartı aranmıyordu.
Maşallah Allah bagislasin 😍😍🥰 ikiz zor mu 😂 benim bebemin de ikzii olacaktı kese ve bebe vardı içinde kalp atışı yoktu . Şimdi çok zordur 🤭

Maşallah Allah bagislasin 😍😍🥰 ikiz zor mu 😂 benim bebemin de ikzii olacaktı kese ve bebe vardı içinde kalp atışı yoktu . Şimdi çok zordur 🤭
Üzüldüm ya bebeyi görüp kalp atışını duyunca kaybetmek çok zor gerçekten
Ikiz çok zor. Çift embriyo isteyen kafama tüküreyim🤣
Bazen çok bunalıyorum. Iyi ki üçüzlerim yok diye teselli ediyorum kendimi. Durumun vehametini sen düşün 🤣

X