- 20 Ekim 2017
- 1.055
- 1.435
- 36
-
- Konu Sahibi Yildiztozu16
Ben de suan icin oyle dusunuyorum zaten bubasamaya gelmem bile biraz zaman alacakSagol canim bende sayenizde evi temiz tutuyorum
İhtiyaclar tabiki alinmali
Alet isler el övünür gibi bir laf vardir
İslerimizi kolaylastiricaksa her turlu bez temizleyici vs alirim
Onemli olan dengede tutmak herseyi :)
Hosgeldin badimm :)Ben geldim badim
Ben sana günlüğünu gördüm dedim ama ilk paylaşımın bile tamamını okumamıştim dolayısıyla kendi günlüğün sanıyordum
Neyse 1. Sayfayı okudum gerisi sonra vakit bulursam.
3 ay oluyor konuyu acali biraz gec oldu hayirli olsun icin ama olsunHAyırlı olsun :)
böyle diyeceğini tahmin etmiştim :) hayırlı olsun bir duadır. isterse 10 yıl önce aç. Attığın her adım, paylaştığın her mesaj hayırlı olsun senin için3 ay oluyor konuyu acali biraz gec oldu hayirli olsun icin ama olsuntesekkurler
Insallah tesekkur ederimböyle diyeceğini tahmin etmiştim :) hayırlı olsun bir duadır. isterse 10 yıl önce aç. Attığın her adım, paylaştığın her mesaj hayırlı olsun senin için
Ay ne guzel ben de kac gunluk yagmur ardindan gunesli havaya gunaydin dedim ama ev elden gidiyordu temizlikle yetindim yarin kocadan soz aldim insallah hava guzel olur da bi yuruyus de biz yapariz ozledim oyle aylak aylak park bahce dolanmayigaza getirici topiklerekahvalti edildi koca kisisi annesinin yanina memlekete ugurlandi annemle gunesli hava firsat bilinip yuruyus yapildi ev ihtiyaclari alindi
S Sifayildizi
1.Ev silinecek
2.Kitaplik duzenlenecek
3.Cocuk odasi supurup silinecek
4.Fayanslar silinecek
5.Masa ve sandalyeler silinecek
6.Ayakkabilik silinip duzenlenecek
7.Perde takilacak
8.Koltuk ortusu takilacak
9.Cam onleri silinecek
Hadi goreyim seni badim yarin kontrol edecegim ona gore :maksimum kacta bitmesi lazim bunlarin ona gore haberim olsun
Masallah masallah :) yarin sabah da bekliyorum ayni performansiOoo 40 dakikada neler yaptım bir bilsen
Sofra toplandı
Bulasiklar tezgah ocak cifkendi
Bul.mak çalışıyor
Geri kalan perdeler mak atıldı
Kapı cifkendi
Tezgah altı silinip düzenlendi
Alt dolap kapakları
Çekmece dışlari
Bul.mak. dışı
Cam. Mak. Dişi cifkendi üç defa silindi
Yazarken yoruldum beya