Pazartesi
Uzun hali silinecek+++
Buyuk hali silinecek++++
Alisveris yapilip alinanlar yerlestirilecek++++
Mutfak dolaplarinin disi silinecek++++
Tatli kurabiye yapilacak
Utulenen ve kuruyan camasirlar yerlesecek+++
Mutfak fayanslari tezgah ve uzerindekiler temizlenecek+++
Ocak firin silinecek++++
Bugun tum gun disardaydik eve geldigimiz saat 19du yemekti oglus banyo yaptir uyut falan saat 21.30da ise basladim bir tek kurabiyem kaldi bugunku listeden o da cok basit oldugu icin zorlamadim kendimi birde yarinki alisverisle bugunku balkon camlarini yer degistirdim.yarin alisveris olmamasi iyi oldu rahat rahat yaoarim islerimi bugunluk benden bu kadar.ders calismadim tabiki bu kadar isin icinde vicdanimi rahatlatmak icin 1-2 test cozup oyle yatmayi dusunuyorum.
Günlüğe söylemişsin ama biz de seni öpüyoruz:) maşallah tıkır tıkır ilerliyorsun, daim olsun...Sali
Butun ev supurulup silinecek toz alinacak++++
Nevresimler degisecek++++
Tuvalet banyo temizlenecek++++
Balkon yikanacak++++
Balkon camlari silinecek++++
Carsambanin cay ve yemek hazirligi yapilacak++++
Dunku listeden kalan tatli kurabiye yapilacak++++
Bugunku liste de basariyla gerceklestirildi :) liste yapmak planli olmak insanin isini gercekten cok rahatlatiyor miaafirlerim gitsin kendime haftalik temizlik ve ders plani yapacağım isimi kolaylastiracagim :) bi kac gun olamayabilirim sevgili gunluk operim tatli yanaklarindan
Ahh canim seni ayri opeyim dedimGünlüğe söylemişsin ama biz de seni öpüyoruz:) maşallah tıkır tıkır ilerliyorsun, daim olsun...
Bolum tercumanlik ama duz memurluk icin hazirlaniyorum.umudum var evet olmali da ozel sektorde calismak istemiyorum.elimden geleni yaomaya calisiyorum bakalim kismet.peki sen?Merhaba. Az once benim konuma yorum yazinca senin konunda benim ilgimi cekti :) . Bolumun nedr. Kpss den umidi kalanlardansin sanirim. Ben artik calismayi dahi dusunmuyorum kpssyi
Aa sen B grubu mu hazırlanıyordun? Niye bu kadar şaşırdıysamBolum tercumanlik ama duz memurluk icin hazirlaniyorum.umudum var evet olmali da ozel sektorde calismak istemiyorum.elimden geleni yaomaya calisiyorum bakalim kismet.peki sen?
Bilmemki ne hayal ettin :) evet canim benim bolumde alim cok az ve sadece kpss de yetmiyor diyorum hele bi gireyim sartlari yerine getirir kendi bolumumu zorlar kurumlar arasi gecis yaparım tabi ben boyle dusunuyorum ama hayat ne verir gorecegizAa sen B grubu mu hazırlanıyordun? Niye bu kadar şaşırdıysam
Tamam işte söylemiştin yds’ye gireceğim diye ondan şaşırdım:))Bilmemki ne hayal ettin :) evet canim benim bolumde alim cok az ve sadece kpss de yetmiyor diyorum hele bi gireyim sartlari yerine getirir kendi bolumumu zorlar kurumlar arasi gecis yaparım tabi ben boyle dusunuyorum ama hayat ne verir gorecegiz
Ay insallah canim ya o gunleri gorururm umarimTamam işte söylemiştin yds’ye gireceğim diye ondan şaşırdım:))
bence de çok mantıklı. Hatta kendi mesleğini yapabileceğin bir kuruma memur olarak atanırsan unvanda yükselme şansın olur ve daha kolay geçiş yaparsın.
Ne guzel umudunun olmasi. Ben o umudu yillar oldu yitireli. Bolumum finans. Deralarca devlet memurlugu sinavlarinda 3. Lugum 5. Ligim oldu ama is mulakata gelince ben elebdim ve 70.ciler filan alindi nedense. Nyse suan kensi isimi kurucam Allhin izniyleBolum tercumanlik ama duz memurluk icin hazirlaniyorum.umudum var evet olmali da ozel sektorde calismak istemiyorum.elimden geleni yaomaya calisiyorum bakalim kismet.peki sen?
Allah yolunu acik etsin insallah.bi hedefin var pesindesin o bile yetiyor insana kimi zamanNe guzel umudunun olmasi. Ben o umudu yillar oldu yitireli. Bolumum finans. Deralarca devlet memurlugu sinavlarinda 3. Lugum 5. Ligim oldu ama is mulakata gelince ben elebdim ve 70.ciler filan alindi nedense. Nyse suan kensi isimi kurucam Allhin izniyle
Ben sana güveniyorumAy insallah canim ya o gunleri gorururm umarim
Kesinlikle oyle. Rabbim seninde gonlune gore versin insllh.Allah yolunu acik etsin insallah.bi hedefin var pesindesin o bile yetiyor insana kimi zaman
Aslında siz de düz memurluk düşünseymişsiniz?Ne guzel umudunun olmasi. Ben o umudu yillar oldu yitireli. Bolumum finans. Deralarca devlet memurlugu sinavlarinda 3. Lugum 5. Ligim oldu ama is mulakata gelince ben elebdim ve 70.ciler filan alindi nedense. Nyse suan kensi isimi kurucam Allhin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?