- 14 Ekim 2019
- 1.384
- 3.909
-
- Konu Sahibi izmirimizmir
Marketten az az alıp taze yiyecegimiz kadar haftada bir yada iki bu sebze olayı.yooo burada 3 tane bile alıyorum ben pazardan.
pazarcı ısrar ederse yenmiyor ziyan oluyor diyorum.
ama az az markete gitmek bana hep daha çok para harcamak gibi gelmiştir hep
aman o surat yaparsa başkası var.havucu değil de kereviz turp bunları alıyor um tane ile, salata için.Nerede yaşıyorsunuz ankara burası hiç çekemem satıcının tribini. Yarım kg havuç istedim diye surat yapmıştı adam. E 1 kg aldık pörsüdü gitti
O kadar sinir oluyorum ki.Allah yardımcınız olsun, içtenlikle söylüyorum bunu...
Feraha çıkın inşallah.
Haaa o 1000 tl de gösteriş,şartları var herkese vermiyor lar, yakınıma vermediler geçen ki dağıttıkları zaman...
bizdede bahçe olsa ben sadece yerim, bakarım,çiçek varsa severim ama o kadar.Benimki de köyde büyümüs ama ilgilenmez. Isi olmaz
Ben yaparim o utansin
Benimki pamuk şeker köy çocuğu değil sankiBenimki de köyde büyümüs ama ilgilenmez. Isi olmaz
Ben yaparim o utansin
poşet verip seçiliyor burada canım.Marketten az az alıp taze yiyecegimiz kadar haftada bir yada iki bu sebze olayı.
Pazarlar hem iyisi önde kötüsü arkada olur.
Ordan koyar.
Bide 3 tane bana havuç ver de bakalım adam sana yelpazeyle saldırır
Geçmiş olsun ne ameliyatiydi ?Cok gecmis olsun. Bende omirilik ameliyatliyim ama yapmadan duramiyorum. ama sen benim yaptigimi yapma iyileşemedim sırf duramadiğimdan
bizdede bahçe olsa ben sadece yerim, bakarım,çiçek varsa severim ama o kadar.
Eşşme kalır işlerin hepiciği
Benimki pamuk şeker köy çocuğu değil sankibende köylü çocuğu Dağlar kızı haidi oldum.dag bayır geziyom
Aynen öyle bu haftaki listeme göre 2 adet havuca ihtiyacım vardı marketten 2 adet aldımhayatımda ilk kez havuçlarım pörsümeden tüketmiş olucam kısmetse. Pazarı ben bu yüzden sevmiyorum burada seçme şansımız yok kiloyla almak zorundayız.
Kendinizi üzmeyin herşey değişir iyi olur.Ben de dertliyim yazayım bari.
1 yaşında kızım var ona ben bakıyorum güzel bir mesleğim olmasına rağmen çünkü anane babanne yok bu şehirde. E bakıcıya versem aldığım maaş direkt oraya gidecek mecbur ben bakıyorum. Tek maaşla sadece gıda alışverişi yapabiliyoruz o da uygun marketlerden. Bebeğimiz için gıdadan kısmıyoruz ama geriye hiçbir şey kalmıyor. Arada sırada da yine çocuğa oyuncak alıyoruz, o. En son geçen yıl kıyafet almıştım kendime ki çok severim normalde giyinmeyi süslenmeyi.
Şimdi sürpriz yumurta ikinci de geliyor, tek maaşla napacağız bilmiyorum. Kedimin aşılarını bile yaptıramadım kaç aydır gerçekten berbat haldeyiz. Kime sorsam sıkıntı içinde zaten. Allah bu durumda kimin parmağı varsa hepsini daha beter hale düşürsün.
Geçmiş olsun ne ameliyatiydi ?
bu arada sanada çok geçmiş olsun,yaşımız Genç koru kendini.Çok teşekkür ederim. Kücük esnaf ve ciftci batarsa pahaliliğın önüne hiç geçilmez . Ortalık büyük başlara kalirsa maymun ederler vatandasi
Şansa bakYapacak eş olsa ben de isterdim öyle ehehehe
Benim eski esim de boyleydi, tam hanim evladiydi babasinin ciftlikleri olmasina ragmen olmus cilegi toplatamazdim adama
Yenisi biraz bikmis birakmis bu isleri
Çok geçmiş olsun bayağı ciddi bir şeymiş sizinki inşallah daha iyi olursunuztesekkür ederim. Omiriligimde yirtılma olmuş 3 kere ameliyatla yırtığa yama yapıldı. Beynimdeki BOS sıvım yırtiktan boşalmış. Zor kurtuldum. rabbim kimseye yaşatmasın
Allahım tez zamanda şifa versin ama kendini lütfen fazla yorma.Sağlığın içintesekkür ederim. Omiriligimde yirtılma olmuş 3 kere ameliyatla yırtığa yama yapıldı. Beynimdeki BOS sıvım yırtiktan boşalmış. Zor kurtuldum. rabbim kimseye yaşatmasın
Antalya'da yaşarken bende pazar kalitemi yükselttim tekrar memelekete dönünce burda bu işler sakat.ama Antalya çok iyi pazar yönündenpoşet verip seçiliyor burada canım.
bide belli tezgahlarım var,arkası kötü olayı olmuyor.mesela 3 se o tezgahlarda 5.
bide sebze seçiliyor meyve de zatende kaliteli tezgah tan alınca sıkıntı olmuyor.
bu arada sanada çok geçmiş olsun,yaşımız Genç koru kendini.
Ben şuan hastalığın tadını çıkarıyorum.
yemek temizlik hep eşimde
fındıklı cevizli kek yaptırdım geçen akşam
dünde fırında sütlaç
yaptırmıyor iş ağrılarım var ya,
aman ne iyi ymiş böyle
Anavatanı çünkü sebze meyvenin...Antalya'da yaşarken bende pazar kalitemi yükselttim tekrar memelekete dönünce burda bu işler sakat.ama Antalya çok iyi pazar yönünden
Çok geçmiş olsun bayağı ciddi bir şeymiş sizinki inşallah daha iyi olursunuz