Hayat Pahaliligi

Valla elin avrupalısı alır 20-30 tane ben en fazla 3 tane alabilirim sanırım siparişim geldi evirdim çevirdim altına üstüne baktım arkadaki 6.99 pound yazısını görünce canım baya sıkıldı. Aynen ikinci el de pahalı. Sıfırı 90 ise ikinci el 70-60 oluyor.

ben de acemi şöför Ken 2 3 yerini sürttüm de ordan biliyorum.Şimdi satmaya kalktık yok boyası çok yok o yok bu.
Deliriyor um yok pahasına mı vereyim.
Ağır hasarlı araç satıyor millet yahu

Valla ben gayet guzel fiyata sattim gecen seneki ikinci el cilginliginda

Arkadasım benım bulundugum yerde pazarda pahalı ..cocuk ıste herzaman degıl arada sırada gonlunu almak ıcın alınabılır..oynarken eskı gıydırın en ıyısı

Burda bende kışlık hazırlıktan bahsettim aynı böyle bir konuydu.
Bizim burda kışlık patates soğan alınır.ki ben köyde yetiştiriyorum doğal katkısız.
Biri yazmış hemen ama patates sağlıklı degilki şeker var falan filan
Yahu ne yiyeceksin oda lazım gece gundiz önümü yiyoruz sanırsın hasbam hep sağlıklı besleniyor.
Ben her şeyini doğal temiz kendim yetiştiriyorum patateste lezzetli yiyorum ara sıra çeşit yapıyorum kış boyu.
Kışın kötü kötü patatesi soğanı alıp yer bu tipler burda gurme olur

Bide millet olarak aç gözlülük çok.
Ramazan geliyor haydiyin doluşun markete.
Tam kapanma var doluşun markete.
Fırınlar da pide kuyruğu.
Bide 3 er 5 er al sonra çöp kovasınınn yanı dolsun.
Bir fakir aileye geçerken 3 pide bırak desek gözlerine geliyor vermezler...İstisnalar dışında
Pandemi in ilk zamanları kapanma olacak dendi izdiham yaşandı.
Yahu evinde un su tuz yok mu?
Hele pide kuyrukarını hiççç anlamıyorum.
Pide yapmak öyle basit ve az maliyetli birşey ki
Evde yaptığım etli ekmekler,kuşbaşılı kaşarlı pideler, ramazan pidesi....
not;tam zamanlı çalışan kadınım...

Eklentiler

• IMG20210411200431.jpg
    150,2 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG20210419192057.jpg
    183,7 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG20210403190247.jpg
    169,3 KB · Görüntüleme: 53
Arkadasım benım bulundugum yerde pazarda pahalı ..cocuk ıste herzaman degıl arada sırada gonlunu almak ıcın alınabılır..oynarken eskı gıydırın en ıyısı

Ben 1 yıldır pazara gitmiyorum buralar ne durumda bilmiyorum belki oralarda uçmuştur.

kütüphane ve arkadaş arası değişim le ve de internetten almak la işimi biraz daha kolayladım ben bilginize.

Ev alabilmek için senelerce borç ödedik ...

Araba alabilmen için de öyle ...

Eğer ev araba almak istiiorsan bu da demek oluyor masrafları en aza indirecek sin ...bu şekilde de tabi sagliksiz beslenmek oluyor ...

Bu zamanda vücudu saglikli beslemek istiyorsan rahat 3000 gider mutfağa

Bazen 100 lira yetmiyor pazarda ....peynirin en kalitelisi 35 liradan başlıyor kilosu ....

Aynen dediğiniz gibi bir ekmek almaya gidiyorum su da lazımdı bu da lazımdı derken her gidişimde en az 35 lira veriyorum kasada

kalmadı 35 e.50 den başlıyor.
kapanmadan önce pazardan denemeklik 46 tl ye aldım.
2 3 gün öncede marketten 50 ye...
35 lik olanlar lor dan hallice

Geçenlerde eski emar cd mi ararken 2 yıl önce haziran ayına ait market fişi buldum. 350tl ye dünyayı almışım. Keşke atmasaydim resmini atardim . Simdi ayni alişverisi yapsam 1000 1500 den aşağı tutmaz.
Söylüyorum size 2018 Rahip krizinden sonra oldu. tahliye talebini reddedince, Amerika’nın da bize size ekonomik yaptırım uygularız deyip doların uçusunu.
en büyük 2 zincir market B.. ,A..1’in kime ait olduğunu araştırın isterseniz. Her geçen gün kimi zenginleştirdiklerimize örnek.
Sağlık Bakanının Hastaneleri, Turizm Bakanın otelleri var. Ben çocukken hatırlıyorum siyasetciler iyi eğitim almış insanlardan seçilirdi. Şimdi kapitalist bir sisteme geçtik. Sadece parası olan konuşuyor.

Bereketli olsun bende 2 3 yildir ekmegimi kendim yapiyorum. Daha bereketli oluyor.

Mesela nohut pilav cacik yiyene linc geliyor bazen. Bakliyat kiymetlidir ❤

Mercimek protein
Dolma da gayet iyi, hele ki kiymaliysa...
Afiyet olsun
Yok hergun et yiyeceksin ve balık olurmu canım.
Yaa onuda yap bikarsin.
Ben burda şunu anladım çok değişik insanlar var inanılmaz tuhaflar.
Not: barbunyam (kendim ektim)
Kuru fasulye( kendim ektim)
Nohut. ( Kendim ektim)
Hemde 30 yıllık tohum genetiği bozulmamış mis gibi .
Şimdi bu etten faydasizmi.marketten alinsada herkesin böyle şansı yok bence faydalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…