Hayat Pahaliligi

Kesınlıkle
Bızım sofradan kalan hayvanlara gıder asla dıger coplerın ıcıne atılmaz..

mor cuğum insanlar herşey der,çok da takılıyorum.
bizim komşular mesela bir tuhaf,
arabaya lastik almıştı eşim, hayırlı olsun dersin dimi,yani ben öyle derim
komşum birşey aldı ise sevinir,daha güzelleri de bana nasip olsun deriz ya hep
bizim komşu oooo para var tabi diyerekten gelmiş eşime
şimdi arabayı satıyoruz değiştireceğiz inan ki kem gözlerinden korkuyorum yahu

Erkek cocuk ust kıyafetlerı cok desenli vb dıye oglum sevmıyor sade seylerı ıstıyor
Ama soyledıgınız sey kızkardesımde olmustu..lcw den aldıgı bır tsortu yaslı bır teyzenın uzerınde gorunce bozuldugunu soylemıstı

Benim de kuzenlerim

Cok yok allahtan.

Ömrümde ilk arabami almisim. Insan der ki allah kaza bela vermesin hayirli olsun gule gule kullan falan di mi...

Ehliyetim de yeniydi. Dediler ki pert edersin keske 0 araba almasaydin

ahahaha doğru işte bak, belediye dağıtmış gibi

Komsuluk larda eskısı gıbı degıl artık maalesef..ınsanlar aynı mahallede bırbırıne uzaylı gormus gibı bakıyor

evet lcw eskıden uygundu su an uygun değil bence

Fiyatlari artti ama kaliteside çok düstü. 1 ay önce ogluma 2 takım alt üst aldim 225tl tuttu. Dün bahcede bisikletten dizlerinin üstüne düştü oğlanamı üzülsem eşofmanami bilemedim dizi yırtıldı. Yasak sonrası arma gibi birşey alıp yama yapıcam

Benim de kuzenlerim

Cok yok allahtan.

Ömrümde ilk arabami almisim. Insan der ki allah kaza bela vermesin hayirli olsun gule gule kullan falan di mi...

Ya birşeyi demek var ,demek var.
Uslüb önemli,hani Hayırlı olsun kazasız belasız kullan canım,ama sıfır almasamıydın, insan acemi iken sürtüyor ya üzülüyor sonra gibi gibi

Cok para vermıssınız uzuldum gercekten..225 az para degıl..neyse canı sagolsun

Ya birşeyi demek var ,demek var.
Uslüb önemli,hani Hayırlı olsun kazasız belasız kullan canım,ama sıfır almasamıydın, insan acemi iken sürtüyor ya üzülüyor sonra gibi gibi

Ya yalan yok biraz hirpaladim arabayi haklilardi ama uslup cok önemli iste.

Indırım takıp edın kıyafetlerde gercı eskı ındırımlerde yok ya

Eşim bölgemizin tek nitelikli okulunda öğretmen, ama ek dersi düşük branşından dolayı. Geleceklerini düşünmemiz gereken iki yavrumuz var. Bu sene pansiyonlu bir okula tayin isteyecek. Ne hallere düştük düşünün.

Komsuluk larda eskısı gıbı degıl artık maalesef..ınsanlar aynı mahallede bırbırıne uzaylı gormus gibı bakıyor
Ya işte kalp te ne varsa,kıyıya o vuruyor bence.
Şahsen benim komşum birşey sahibi olsa ben sevinirim, Derim ki ne güzel ya imkanları güzelleşti,Allah bizede versin.
Ki bunu diyen komşunun hanımını kaç kere hastaneye götürmüş eşim,fenalaşınca...
Yani komşu da olunca,ötekinede fayda ediyor.

Benim de kuzenlerim

Cok yok allahtan.

Akrabanın akrabaya ettıgını akrep etmemıs dıye atasozu var

Kesınlıkle
Bızım sofradan kalan hayvanlara gıder asla dıger coplerın ıcıne atılmaz..

Bizdede ayni sekilde evde eşim ben oglum cöplerimizi hep ayırıyoruz. Simdi pandemi nedeniyle bahceli evimize geçtik. Bahcede kediler kuşlar var. Yan komsununda inegi tavuklari var . Solmus meyve sebze kabuklari bile ziyan olmuyor. Oglum bile sofradaki ekmek kırıklarını avucuna alıp kuşlara atıyor. meyve sebze kabuklarinida komsuya veriyoruz inekler tavuklar yiyor. Keşke hep böyle yaşayabilsek.

Bayat ekmeye bazen sut katarım kedıler begenmez:))kopekler yıyo ama..

Indırım takıp edın kıyafetlerde gercı eskı ındırımlerde yok ya

Valla dogrusu esimle kendim 2 yıldır kendimize çöp almiyoruz. Ama oğlum arkadaslarina özeniyor kral şakirli olsun vs diye .onada uzun zamandir almiyorduk doğum günü diye 2 takım aldık taksitle. Aslında en iyi pazardan almak ama gidemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…