Hayat mücadelem, yoruldum.

Biraz daha detay ver öyle linçleyim seni bi güzel.Şimdilik linçlenecek bir şey yazmamışsın.Sarmadı konu.Bildiğimiz şeyler. Ufak tefek detay lazım hadi zıplat sinirleri Jameya yoksa konun kapanır gider

Beni de sarmadı ya aşk yok ihtiras yok en önemlisi süpürgeee yok beni sarmadı, cıks olmadı :KK70:

benden sıkılmışlar :KK43:

Bir şey merak ettim hep unutuyorum sen boşanırken avukatın sana neden yardımcı olmadı sınır dışı edilmemen için yollar aramadı. Neden her şeyi kocana bıraktın (azıcık konu canlansın)

benden sıkılmışlar :KK43:
Ben sana bunu geçenki konunda dedim.Millet inandığı için değil artık ne kadar daha çelişkili anlatmaya devam edecek diye yorum yapıyor sana diye.

Herkes insan gibi dolu dolu yorumlar yaptı,akıl verdi. Şunu yap bunu yap. Sen o yorumlarla ilgilenmiyorsun. Çünkü gerçekten derdin nafaka değil.
Yoksa 5 bin borç alırdın,kredi kartından çekerdin vs bir şekilde asıl sorununu çözerdin.

Konularında nafaka dışı her şeye maddi manevi yetiyorsun,laf yetiştirmeye de maşallahın var

Bir şey merak ettim hep unutuyorum sen boşanırken avukatın sana neden yardımcı olmadı sınır dışı edilmemen için yollar aramadı. Neden her şeyi kocana bıraktın (azıcık konu canlansın)
avukatıma o dönem bu mevzuyu anlatmıştım ama konu hakkında bilgileri yokmuş dediğine göre o zaman ki avukatım.

sen bu sınırdışı olayına inanıyor musun?ülkedeki yabancıların hepsi tc ile mi evli?ipini koparan burada herkes gelip kalabiliyor türk kocaya ihtiyaç yok.
annesi ablası herkes nası kalıyorsa o da öyle kalacaktı üstelik tc vatandaşı evladı da var bırak ya 😂

Ben sana bunu geçenki konunda dedim.Millet inandığı için değil artık ne kadar daha çelişkili anlatmaya devam edecek diye yorum yapıyor sana diye.

Herkes insan gibi dolu dolu yorumlar yaptı,akıl verdi. Şunu yap bunu yap. Sen o yorumlarla ilgilenmiyorsun. Çünkü gerçekten derdin nafaka değil.
Yoksa 5 bin borç alırdın,kredi kartından çekerdin vs bir şekilde asıl sorununu çözerdin.

Konularında nafaka dışı her şeye maddi manevi yetiyorsun,laf yetiştirmeye de maşallahın var
derdim ne peki? derdim nafaka tabiki. burada ki konum da anafaka üzerinde değil zaten.
5 bin borç alamam çünkü zaten kartlarım doldu borç yapamam bidaha. borçlarım yavaş yavaş bitmek üzereyken bir daha borç yapamam ev sahibine bile borcum var şuan o sıkıntılı sürecimden dolayı. bir daha borç alıp daha da katlayamam. gerçekten zor bir süreçten geçtim bunu anlattığımda yalan konuşuyormuşum gibi yorumlar yapıyorsun ama öyle değil

Bu hayatta en çok istediğim şey bir ailemin olmasıydı. 24 yaşımda evlendim bu benim hayatımın hatası oldu. Evliliğimde birçok şeye katlandım, eskort ile muhabbetlerini yakaladım, yalvardı affettim.
şiddet gördüm, psikolojik şiddet yaşadım onları da affettim. Çok kolay affeden bir insanım ve bu bana göre çok tehlikeli birşey. pişmanlık duygusu yaşadığını gördüğüm an o insana tekrar şans veriyorum bu benim yaptığım en büyük yanlış. Bunu törpülemeye başladım son 1 senedir tölerans göstermiyorum ama sanırım bu huyum yüzünden birçok pişmanlık yaşıyorum ve sizin tabirinizle geçmişi kapatıp önüme bakamıyorum. Eski eşimle ayrıldığım için çok mutluyum. boşandığımdan beri çok zorluklar da yaşadım ama kendime ve kızıma bir düzen kurabildim, kendi işmi kurdum iyi kötü bir şekilde 1 senedir yürütüyorum. gelecekle ilgili çok planım var, 36 yaşındayım, ne kadar çok şey başarırım bilmiyorum ama bir araba almak istiyorum ve kızımı güzel bir yerlere getirmek için çabalıyorum. Eski eşimin bana yaptıklarını veya benim izin verdiklerimi diyeyim bu yüzden unutamıyorum. Psikolojik şiddet gördüm, fiziksel şiddet gördüm, aldatıldım, hor görüldüm ve ufacık bir hediyeye kanıp tekrar affettim. Ve bunca şeye rağmen bu insan hala benimle uğraşıyor. En ufak birşeyde hakaret ediyor. Mecbur iletişim kuruyorum çünkü 6 yaşında bir kızımız var. Ben isterdim ki normal iki medeni insan gibi iletişimimizi kurmaya devam edelim çocuk da arada kalmasın. yaptığı bu kötülüklere rağmen ben kızıma babasının iyi birinin olduğunu anlatmaya çalışıyorum ve etkilememeye çalışıyorum ama malesef etkileniyor.kızım babasıyla geçirdiği zamanda fark ettiklerinden dolayı. kızım çok akıllı bir kız. 2 ay önce babası ile ilgili birkaç birşey anlattı, babam bana kötü davranıyor herkese çok iyi bana bağırıyor, beni sevmiyor erkek çocuğu istiyor, beni neden sevmiyor gibi birşeyler anlattı bende pedagog ile görüştürdüm. pedagoga da aynı şeyleri anlatmı, ben şiddet olabilir diye düşündüm fakat öyle bir durum yokmuş. Babasını seviyor fakat olması gereken baba modelinn bu olmadığını kendisi farkında.
Babalar şakalaşır, hediyeler alır, benim babam bana birşey almıyor bana hep bağırıp kötü davranıyor diyor. beni ona gönderme diye ağlıyor. Kendisine pedagogun anlattığını anlatsam benim uydurduğumu veya benim doldurduğumu söyler. bu sebeple pedagogun kendisini arayıp anlatmasını söyledim. Muhtemelen ona da inanmayacak. Bu adamla ben ömrüm boyunca uğraşmak zorunda mı kalıcam? nasıl iletişimimi tamamen keserim yada nasıl hiçbir şekilde polemiğe girmek zorunda kalmam? kızımla ilgili ne zaman birşey söylesem mutlaka kavga çıkarır polemiğe girer. asla konu ile ilgili konuşmaz farklı yerlere çeker. ne yapacağımı bilmiyorum hattımı değiştirip tamamen iletişimi kesesim var. öyle işte. bunaldım.

Jameya çocuk istemiyorsa bence görüştürme yasal yolla gösterme birdaha rapor al vs pedagogtan ve psikolojisini düşünmek zorundayım dersin. Çok üzüldüm onun adına. Nafaka işini halettin mi birikmişti en son.

sen bu sınırdışı olayına inanıyor musun?ülkedeki yabancıların hepsi tc ile mi evli?ipini koparan burada herkes gelip kalabiliyor türk kocaya ihtiyaç yok.
annesi ablası herkes nası kalıyorsa o da öyle kalacaktı üstelik tc vatandaşı evladı da var bırak ya 😂
iyi de beni tehtid ettiğini söyledim ben beni sınır dışı edicek demedim. tehtit etmesi üzerine ben korktum anksiyetem var o dönem de ilaç almıyordum ister istemez endişe ettim bu manada. ay sende hiçbirşeye inanmıyorsun benim boşanmam bile yalan o zaman

Jameya çocuk istemiyorsa bence görüştürme yasal yolla gösterme birdaha rapor al vs pedagogtan ve psikolojisini düşünmek zorundayım dersin. Çok üzüldüm onun adına. Nafaka işini halettin mi birikmişti en son.
ya göndermiyorum zaten anca o buraya geldiğinde birkaç saat yada max 1 gün vakit geçirmesine izin veriyorum. 1 günden fazla vakit geçirince adam tuhaflaşıyor. nafaka için icra başlattım eğer ödemezse hapis cezası alsın diye uğraşıcam o zaman kesin öder.

derdim ne peki? derdim nafaka tabiki. burada ki konum da anafaka üzerinde değil zaten.
5 bin borç alamam çünkü zaten kartlarım doldu borç yapamam bidaha. borçlarım yavaş yavaş bitmek üzereyken bir daha borç yapamam ev sahibine bile borcum var şuan o sıkıntılı sürecimden dolayı. bir daha borç alıp daha da katlayamam. gerçekten zor bir süreçten geçtim bunu anlattığımda yalan konuşuyormuşum gibi yorumlar yapıyorsun ama öyle değil
14 aydır avukat için 5 bin bulamamışsın.yaza kadar eski sevgiliye 30-40 binin süpürge parasını nasıl ödemeyi düşünüyordun?

evet çok hatalı kararlar verdim ama boşandıktan sonra kendimi toparlamaya çalıştım. çalışıyorum. biraz saf mıyım neyim bende anlamadım insanlara çok kolay kanıyorum :KK43:
yani kanıyordum diyeyim daha doğrusu. en ufak ilgiyi sevgi sanmışım halbuki sevgi böyle birşey değil.

bu tespiti yaptıktan sonra kendinizde neleri değiştirdiniz? ve bizden talebiniz nedir?

kıza göndersem kendimi küçük düşürmüş olurum. kendi gözleriyle görsün bence birde evlensin öyle görsün :):):):):):) evlenmeden kendini belli etmeyen bir tip çünkü.
Bence bırak sakın gönderme. Kıza göndersen kız buna hesap sorsa ,gösterse mesajlarını adam yine sana sıçrayacak. Bence evlense rahat edersin biraz daha.
Öte yandan kızın belli bir yaşa gelene kadar zorlanacaksın ama 10-11 yaş sonrası zaten seni biraz daha anlayacak. Kızım 11 yaşında 12 olacak eylülde ,gayet anlayıp karar verirdi babası ile ilgili böyle bir durum olsa.
Sen güçlü bir kadınsın. Dilerim bundan sonra güzel olur herşey.

14 aydır avukat için 5 bin bulamamışsın.yaza kadar eski sevgiliye 30-40 binin süpürge parasını nasıl ödemeyi düşünüyordun?
ya konu nasıl süpürgeye geldi yine. toparlarım yaza kadar masraflarım azalacakk o zaman ödeyecektim bende. nafaka arttırma için de görüşücem ay ayyyy

Bence bırak sakın gönderme. Kıza göndersen kız buna hesap sorsa ,gösterse mesajlarını adam yine sana sıçrayacak. Bence evlense rahat edersin biraz daha.
Öte yandan kızın belli bir yaşa gelene kadar zorlanacaksın ama 10-11 yaş sonrası zaten seni biraz daha anlayacak. Kızım 11 yaşında 12 olacak eylülde ,gayet anlayıp karar verirdi babası ile ilgili böyle bir durum olsa.
Sen güçlü bir kadınsın. Dilerim bundan sonra güzel olur herşey.
yok ya ne uğraşıcam onunla, kendi yaşayarak görür zaten. benim gibi uyumlu bir kadınla yapamayan başkasıyla da yapamaz adamn psikolojisi yerlerde. kızım için üzülüyorum sadece. ben kızım 8 yaşına geldiğinde de bu durumu anlayacğaını düşünüyorum geçenlerde bana hep yanlış adamları seçiyorsun anne diye laf sokmuştu :)

iyi de beni tehtid ettiğini söyledim ben beni sınır dışı edicek demedim. tehtit etmesi üzerine ben korktum anksiyetem var o dönem de ilaç almıyordum ister istemez endişe ettim bu manada. ay sende hiçbirşeye inanmıyorsun benim boşanmam bile yalan o zaman

Senin anksiyeten var da avukatın ne güne duruyor o zaman
Bu arada gerçekten maaile Türkiye'de yaşıyorsa sen neden sınır dışı ediliyorsun o hiç aklıma gelmedi cidden

yok ya ne uğraşıcam onunla, kendi yaşayarak görür zaten. benim gibi uyumlu bir kadınla yapamayan başkasıyla da yapamaz adamn psikolojisi yerlerde. kızım için üzülüyorum sadece. ben kızım 8 yaşına geldiğinde de bu durumu anlayacğaını düşünüyorum geçenlerde bana hep yanlış adamları seçiyorsun anne diye laf sokmuştu :)
Yaa haklı sanki biraz.

X