Hayat mücadelem, yoruldum.

nasıl yani
150 defa aynı konu açtın yapman gerekeni yapmıyorsun,gelip farklı yorum bekliyorsun
Aylık 50 k giderin varsa 45 düşür veya 55 k gider yap ama davanı aç daha ne diyim. 1 defa açacaksın önceliğin bu olmalı gerçekten bu durumdan şikayetçiysen
tamam halledicem ben bu konuyu.

yooo durur mu hiç
ay havalara bak.ilgi seven sensin.konu açtım gel diye özelden davetiye yollayan sen değilsin sanki.madem istedin söyleyim .
Herkes duysun Jameya ilgiyi konuşulmayı seviyor bana özelden mesaj attı “götümden uydurdum yeni konu açtım gelsene “ diye
ben de geldim.
şimdi hiç rahat durur mu diyor.

ay havalara bak.ilgi seven sensin.konu açtım gel diye özelden davetiye yollayan sen değilsin sanki.madem istedin söyleyim .
Herkes duysun Jameya ilgiyi konuşulmayı seviyor bana özelden mesaj attı “götümden uydurdum yeni konu açtım gelsene “ diye
ben de geldim.
ay ne fena inanamıyorum :KK70: her yorum yaptığım konuya sen konu aç konu aç demiyor musun? bende ondan sana msj attım dkkdjgjdj

ben de geldim.
birde ilgi seven biri değilim. aksine aşırı ilgiden de bunalan bir insanım. yada gizli ilgi sevenlerden miyim bilmiyorum :KK70:

ben de geldim.

Aşkolsun bana neden davetiye yok :KK70: Oysaki 10+ sayfa garantili mesaj yazıyorduk :KK70:

B Boniva beni her yerden taciz etti her konuya yorum yaptığımda beni alıntılayıp konu açsana diyordu ondan yazdım ona :KK70:
Milletin konularında beni etiketleyip konuyu kendine çeviriyordun bende milletin konusunu sabote etme yeni konu aç dedim bir kaç farklı konuda

ne yazık ki. bu da benim canımı sıkıyor. ben kızıyla ilgili birşey yazdığım zaman muhakkak konuyu farklı yerlere çekiyor ve tartışmaya uğraşıyor.
ya çocuğum yok benim ama

yani kızınıza adamı çok iyi göstermek için bu kadar uğraşmasanız
ya da çocuk hasta vs olmadıkça yazmasanız, her dakika adamla iletişimde olmayın yahuu çekilin biraz o uğraşsın görecekse görmeyecekse de görmesin, sanki çocuk çok istiyordu onu..

niye bu kadar çaba göstermek zorundasınız anlamıyorum
çok istiyorsa kendisi çabalasın

çocuk babasnı sevse, özlese, iyi br baba olsa da siz köprü olmak ozrunda olsanız vs. eyvallah sizi anlıycam şu anda bu çabanızın manası ne onu çözemedim...

sinirlerin çok bozuk bence. en ufak birşeye sinirleniyorsun :)
Sadece sana karşı inan.Çünkü çok yalan çelişkili yapın var.Herkesi aptal yerine kouyorsun doğal olarak bende sana takığım yalanını ortaya çıkarmayı seviyorum oldu mu😂

ya çocuğum yok benim ama

yani kızınıza adamı çok iyi göstermek için bu kadar uğraşmasanız
ya da çocuk hasta vs olmadıkça yazmasanız, her dakika adamla iletişimde olmayın yahuu çekilin biraz o uğraşsın görecekse görmeyecekse de görmesin, sanki çocuk çok istiyordu onu..

niye bu kadar çaba göstermek zorundasınız anlamıyorum
çok istiyorsa kendisi çabalasın

çocuk babasnı sevse, özlese, iyi br baba olsa da siz köprü olmak ozrunda olsanız vs. eyvallah sizi anlıycam şu anda bu çabanızın manası ne onu çözemedim...
yok çocuk hastayken hiç yazmadım ki siz yanlış anlamışsınız. ben sadece bir ihtiyacı olduğunda yazdım. o kadar, onun dışında herhangi bir muhabbetim olmuyor.

Sadece sana karşı inan.Çünkü çok yalan çelişkili yapın var.Herkesi aptal yerine kouyorsun doğal olarak bende sana takığım yalanını ortaya çıkarmayı seviyorum oldu mu😂
ben kimseyi aptal yerine koymayı sevmem :) kimseyi de aptal yerine koymadım. yanlış yazılmış bazı şeyler görmüşsün onu yalan diye adlandırmışsın :KK70:

X