Hayat mücadelem, yoruldum.

Senin anksiyeten var da avukatın ne güne duruyor o zaman
Bu arada gerçekten maaile Türkiye'de yaşıyorsa sen neden sınır dışı ediliyorsun o hiç aklıma gelmedi cidden
ben 18 yaşımdan büyük bir birey olarak annemin vatandaşlığı ile ilgim yok. yani önemli olan benim oturumum yenilenmiş olmasıydı o süreçte de beni oyalamıştı. oturum almak için birlikte gitmemiz gerekiodu sürekli ertelemişti. böyle de vatandaşlığımı yaktı.

ya konu nasıl süpürgeye geldi yine. toparlarım yaza kadar masraflarım azalacakk o zaman ödeyecektim bende. nafaka arttırma için de görüşücem ay ayyyy
sen iyi misin?
hayatın olağın akışına aykırı yorumlar yapıyorsun sonra konu nasıl süpürgeye geldi.

Ocak 2023 den beri para ayarlayıp dava açacağım diyorsun. 14 ay geçti. Masrafı ne kadar dedim 5 bin yazdın.

14 ayda hayat memat meselesi için 5 bin bulmayan insan nasıl kendine güvenip şart olmayan 30 -40 binin süpürgesi için borcum borç yaza kadar öderim der?

Hayatının şu aşamasında çok mu lazım o kadar pahalı ürün(senin için pahalı)

Önceliklerin varken ve bunu yapamazken?

Geçen 40 bin bana koymaz benim için çok para değil diyordun.

Doğruyu söyle yatacaktın dimi süpürgenin üstüne. Ayrılsak da bana bırakır belki diye düşündün. Asıl sinirin oydu çünkü bir önceki konuda. Evime gizli girmesi falan hikaye

dükkanın gideri benim evin gideri aylık ortalama 50 k yeni ürün almak için de kredi kartı kullanıyorum, e yüklü şekilde aldığım için onu da geri ödemek için hiç masraf yapmamaya çalışıyorum ki dükkanı döndürebileyim.
Mantikli mi sence?

sen iyi misin?
hayatın olağın akışına aykırı yorumlar yapıyorsun sonra konu nasıl süpürgeye geldi.

Ocak 2023 den beri para ayarlayıp dava açacağım diyorsun. 14 ay geçti. Masrafı ne kadar dedim 5 bin yazdın.

14 ayda hayat memat meselesi için 5 bin bulmayan insan nasıl kendine güvenip şart olmayan 30 -40 binin süpürgesi için borcum borç yaza kadar öderim der?

Hayatının şu aşamasında çok mu lazım o kadar pahalı ürün(senin için pahalı)

Önceliklerin varken ve bunu yapamazken?

Geçen 40 bin bana koymaz benim için çok para değil diyordun.

Doğruyu söyle yatacaktın dimi süpürgenin üstüne. Ayrılsak da bana bırakır belki diye düşündün. Asıl sinirin oydu çünkü bir önceki konuda. Evime gizli girmesi falan hikaye
öncelikle ben masraf olarak 5000 küsürü geçiyordur dedim 5000 tutar demedim.
3 üncüsü de yaza kadar zaten nafakayı alır en kötü o parayla öderim yada taksitlerini ben öderim dedim elden taksitle alındı o ürünler çünkü ben bu şekilde söyledim. 40 bin bana koymaz da demedim 30 k büyük bir para değil dedim. şuan ödemem gereken kartlar var kartlar patlak, o sebepten dolayı açamıyorum şuan davayı dedim.

yüzüğünü gördüm ben parmağında, evlendi yada nişanlandı bilmiyorum ben evlendi diye düşündüm yüzüğü görünce. sormadım ama bir yerden de bakmadığım için onu net bilmiyorum.

Yani senin konularina sanirim pek yorum yapmadim ama okudum, cok tutarsiz mantiksiz. Yaptigin is bile Sana zarar.ayni yastayiz kafa nasil bu sekilde gidiyor anlayamiyorum

Yani senin konularina sanirim pek yorum yapmadim ama okudum, cok tutarsiz mantiksiz. Yaptigin is bile Sana zarar.ayni yastayiz kafa nasil bu sekilde gidiyor anlayamiyorum
tutarsız mantıksız olan tam olarak ne? ne var hayatımda ve kafamda tam olarak?

öncelikle ben masraf olarak 5000 küsürü geçiyordur dedim 5000 tutar demedim.
3 üncüsü de yaza kadar zaten nafakayı alır en kötü o parayla öderim yada taksitlerini ben öderim dedim elden taksitle alındı o ürünler çünkü ben bu şekilde söyledim. 40 bin bana koymaz da demedim 30 k büyük bir para değil dedim. şuan ödemem gereken kartlar var kartlar patlak, o sebepten dolayı açamıyorum şuan davayı dedim.
1.
5 değil 10 bin tutsun avukat hadi. 40 bin süpürge neyine şu aşamada en azından ?

2. Nafakayı alıp çocuğuna harcamak yerine eski sevgiliye borç mu ödeyecektin?
Bravo

Dükkanı büyüteceğim diyen insana 5000 koymamalı.
Baban yardım etmişti sana dükkana mal için 5000 fazla söyleyip davayı da açsaydın sonra babana öderdin.
geleceğimi ve kızımın geleceği için birşey yapmaya çalışıyorum, bu ülkenin vatandaşı olmadan bunu başarmışım elimde tutmaya çalışıyorum çünkü gelecek var yaptığım işte. yani önceliğim elbette işim.

1.
5 değil 10 bin tutsun avukat hadi. 40 bin süpürge neyine şu aşamada en azından ?

2. Nafakayı alıp çocuğuna harcamak yerine eski sevgiliye borç mu ödeyecektin?
Bravo
40 bin süpürgeyi ben al demedim ban arsızı kendi almak istedi. eve almış benim de eşyalarım eksik şahsen bu kadar basit birşeyi düşünüp toplaması çok saçma hala söylüyorum eve girdiği an bana söylese ben verirdim zaten eşyalarını.
hayır kızımın nafakasını hiçbir zaman başka birşeye harcamadım hep okuluna gitti. o parayı nasıl ödeyecektin diyorsun ya o zamana kadar zaten toparlanırım diyorum eğer toparlanmazsam en kötü ihtimal o parayı ona verirdim diyorum. ama şuan bunu düşünmeme gerek yok değil mı? süpürge borcum yok nede olsa.

geleceğimi ve kızımın geleceği için birşey yapmaya çalışıyorum, bu ülkenin vatandaşı olmadan bunu başarmışım elimde tutmaya çalışıyorum çünkü gelecek var yaptığım işte. yani önceliğim elbette işim.
Yazdığın hiç bir şey kafamda oturmuyor.

İyi kötü esnaf olmuşsun çocuğuna neden bot almadın babasıyla onca tantana yaşadın? Bot dediğin 1000 tl tutsun dükkandan hiç mi para kazanmadın? Niye beklettin çocuğu kış günü.

Sonra alırdın babasından nitekim başkasından borç almışsın sonrasında.

Yani Türkiye’de kimseyi inandıramazsın

1000 liraya bot alamıyorum
5000 nafaka için dava masrafı veremiyorum diyip
olmazsa olmaz olmayan bir şeye borçlanmak 40 bin??? vat??

tutarsız mantıksız olan tam olarak ne? ne var hayatımda ve kafamda tam olarak?

Sürekli eski es konusu, evet arada bir bag var ama ne diye sürekli bir beklenti bir iletisim halindesin? Niye adamla kavga edecek kadar derin sohbetlere giriyosun. Bot mu lazim cocuga, bot lazim Su beden haftaya gönder yada x miktar hesabima yolla de bitir. Kavga mit ediyor, avukata ilet. Bitti....

Sonra bide eski sevgili var o bambaska bir sacmalik. Yanliz kalma tabi ki ama bu nedir?

Yaptigin is peki? Sana herhangibi bir kazanc sagladi mi? Sürekli bir zorlukdasin demek ki yeterince kazanc saglamiyor. Ne diye daha inatla bu isin pesindesin?

Madem babandan borc alabiliyorsun niye nafaka icin almadin?

Ee o zaman ex kocayla görüşme o zaman ailenden borç al yine de ona minnet etme nasıl olsa vermiyor.
Görüşmek isterse de kendi yazsın çocuğu al deme

Yazdığın hiç bir şey kafamda oturmuyor.

İyi kötü esnaf olmuşsun çocuğuna neden bot almadın babasıyla onca tantana yaşadın? Bot dediğin 1000 tl tutsun dükkandan hiç mi para kazanmadın? Niye beklettin çocuğu kış günü.

Sonra alırdın babasında nitekim başkasından borç almışsın sonrasında.

Yani Türkiye’de kimseyi inandıramazsın

1000 liraya bot alamıyorum
5000 nafaka için dava masrafı veremiyorum diyip
olmazsa olmaz olan bir şeye borçlanmak 40 bin??? vat??
ben çocuğu bekletmedim ki o bana para vermediğinde ben zaten borç alıp kızıma bot aldım :)
kışın para kazanmadım evet. kışın gerçekten çok zor günler geçirdim dükkanda ürünüm kalmamıştı çünkü ben kazandığım parayı dükkana yatırmaya çalıştım borç ödedim vs vs.

Sürekli eski es konusu, evet arada bir bag var ama ne diye sürekli bir beklenti bir iletisim halindesin? Niye adamla kavga edecek kadar derin sohbetlere giriyosun. Bot mu lazim cocuga, bot lazim Su beden haftaya gönder yada x miktar hesabima yolla de bitir. Kavga mit ediyor, avukata ilet. Bitti....

Sonra bide eski sevgili var o bambaska bir sacmalik. Yanliz kalma tabi ki ama bu nedir?

Yaptigin is peki? Sana herhangibi bir kazanc sagladi mi? Sürekli bir zorlukdasin demek ki yeterince kazanc saglamiyor. Ne diye daha inatla bu isin pesindesin?

Madem babandan borc alabiliyorsun niye nafaka icin almadin?
bende zafen bu şekilde iletişim kuruyorum kızına bot ve mont lazım para gönderir misin diyorum, git kocan alsın diyor. o dönemde evleneceğimi söylemiştim çünkü.
yani kavga etmek için yazmıyorum ben sadece kızı için yazıyorum kavgaya dönüştüren kendisi.
1 incisi evet eski sevgili ile bir evlilik yoluna girdim, en doğal hakkın evlenebilirim yeniden değil mı? çocuğu babasına bırakıp gidip kendime yeni bir hayat kurmadım neticede. yaptığım işe gelince de gayet para kazandım sadece kış döneminde borç ödemekten dükkana ürün alamamıştım o süreçte zorlandım. yoksa para kazandırıyor gayet de.
babamdan da borç almadım babam kredi kartını verdi ve ürün aldım, dükkanı ürünle doldurdum.
nafaka için de borç almadım çünkü zaten yeterince borcum var bitirip o şekilde hallederim diye beklettim.

Ee o zaman ex kocayla görüşme o zaman ailenden borç al yine de ona minnet etme nasıl olsa vermiyor.
Görüşmek isterse de kendi yazsın çocuğu al deme
niye ben babamla mı yaptım bu çocuğu? neden kızının ihtiyaçlarını ben ona söylemiyim de keyfine baksın çocuk yokmuş gibi yaşasın? benim kızımın ne suçu var tam olarak? tabiki bir ihtiyacı olduğunda gerekirse başının etini yiycem gerekirse tartışıcam da.

ben çocuğu bekletmedim ki o bana para vermediğinde ben zaten borç alıp kızıma bot aldım :)
kışın para kazanmadım evet. kışın gerçekten çok zor günler geçirdim dükkanda ürünüm kalmamıştı çünkü ben kazandığım parayı dükkana yatırmaya çalıştım borç ödedim vs vs.

Ya ben sizin eski konunuza denk gelmiştim kızınız baleye gitmek istiyordu mesela o zaman da onu babası ödesin diye uğraşıyordunuz ve sonra bir yerden para geldi ödedim demiştiniz.
Mesela baleden önce nafaka davası açabilirdiniz, benim kızım da baleye gitmek istedi ama o an bana tuzlu gelecekti göndermedim.
Sizin ağzınızdan hiç ortaklaşa ödeyelim lafı da duymadım mesela. Okulu babası baleyi babası botu montu babası?

X