Hayat mücadelem, yoruldum.

yaza doğru açmayı düşünüyorum. şuan doğalgaz faturam çok geliyor, masraflarımdan kısmam lazım. nafaka arttırma davası para demek sonuçta. he karşı taraf ödesin diye bir şansım varsa hemen açayım. ama açmak için de bir masraf yapmam lazım, yaptığım masrafın fişlerini toplayıp onun verdiği nafakanın birşeye yetmediğini göstermem için
sen bir avukata sordun mu masraf ne kadar tutuyor diye gözünde aşırı büyütüyor olmayasın? en fazla ne kadar tutabilir ki çoğu avukat taksit yapıyor elden

Hayır engelleme.
Ne ara ne sor mesela.
Yazma da derim.
Bırak çocugunun ihtiyacını biraz da o düşünsün, merak etsin.
Sürekli olarak bu süreçten yıpranacaksın ve bu kahrolası baba bile olamayan şahısı kafana takıp duracaksın ne gerek var ?
Bazı zamanlar farzet ki babası öldü.
O kıvamda durarak karşı tarafın hamlesini beklesen daha iyi olmaz mı ?
ben eğer ihtiyaçlarını 1 sene söylemezsem adam 1 sene neye ihtiyacı var diye sormaz. bende inadına birşeyler yapsın diye söylüyorum. yoksa gerçekten muhattap olunacak insan değil

sen bir avukata sordun mu masraf ne kadar tutuyor diye gözünde aşırı büyütüyor olmayasın? en fazla ne kadar tutabilir ki çoğu avukat taksit yapıyor elden
yani sormadım evet ben tahminimce 5000 i geçer diye düşünüyorum çünkü avukat masrafları da çok yükseldi şuan.

ben eğer ihtiyaçlarını 1 sene söylemezsem adam 1 sene neye ihtiyacı var diye sormaz. bende inadına birşeyler yapsın diye söylüyorum. yoksa gerçekten muhattap olunacak insan değil
İşte söylemesen ne kaybedersin ?
Bu kadar savaşıp kendini yıpratmana değer mi ?
Çocugun aç degil açıkta degil, kendin yettiğince alırsın ihtiyacını.
Nafaka konusunda sadece hukuki yollarla ilerle kafi.
Muhatap oldukça değişen bir şey olmayacak

İşte söylemesen ne kaybedersin ?
Bu kadar savaşıp kendini yıpratmana değer mi ?
Çocugun aç degil açıkta degil, kendin yettiğince alırsın ihtiyacını.
Nafaka konusunda sadece hukuki yollarla ilerle kafi.
Muhatap oldukça değişen bir şey olmayacak
bunu da başarıcam inşallah. ben sinirlenince kendimi tutamayıp hemen yazıyorum ya. buna da engel olamıyorum adama karşı öyle bir nefretim var ki anlatamam

yani sormadım evet ben tahminimce 5000 i geçer diye düşünüyorum çünkü avukat masrafları da çok yükseldi şuan.
iyi ya işte 3-4 taksit yap başlat bir an önce dükkanın cirosu ne ki 5 bin ödeyemeyecek kadar az ise nasıl batmıyorsun kirasıdır,yeni maldır vs

iyi ya işte 3-4 taksit yap başlat bir an önce dükkanın cirosu ne ki 5 bin ödeyemeyecek kadar az ise nasıl batmıyorsun kirasıdır,yeni maldır vs
dükkanın gideri benim evin gideri aylık ortalama 50 k yeni ürün almak için de kredi kartı kullanıyorum, e yüklü şekilde aldığım için onu da geri ödemek için hiç masraf yapmamaya çalışıyorum ki dükkanı döndürebileyim.

Yemiyorum bu numeroları kuşum 😂 neyse site kurallarına dikkat ederek yazarsan bir şey olmaz, ben sadece buralardayım demek istedim😂
önce banlayıp sonra ben bandayken özleyip duvarıma yazıyorsunuz ama 🤣

tamam dikkat ederek yazacam konu sahibi her ne kadar da asap bozucu olsa da

önce banlayıp sonra ben bandayken özleyip duvarıma yazıyorsunuz ama 🤣

tamam dikkat ederek yazacam konu sahibi her ne kadar da asap bozucu olsa da
Çok özlüyorum hepinize bayılıyorum gönderince de karalar bağlıyorum 😂

Uslu durun çocuklar, aaa sizlere ban şarkısı yetiştiremiyorum sonra 😂

konuyla alakalı yorum yapmadın ama
nasıl yani
150 defa aynı konu açtın yapman gerekeni yapmıyorsun,gelip farklı yorum bekliyorsun
Aylık 50 k giderin varsa 45 düşür veya 55 k gider yap ama davanı aç daha ne diyim. 1 defa açacaksın önceliğin bu olmalı gerçekten bu durumdan şikayetçiysen

X