Hayallerimin ötesinde bir huzur yakaladığım için korkuyorum..

Üzulmeyin..sizde ki bu güç oldukça bence sizde mutlu olursunuz:) Demeyin oyle allah korusun..yeni yeni huzuru yakalamısken hemde..
Eşinizle sorunlarinız inşallah düzelir..allah yardimciniz olsun esinizi islah etsin

Maşallah hayatınızdaki gelişmeler güzelliklerle çoğalarak artsın.

Kötü düşünmeyin asla. Hayatta güzel şeyler de elbet oluyor.

Bizim memlekette nasip çeşmesi diye bir tabir vardır. Bazılarının hep açık olur ne ballı insan dediklerimizden,bazılarının hep kapali olur bastığı yerde ot bitmez dediklerimizden,bazılarının da sizinki gibi vaktini bekler bir açılır pir açılır .

Bir arkadaşımın hikayesi de böyleydi. Formasyonu yoktu,devlet dershaneleri kapatıyoruz dedi,issiz kalicam stresi yasadi.evlenmek istemesine rağmen hayatinda kimse yoktu..
Sonra biriyle tanisti,nisanlandilar,formasyonu aldi,pesine alese girip yeterli puani aldi univetsitede kadro acildi,evlendi cocugu oldu ve bunlarin hepsi 2 sene icinde oldu.

Maşallah size. Ne güzel böyle hikayeleri okumak.
Şükredin hep. Kötü düşünmeyin lütfen. Kötüyü düşünmek çağırmak olabiliyor bazen Allah korusun. Zorluklar yaşamışsınız ama sonunda rabbim sizi feraha kavuşturmuş.

Sanki ben yazmışım bu yazıyı o kadar tanıdık geldi ki benim hayatıma.. Çocukluktan beri hayalim öğretmen olmak çocuklara o masum kalplerine dokunabilmek onların gözlerindeki ışıltıyı görüp saha çok mutlu olup hem kendimi hem onları geliştirmek..
Öğretmenlik gönül işi..
Eşi memur ve sizin de yazdığınız gibi maaşının büyük bir kısmı borca gidiyor. Dışarıdan görenler bizim için durumu iyi diyor ama gel gör ki öyle değil.
Ben her zaman eşime se diyorum para da pul da gözüm yok sadece Rabbim izin verirse sevdiğim mesleği yapayım ama atanmak istiyorum çünkü ücretli öğretmenlere ne yazık ki ne yemeklerinin karşılığı olan para ne de gerektiği değer veriliyor.
Neyse benim de bir oğlum oldu Bekarken adet düzenaizliğim olduğu için acaba çocuğum olacak mı derken evlendiğim yıl oğluşum oldu Rabbim gönülden isteyince veriyor hamdolsun.
Sizin adınıza da çok sevindim ne güzel atanmışsnz ve bu sizin emeğünizin karşılığı..
Tadını çıkarın insan kibre kaçmadıktan sonra herşey güzel oluyor inanın.
Son olarak bana da dua edin ben de atanayım

Bende senin gibiyim canim sen yillarca hayatinda hic iyiye giden bisey olmamis oluncada insan şaşırıyor acaba biter mi bisey olur mu.çünkü bu kadar istediginin olamsina aliskin degilsin :) imtihanini gecmissin Allahim izniyle hersey yoluna girmis icini ferah tut ins böyle devam eder

Haklisiniz
Bunu cok insan yasardi korkardi normal bakmaya calisirsaniz belki daha az rahatsiz eder
Birde su var.. evet hayat bazen cok zor bazen insan dayanamiyor bazen hic gecmez gibi geliyor ama geciyor bakin siz bu kdr hayal edebilirmiydiniz
Ama hic kimse tek sorun yasamiyor bir guzellik bitiyor yenisi geliyor bir sorun bitiyor bazen daha az bazen daha buyuk geliyor. Siz bugunlerde keyfini surun ama korkmayin guclendim diyin esinize guvenin kiziniza sarilin. Evet daha guclusunuz ve sorun cikarsa siz altindan kalkarsiniz neler atlatmissiniz. Sadece ne zmn ne yasayacaginizi bilmiyorsunuz o kdr..

Aşağı yukarı sizinle benzer aşamalardan geçmişiz ve bende de hep bu huzur bozulacak kötü birşeyler olacak hissi vardı,nitekim çağırdım mı bilmiyorum oldu da,yıllar sonra çocuklarım oldu biri engelli doğdu.Her zaman olumlu düşünmek lazım,kısa süre bocalasakta yine de ve herşeye rağmen hatta daha güçlü bir şekilde ayakta ve mutluyuz çok şükür,dilerim sizin de huzurunuzu hiçbir şey bozmasın

Bende sizin gibi dusunuyorum hayatımda biseyler yolunda gidince korkarım ki korktuğum basıma geldi yıllarca istediğim bebege hamile kaldım ve bYa bı sikinti yasadım gebelıgımde son olarakta dogumuma uc hafta kLa hıc dısarı cıkmayan ben Yuruyuse diye cıktık dusup ayagımı kırdım. Doguma o ayakla gırdım Allah beteri den korusun tabi simdi sukur ki bebegim in gunluk saglıklı kucagımda :)

Maşallah Eşiniz ve siz mutluyken tadını çıkarın. Hayatta açılarda oluyor belki yine olacak. Biliyordum zaten diyeceksiniz. Bunlar çok gereksiz. Boşverin ihtimalleri. Mutluluğun tadını çıkarın.

Masallah deyin nazar degmesin. bazen cok emek verip bir seyi elde ettigimizde elde ettigimiz seyin degerini bir anda anlayamiyoruz. Ruyada gibi hissediyoruz. Sanki her an uyanacakmisiz gibi. Bir de su oluyor bazen, kotuyu surekli dusuneyimki basima geldiginde cok yikilmayayim gibi...gercekci olun bosu bosuna kendinizi uzmeyin ani yasayin. Basimiza gelecek bir kotuluk varsa biz dusunsek te dusunmesekte gelecek zaten. Ne kadar oldugumuz ana odaklanirsak o kadar dolu dolu yasariz. Ilerde basimiza kotu seyler gelse bile yasadigimiz guzel gunlerimiz yanimiza kar kalir

Masallah daha da mutlu olursunuz insallah dualariniz kabul olmus herseyde bi anda olmamis yoluna girmemis siz sabirli bir insansiniz hersey zamanla olmus dua edin guzel sseyler dusunun

Burada böyle bir konu okumak çok iyi geldi bana. Sevgi ve sabır varsa çözülmeyecek bir şey yok. Korkmayın. Allah korusun sıkıntı çıksa da onu da atlarırız deyip anı yaşayın.

Çok güldük başımıza bişey gelecek diye diye böyle oluyoruz işte..
Allah mutluluğunuzu daim etsin, gördüğünüzden geri koymasın,hayat hep aynı dozda mutluluk ve sorunla devam etmiyor takmayın bu kadar.

Ank
Anksiyete hastasısın yani kaygı bozuklugu hastası.psikiyatriye gitmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…