• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayallerimin ötesinde bir huzur yakaladığım için korkuyorum..

Neden böyle düşünüyorsun, yıllarca yasadigin sıkıntıların sonu aydınlık olmuş böyle yorumla. Sık sık sadaka ver kaza bela savsın, güzel dualar oku rabbim bugunlerinizi aramasın, huzurunuzu lat kat artırsın insallah.

Okurken sizi adınıza çok mutlu oldum önemli olan esinizn yaninzda olması ve siz bu güçle yolunuza devam edblsmssnz. Bunu örnek olarak eşiyle arasnda maddi konudan yana sadece sıkıntı olup eşi iyi olsa da ayrlmk isteynler okusun. Masallah size ve güzel ailenize.
Ben baslgi görünce dedim benle aynı duyguları yasayn varms tabi biz baştan beri bir sıkıntı cekmedk şükür 2 yıllık evlyz.oylesine mutlu ediyor ki insanin eşinin sevgisi desteği ve merhameti Rabbim herkese nasip etsin.boylece zor yollar da aşılır mutlaka.

Yazdıklarınızı okuyunca, bir an kendi yaşadıklarıma benzettim. İlk evlendiğim senelerde vajinusmus sorunu ile uğraşıyordum ve kız çocuğum olmasını çok istiyordum. Allah’a şükür evliliğimin 1,5 senesinde vajinusmusu yendik 1 ay sonra kızıma hamile kaldım. Kızım doğduktan 5 ay sonra küçük bir yere eşimin tayini çıktı. Taşındıktan 1 ay sonra 2. Kızıma hamile kaldım. Bende eşimle Üniversite de tanıştım. 10 sene flört döneminden sonra evlenebildik. Şimdi bende memur olmak İçin uğraşıyorum.
İstanbul a filan gittiğimizde, artık orada nefes alamadığımızı hissediyoruz, eve dönmek için günleri sayıyoruz. Yaşadığım yerde de imkanlar kısıtlı ama en azından huzur var. Samimi komşularım var. Eşimin iş yeri yakın, ihtiyacım olduğunda hemen gelme imkanı var. Bazen bende korkuyorum ama gelip geçici oluyor. Allah bugünümüzü aratmasın insallah.

Back