- 25 Eylül 2011
- 7.430
- 11.149
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
Üzulmeyin..sizde ki bu güç oldukça bence sizde mutlu olursunuz:) Demeyin oyle allah korusun..yeni yeni huzuru yakalamısken hemde..benim de olacak mi. es faktoru ailede huzur ne kadar onemli. esinizin size destek vermesi part time islerde çalismasi falan cok takdir edilesi.
ben hamileyken her aksam iki ayri yere is cikisi ozel derse gidiyordum. o sekilde dogum masrafimi cikarmistim. krediye girdik diye ki ev cok ucudu 90 bin. krediyi ben oduyordum o sadece ev gecindirecek. ben calismasam hem kira hem ev gecimi onda olacakti. ev aldigim icin suclamisti beni bir kavga aninda.
mezun oldugum alan dar diye 2. 3. üniversiteler formasyon toefl falan gibi ekstra ugraslarim da oldu. ve bunlarin hic birini kariyer icim yapmadim. tam olarak ne istiyorum hangi alanda calismak istiyorum onu bile bilemedim hala bilmiyorum. tek amacim yarin korkusu olmadan sosyal haklarimin oldugu garanti bir isti. tam nihayet oldu derken hem isle ilgili sıkıntılar cikti. bosa bedeviyim demiyorum. hemde hadi isle ilgili sikinti cikmamis olsun. veya is sıkıntısı bir sekilde gecer gider. hala evde gram huzurum yok ki.
ben istersem 10 bin alayim keyfi olmuyor ki. esim hala kendi istedigi isi yapmakla mesgul. hala duzensiz geliri var ve hala asgari ucret seviyesinde. benim kariyer ve yuksek maas beklentim de yok aslinda. girse bir fabrikaya calissa bile hic cekinmem utanmam gurur duyarim. az maas alsa da umrumda olmaz. geliri belli olmayan mesai saati belli olmayan bir is yaptigi icin hic huzurum yok. bir ara hicbirsekilde kendi masrafim ve çocuklara alacagim seyler disinda para vermedim. ama ne fayda. versen de huzur yok vermesen de.
o yuzden korkmayın sizin esinizle uyumunuz boyle olduktan sonra tum zorlukla keyifle basa cikarsiniz. anin tadini cikarin. yazdiklarinizdan ben bile korktum ama nazar faktorunden. bence yonetimle konusup sildirin. ki cok nazara inanan cok herseyini sakinan biri degilimdir ama bazi anlarda korkarim.
Eşinizle sorunlarinız inşallah düzelir..allah yardimciniz olsun esinizi islah etsin