Hayallerimin ötesinde bir huzur yakaladığım için korkuyorum..

Hersey yoluna girmiş işte
Korkma bunun keyfini çıkar
Eşinede tebrik senin hayallerin için bu kadar destek vermesi çok hoş
Umarım herkes senin gibi isteklerine kavuşur

O korku böyle mutlu olmaya alışık olmadığınız için oluyor. Beyniniz adapte olmaya çalışıyor. O kadar kaygı duymuşsunuz ki beyniniz buna alışmış. O yüzden kendi sebepsiz kaygı oluşturuyor. Yavaş yavaş huzura da alışır. Alıştıkça o kaygı kaybolur.

Zaten o kaygılı durum sağlık için de hiç iyi değil, hayat boyu kaldıramazdınız. Sağlığınız için çok iyi olmuş. Keyfini sürün.

Cidden son yıllarda ard arda gelen olumsuzluklara alışmış beynim..çok haklisiniz..

Maşallah ... detaylara fazla takilmayin. Hayat bu herseye hazirlikli olmak lazim fakat tetikte olarak değil tevekkül ederek.. Allah herkese dilediği güzellikleri nasip etsin insallah..

Umutsuzluğa, zorluğa ve mücadeleye öyle alışmışsınız ki şuan bir boşluk oluşmuş aslında. Daha doğrusu zihniniz bu yönde çalışmaya alışmış. Çünkü şimdiye kadar hep bir şeyleri bekleyerek geçmiş zaman doğal olarak zihin de bu yönde çalışıyor. Aslında zihnin çalışma mekanizması hep böyledir; kendi kendine orada düşünceler üretir, çıkarımlar yapar vs.. Ama bunların hepsi işe yarar ya da gerçek değildir, çoğu sadece bir düşünceden ibarettir. Öyle anlarda bu duygudan korkup kaçmaya çalışmayın, bırakın düşünceler zihninizden öylece akıp gitsin.. Ayrıca hayatta zorluklar herzaman var ve hep de olacak. Şimdiye kadar bunlarla gayet güzel başa çıkmışsınız. Bundan sonra da herhangi bir zorluk olduğunda başa çıkabilirsiniz. Kendinize ve akışa güvenin..

Etrafınızdaki insanlarda bunun farkında ise nazara gelip iç sıkıntısı yaşayabilirsiniz. Merak etmeyin şükür nimeti artırır. Herzaman şükredin. Nazardan da Allaha siginin. Masallah.

Öncelikle maşallah , Allah mutluluğunuzu daim etsin. Bence sabrınızin mükâfatını aldınız ve her sey yoluna girdi. Ben de bazı konularda feraha çıkmayı bekleyen biri olarak , konunuz umudumu arttırdı. Ve benim gibi bir çok kişinin de umudunu arttırdığına inanıyorum, hem de güzel bir şeye vesile oldunuz buraya yazarak.

Bol bol dua edin nazardan korunmak için, şükredin. Sabrınızin karşılığı olarak bu mutluluğu hakettiğinizi düşünerek tadını çıkarın. Nice mutlu mutlu günler dilerim..

Canim Allah daim etsin kazandıklarının sadakatini ver

Ne guzel olmus o zaman..yazdiklarım bar yazamadıklarım var..dua ve tevekkülün açamayacagi kapi yok..rabbim sizide feraha cikarsin

Nede güzel hislerime tercüman olmuşsunuz..teşekkürler

Maşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Kötü düşünüp kötüyü cagırmayın anın tadına bakmaya calısın nazar duasını da eksik etmeyin :)

Etrafınızdaki insanlarda bunun farkında ise nazara gelip iç sıkıntısı yaşayabilirsiniz. Merak etmeyin şükür nimeti artırır. Herzaman şükredin. Nazardan da Allaha siginin. Masallah.
Evet farkındalar..2 aylik bebegimle esimden ayrı geldim kaldim..birakacagimi yapamayacagimi dusunduler..birde esimin yukselmesine şaşkınlar..acik açık soyleyende var.."oh okul ve evin yan yana ne şans"diye yuzumede vuruyolar..tabi masallah dedirtiyorum

Yıllardır çektiğiniz sıkıntılar ve hiç bitmeyecekmiş gibi gelmesi sende bu duyguları oluşturuyor canım. Çok uğraşmışsınız doğru uğraşmışsınız ki şimdi meyvesini yiyorsunuz. 41 kere maşallah. Korkunuz zamanla geçer çok normal. Rabbim bir ömür huzurunuzu, mutluluğunuzu, ağız taşınızı ve bereketinizi daim etsin. Yollarınız hep açık olsun inşallah.

Hocam insallah tez vakitte hayallerinize kavusursunuz..cok sagolun

Allah razi olsun

Öncelikle maşallah size.
Anneannem hep "Her darlıkta bin varlık gizlidir." derdi. Yaşamanız gereken tüm darlıkları yaşamışsınız; eminim hiç kolay olmamıştır üstesinden gelmek. O kadar cebelleşmeden sonra bir oh çekmek bile tuhaf gelir insana.

Korkmayın, anı yaşayın. Yenileri gelse ne olur k8 ? Zaten türlü zorlukların üstesinden ustalıkla gelmişsiniz. Çok çok dertlerden silkinme metodu defterinizin şöyle bir tozunu alır yolunuza bakarsınız.

Hep en az şuanki kadar mutlu olun umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…