Olsun canim önemli olan cekmemesi :)ben işten eve gidince sürdüğüm için gelen oluyor giden oluyor maalesef sütyenimi takıyorum
çekmemesi derken cnm. yani kremi sütyenin mi çekmemesi lazım diyorsun. ?? valla işte mecbur bir şey giyeceksin sütyen olmaz atlet olur gene de en yii ne kadar cildine yedireilirsen o kadar yii gibi demi?? senin ölçülerinde bir artış varmı? ben ölçmedima ma baya dolgunlaştı ayrıca da ağrıyor bildiğinOlsun canim önemli olan cekmemesi :)
bende ölçmedim ve ölçülere artık inanmıyorum benden küçük göğüsleri olan ama ölçüsü benden büyük insanlar var ben dolgunluğu önemsiyorum dolgunlukta var çok şükür :)çekmemesi derken cnm. yani kremi sütyenin mi çekmemesi lazım diyorsun. ?? valla işte mecbur bir şey giyeceksin sütyen olmaz atlet olur gene de en yii ne kadar cildine yedireilirsen o kadar yii gibi demi?? senin ölçülerinde bir artış varmı? ben ölçmedima ma baya dolgunlaştı ayrıca da ağrıyor bildiğin
Aynen canim ya..takmasam da ne bilim..ama sen takma diosan bide ole deneyeyim diorum..af sabirszm ya etkisi sizlanmada gerilmede die okudum da ole olmayonca da pek etkisi olmadi die dusundum..ben işten eve gidince sürdüğüm için gelen oluyor giden oluyor maalesef sütyenimi takıyorum
Canim senin kac gun oldu..baya bi dolgunlasmis baksana..bide benin agrimio ya kasinio sadece bnm ise yaramio mu acabaçekmemesi derken cnm. yani kremi sütyenin mi çekmemesi lazım diyorsun. ?? valla işte mecbur bir şey giyeceksin sütyen olmaz atlet olur gene de en yii ne kadar cildine yedireilirsen o kadar yii gibi demi?? senin ölçülerinde bir artış varmı? ben ölçmedima ma baya dolgunlaştı ayrıca da ağrıyor bildiğin
canm tam gününü hatırlayamasan da 2 hafta oldu rahat. her gün sadece bir kere sürebildim . ayrıca sabah kalktığımda çıplak elimle hızlı hızlı haeket eetiriyorm göğüslerimi uyarmak adına. aynı zamanda güm içinde yapabilirsem (düzenli olmuyor bu) göğüs hizasında sağ elimi yumruk yapıp sola bastıtıp 10 a kadar say aynı işlemi tam tersi için de yapCanim senin kac gun oldu..baya bi dolgunlasmis baksana..bide benin agrimio ya kasinio sadece bnm ise yaramio mu acaba(ay ya moralm bozuldu inan..sen sadece 8 de we 10 da adacayi icip 11 de de krem mi suruyosn..ayrica bsy yapiomusn?
Merhaba canim sende kremi yap ve gunde 2 kez kullan ama hemen olcak bir sey degil 6-9 ay kullan sabırla :)merhaba oncelikle bende sizin gibiyim tek amacim goguslerimi buyutmek goguslerim yuzunden ozguven eksikligi yasiyorum destekli takiyorum ve yukaridan bakilinca ucu gozukuyor goguslerimin cok mutsuzum bu konuda giydigim kiyafetler uzerime gosguslerim olmadigi icin oturmuyor bende tek tek butun gogusle ilgili konulari arastirdim corek otu yagi aldim aktardan belli bir sure masaj yapark kullandim hem kotu koktu hemde hic bir buyume yapmadi ustelik gogus uclarinda killanmalar yapti sevdigim cocuk var onun dikkatini cekmem lazim o suan bilmiyo kendimi ona yakistirmiyorum bana gercekten ise yarayan bir care bulun bu arada yasim 18
Keske azmini sürdursen en azından canim silikon yaptirana kadar sür kaybetcek bir seyin yok :)Kızlar ben pes ettim. Hem düzenli yapamıyorum, hem de yaptığımda büyüme hissedemedim. 1 ay boyunca yapmaya çalıştım. Adet dönemim yaklaşırken mesela 83 olurken ölçü, adet dönemi bitince 81 oluyor hep fiks. benim sabrım tükenmiş durumda. Mutsuzum. Erkek arkadaşım var, evlilik düşünüyoruz ama adım atamıyorum. Kafamda hep bu konu var. Bu ara göğüs dolgularını araştırıyorum. Ya da kalıcı olması açısından silikon
HLL35 azmimi sürdüremedim.
Kimyonlu şerbetçi otu kremi ve çilek yağı :)Ne kullandiniz
Serbetci otumun icine atiyorum kimyonu hee bide cilek yagiyla masaj yapiyorum o kadar :)cay falan icmedim :)Kimyonlu nasıl oluyor kızlar?Sadece bu iksini mi yaptın artıdan çay falan içtin mi