valla 80 olsa zil takıp oynarim neresi bos olursa olsun yaKızlar yaa bende 80 beden giyiyorum tam oluyor bana ama üst kısımlar hafif boş kalıyor (sarkık olduğu için) ucları dik ama goğuslerim çok cılız .. Bana onerebileceğiniz bişey varmı?
Canm evlenip çocuk doğurunca buyuyor brnm evlendikten sonra buyudu... Ama aynı zaman da goruntu de ister istemez değişiyor. O kotu iştevalla 80 olsa zil takıp oynarim neresi bos olursa olsun ya
CNM sen egzersiz yap bol bolKızlar yaa bende 80 beden giyiyorum tam oluyor bana ama üst kısımlar hafif boş kalıyor (sarkık olduğu için) ucları dik ama goğuslerim çok cılız .. Bana onerebileceğiniz bişey varmı?
Sağol arkadaşım deneyeyim :)Serbetci otumun icine atiyorum kimyonu hee bide cilek yagiyla masaj yapiyorum o kadar :)cay falan icmedim :)
O zaman canim goğus hareketleri yap zaten goğusun var toparlarsin :)Canm evlenip çocuk doğurunca buyuyor brnm evlendikten sonra buyudu... Ama aynı zaman da goruntu de ister istemez değişiyor. O kotu işte
Ne yazık ki baska yolu yokHerşey söyleyin ama eğzersiz soylemeyin :|
Aksatırım yapamam ..
cm olarak ölçmüyorsun halen değilmi canm,peki şuan neler var programında?kaç ay oldu başlayalı..Kızlaaar :) az kaldi neredeyse desteksiz 75 olucak 1 ay daha sonra eminim tam olucak
Ölçmuyorum canim serbetci otu kremi suruyorum ama gunde 1 kere kayisi yagi ve cilek yagini ard arda suruyorum sabah aksam :) sanki ergenlgime donmus gibiyim aciyor :)cm olarak ölçmüyorsun halen değilmi canm,peki şuan neler var programında?kaç ay oldu başlayalı..
Canim demeyi unutmusum 3 . Aydayim :) birde spor yapiyorum 20 defa kollarimi gogusumu onunde birlestirme hareketi yapiyorim(kollarimi kivirip ac kapa hareketi gibi bir sey) 20 defada kollarimi yukarida birlestirme hareketi yapiyorum ( havada el saklatir gibi) annem bile fark ediyor artik buyumeyi ama sporun etkisi var 5 dakikacik bile surmuyor :) ben simdi gunde ne yaptigimi toparlayayim spor hareketleri, cilek arkasinsan hemen kayisi yagi suruyorum, serbetci otu kremini baya azalttim deminde dedigim gibi 1 kez suruyorum bu kadar:) hicbir sey icmiyorum veya yemiyorum :)cm olarak ölçmüyorsun halen değilmi canm,peki şuan neler var programında?kaç ay oldu başlayalı..
hll35 bir ölç bakalım kaç çıkacak... sen hissediyorsan büyüdüğünü doğru da ölçersen bence cm olarak kesin fark eder.Ölçmuyorum canim serbetci otu kremi suruyorum ama gunde 1 kere kayisi yagi ve cilek yagini ard arda suruyorum sabah aksam :) sanki ergenlgime donmus gibiyim aciyor :)
şuan yaptığın günden beri toplam kaç cm elde ettin tatlım ? bizide bilgilendirr :)))Canim demeyi unutmusum 3 . Aydayim :) birde spor yapiyorum 20 defa kollarimi gogusumu onunde birlestirme hareketi yapiyorim(kollarimi kivirip ac kapa hareketi gibi bir sey) 20 defada kollarimi yukarida birlestirme hareketi yapiyorum ( havada el saklatir gibi) annem bile fark ediyor artik buyumeyi ama sporun etkisi var 5 dakikacik bile surmuyor :) ben simdi gunde ne yaptigimi toparlayayim spor hareketleri, cilek arkasinsan hemen kayisi yagi suruyorum, serbetci otu kremini baya azalttim deminde dedigim gibi 1 kez suruyorum bu kadar:) hicbir sey icmiyorum veya yemiyorum :)
Tabiki cm olarak büyüdüler benim demek istediğim bazılarında fark 10 diğerinde 14 ama 10 olanın göğüsleri daha büyük mesela. Yani cm bağlı bir şey değil dolgunlugu büyümeyi anlamak. Kiminde 1 cm baya dolgunluk elde ettirir diğerinde ettirmez .Bende baya dolgunluk oldu mesela 4 cm falan büyüme var ama cmden daha fazla dolgunluk umarım anlatabilmisimdir :)hll35 bir ölç bakalım kaç çıkacak... sen hissediyorsan büyüdüğünü doğru da ölçersen bence cm olarak kesin fark eder.
anladım cnm haklısın tabiki. benimde 6 cm gibi bir büyüme oldu. eskiden karşıdan bakınca bir göğsüm olduğu belli bile değildi:) şimdi gayet dolu dolu duruyor. sanki 10 cm büyümüş gibi:)Tabiki cm olarak büyüdüler benim demek istediğim bazılarında fark 10 diğerinde 14 ama 10 olanın göğüsleri daha büyük mesela. Yani cm bağlı bir şey değil dolgunlugu büyümeyi anlamak. Kiminde 1 cm baya dolgunluk elde ettirir diğerinde ettirmez .Bende baya dolgunluk oldu mesela 4 cm falan büyüme var ama cmden daha fazla dolgunluk umarım anlatabilmisimdir :)
Bünyeden bünyeye değişiyor :)anladım cnm haklısın tabiki. benimde 6 cm gibi bir büyüme oldu. eskiden karşıdan bakınca bir göğsüm olduğu belli bile değildi:) şimdi gayet dolu dolu duruyor. sanki 10 cm büyümüş gibi:)
zaten bir dikkat edin genelde zayıf insanların minyonn dediğimiz insanların göğüsleri küçüktür. kilosu olan insanların genelde göğüsleri büyüktür. tabi istisnalar var ama:) ünlülerinde sütyensiz görüntülerini görseniz bence gayet küçük bir çoğunun. dolgulu baskılı sütyenlerle sanki kocaman gögsüleri var gibi duruyorlarBünyeden bünyeye değişiyor :)