sizinde göğüs dokunuz var aslında...11 cm az değil büyümeye müsait bi göğüs bence.Alt 71 üst 82ama cm olarak büyüme var mı bilmiyorum 1 ay sonra ölçmeyi düşünüyorum ama dolgunluk bi hayli var matemm
Ben şerbetçi otunu kaynamış suya atıp demledim sonra soğumasını bekledim soğuduktan sonra kremle karıştırdım cıvık olmamasına dikkat edinakşamları 2 saat arayla iki defa sürdüm :) telkin dosyası ise bir müzik beyin gücüyle göğüsler gelişiyor ilk başta da dediğim gibi çok saçma gelebilir ama gerçekten etkisi var bazıları günde 6 saat dinliyor ama ben çalıştığım için o kadar dinleyemiyorum 4 saat falan dinliyorum uyurken bile dinleyebilirsiniz ben kulaklıkla uyuyamadığım için dinleyemiyorum :) esmerim53
hmmm acıklama için tesekkür ederim krem yaglı yagsız farkedermi baska bi topik yagsız krem diyodu da ?Alt 71 üst 82ama cm olarak büyüme var mı bilmiyorum 1 ay sonra ölçmeyi düşünüyorum ama dolgunluk bi hayli var matemm
Ben şerbetçi otunu kaynamış suya atıp demledim sonra soğumasını bekledim soğuduktan sonra kremle karıştırdım cıvık olmamasına dikkat edinakşamları 2 saat arayla iki defa sürdüm :) telkin dosyası ise bir müzik beyin gücüyle göğüsler gelişiyor ilk başta da dediğim gibi çok saçma gelebilir ama gerçekten etkisi var bazıları günde 6 saat dinliyor ama ben çalıştığım için o kadar dinleyemiyorum 4 saat falan dinliyorum uyurken bile dinleyebilirsiniz ben kulaklıkla uyuyamadığım için dinleyemiyorum :) esmerim53
hmmm acıklama için tesekkür ederim krem yaglı yagsız farkedermi baska bi topik yagsız krem diyodu da ?
sizinde göğüs dokunuz var aslında...11 cm az değil büyümeye müsait bi göğüs bence.
en azından dümdüz değil öyle olsa belki daha geç sonuç alırdınız.şerbetçiotu maskesi yapmayı bende düşünüyorum ama içine herhangi bi kimyasal krem katmak mantıklı gelmiyor.
sadece onu katı kıvamda kullanmak daha etkili olur diye düşünüyorum.
hmmm sagol :)Yağsız olması daha iyi sivilce yapmaması için :)
Alt 71 üst 82ama cm olarak büyüme var mı bilmiyorum 1 ay sonra ölçmeyi düşünüyorum ama dolgunluk bi hayli var matemm
kremle önce otları karıştırıyorum sonra cıvık olmayacak şekilde suyundan da biraz koyuyorum :)kremle otu mu karıstıyorsun yoksa otla kaynattıgın suyu mu karıstırıyorsun
telkin dosyası beyin gücüyle göğüs büyütmeyi sağlıyormuş. :)Otun ismini çok sık duyuyorum ama ben bu müzik olayını pek anlayamadım?