Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hayallerimdeki cicişlere kavuşma yolunda adım adım :)

zaten bir dikkat edin genelde zayıf insanların minyonn dediğimiz insanların göğüsleri küçüktür. kilosu olan insanların genelde göğüsleri büyüktür. tabi istisnalar var ama:) ünlülerinde sütyensiz görüntülerini görseniz bence gayet küçük bir çoğunun. dolgulu baskılı sütyenlerle sanki kocaman gögsüleri var gibi duruyorlar
kızlar ben zayıf değilim kilo alıncada göbek ve kalçdan alıyorum ama göğüslerim çooook küçük yumurta kadar :KK43:

Kızlar çok uzun zaman sonra merhaba ! :KK25: Bu uyguladığım yöntem evet etki etti ama hayatımdaki yoğunluk nedeniyle devam edemedim burdan ayrılmamdan kısa bir süre sonra bırakmak zorunda kaldım .. İç çamaşır bile artık o kremden kokuyordu buda biraz beni rahatsız etti. Yaklaşık 1 aydır yeni bir yönteme başladım. Daha basit bir yöntem. Aslına bakarsanız bilerek başlamadım :KK48: soğuk damıtma çörekotu yağı almıştı komşum bana da önerdi al bak sabahları iç mide rahatsızlarına çok iyi geliyor dedi bende aldım içtim ama daha sonra tabi ki yine bıraktım. Yağıda napcağımı bilemedim sonra aklıma geldi kremi yaparken bunuda kullandığım sonra bari göğüslerime süreyim büyütme olur belki dedim :) her sabah azıcık iki göğüsümede sürüp masajla yedirdim en fazla toplam 5 dk uğraşmışımdır . Bu arada maydanoz suyu içmeye başlamıştım vücutta iltihapları falan atıyormuş benimde midemde sorun vardı iyi gelir diye içmeye başladım. İkisini birden uygulayınca gözle görülür bir dolgunluk oldu. Başta saçma geldi araştırdım meğer maydanoz östrojen hormonu salgılıyormuş. :KK8: konuyu toparlarsak yöntemim her sabah soğuk damıtma çörekotu yağı ile masaj ve her gün 1 bardak maydanoz suyu. Kızlar daha yolun başındayım bu yöntem basit inşallah 9 ay uygulayacağım ve eminim sonuç istediğim gibi olucak hepinizi öpüyoruuuum :KK36:

ay kızlar yanlış yazmışım soğuk pres olcaktı o damıtma nerde çıkmış anlamadım :KK43:

Soğuk press derken nasıl oluyor anlayamadım? tuylenme yapıyor corekotu yağı bilginiz olsun Ayrıca bir süre sonra şişkinlik iniyor

X