Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hayallerimdeki cicişlere kavuşma yolunda adım adım :)

cnm ben ezerek yaptım ama genede dökülüyor otlar. bunun en iyi çözümü kullanacağın kadarını tülbentten süzmen . o kadar rahat oluyor ki:) normla krem gibi sürüyorsun.
Öylede olabilir canım ama ben otlarında faydasinin oldugunu dusundugum icin blenderden gecirip otlarıda koyuyorum :)

Merhabalar dün konu hakkında araştırma yaparken bu sitede pek çok yazı okudum hll35 in söylediklerine çok güvendim en kısa zamanda başlayacağım:) fakat dün şu telkin müziğini indirdim ilk 1 saat kadar dinledim psikolojik mi bilmiyorum göğüslerim şişti. gece tuhaf hiç bilmediğim bi karın agrisiyla uyandım. Sizde bu gibi bi durum oldu mu? Ayrıca bu müziğin kesin olarak göğüs büyütme içerikli olduğundan emin miyiz? :/ gece inanılmaz panik oldum beni aydinlatirsaniz sevinirim

Allahım bu avokado gerçekten yenilmiyor.
Dr. Saraçoğlu avokado yememizi önermişti gün aşırı. bugün yemeye başlıyım dedim. ama hakkaten işkence gibi. midem bulandı.
Şu an yaptığım tek şey, her gün 1 bardak şerbetçi otu çayı içmek, her gece krem sürmek, iki günde bir 40 gr sütlü çikolata yemek, ve de her gün ceviz ve kuru beyaz üzüm yemek.

Kızlar tek ihmalkarlığım şu; eve daha bi mezura alamadım. ölçüm yapmadım göğüslerimde ilk başlarken. bikaç gündür uygulama yapıyorum ama gelişme olup olmadığını geç takip edebilcem anca mezura alınca. kendi içimde tek üzüntüm, düşündüğüm bu ...

Canım saracoglu icin bir sey diyemicem ama serbetci otunu duzenli kullanman yeterli mezurasizda olsan buyumeyi farkediceksin :)

Ben o telkini artik dinlemiyorum canım :/

Ben o telkini artik dinlemiyorum canım :/
Suan cok tuhaf oldugunu biliyorumm ama ilk Hafta bende de karin agrisi olmustu telkinden oldugunj hic dusunmedim ama ikinci haftam bitmek uzere ve gerketen gecti karin agrilari ama ben hala dinliyorum masaja egzersizlere devammmm ve suann gogus olcum 84 cme ulastii bu o kadar tuhaf kii inan bekarlik donemimden sonra ilk defa kendimee guvenim geldii coooookk tesekur ederimm esimde pek memmun artikk bu durumdann

Cok sevindim canım senin yaşın kaçtı :)

bayağı bayağı büyüdü ve geri eski haline dönmedi mi inanılır gibi değil :)

Sonunda kizlar sorun yuzunden yazamıyordum mesaj aynen kizlarr bayagi bi gelismee varr ustelik unutmamamiz gereken sey duzenli yapmak ve egzersizle desteklemek ve yas siniri 30 olmadan baslamak gerekiyor sanirim cunku 30 yasdan sonra vucut oturuyor yerinee

bende başlamayı düşündüm ama ne gini egzersiz yapıyorsun, spora başlamayı düşünüyorum faydası olur muu ?

bende başlamayı düşündüm ama ne gini egzersiz yapıyorsun, spora başlamayı düşünüyorum faydası olur muu ?
Canim salona gitme sansim yokk iki tanee bicirigim var birakacak kimsede olmadigi icinn evde yapiyorumm en onemlisi sınav cekiyorumm cekebildigim kadar bide kendime 1 litrelik sasalardan dambil yaptimm uzman tv deki videolar esliginde yapiyorum normal dambillarimi kullanamiyorum 3er kgluk olunca gogus kasi yirtilirmis o yuzden o dambil ne kadar hafif olarak baslanirsa o kadar etkili inan bana kizlarimla beraber yapiyozz her aksamm sabah o kadar keyifli bi hale getirdikki hem onlari yanliz birakmiyorumm hem kendime zaman ayiriyorumm

çok güzel ya maşallah nazar değmesin size o zaman bayıldım o kadar hosuma gitti ki en kısa zamanda bende başlıcam canım sağol

çok güzel ya maşallah nazar değmesin size o zaman bayıldım o kadar hosuma gitti ki en kısa zamanda bende başlıcam canım sağol
Amin canim benimm cok sagol onemli olan tek sey inanman bir kadin isterse cocukta bakar calisirda okurda yeterki azimm yaa umarim sende istedigin olculere kavusursun

Aynen öyle canıım boşuna dememişler en güçlü varlıklardır kadınlar diye umarım öyle olur teşekkürler canım

Canım arkadaşlarım netim olmadığı için yazamıyordum ilk fırsatta girdim ve en son bıraktığım yerden yorumları okumaya devam ettim :) baya olumlu yorum yazan var.Bende birşey sorcam 5 6 gündür bende kremle masaj yapıyorum ama başlamadan ölçümü alamadım bu yüzden büyüme var mı emin olamıyorum.Sizdeki belirtiler nasıl? Benim göğüsler sertleşti birazda kaşınıyor ama aynı zamanda bi hassaslıkta var sanırım. Doğru belirtiler mi benim cicişlerde büyüyor mu? :) Yorumlarınızı bekliyorum.İnşallah hepimiz istediğimiz ölçülere kavuşuruz :) :)

Dogru belirtiler canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…