Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hayallerimdeki cicişlere kavuşma yolunda adım adım :)

Canım saracoglu icin bir sey diyemicem ama serbetci otunu duzenli kullanman yeterli mezurasizda olsan buyumeyi farkediceksin :)

HLL35 az önce ölçüm yaptım. Alt 74 cm, üst 83 cm senin ölçülerin şu an kaç kaç? 9 cm fark oluşu göğüslerimin küçük olduğunu bir kez daha ispatladı bana. hem bugün yarın regl olcam. bu ölçü göğüslerimin şiş olduğu hali

Ölçuler yanıltıcı olabilir canım mesela senin ölcun kucuktur ama göğuslerin belki olcusu daha yüksek çıkandan buyuktur o yuzden takılma olculere :) benim 71-85ti en son olctugumde

1 haftadır falan kullanıyorum kremi ama sıfır etki:/
Otları ezip,az bi suda demledim. Nar özlü kremin içine koydum. Kimyon attım,çörek otunun kendisini ezdim içine attım. Ama tık yok

Otları ezip,az bi suda demledim. Nar özlü kremin içine koydum. Kimyon attım,çörek otunun kendisini ezdim içine attım. Ama tık yok
CANIM BİR HAFTADA BÜYÜMÜYOR DA DOLGUNLAŞIYOR VE MASAJ YAPTIĞIMDAN BİLİYORUM ELİME DAHA DOLU GELİYOR. AMA GÖRÜNTÜ AYNI

Ölcüye bakma canim benim dolgunluğa bak :)

Kızlar nasıl gidiyor :) ben cok zayifladim biraz rahatsizlandim o yuzden buyume durdu normalde onlarda kuculurdu ama kuculmedi

Kızlar nasıl gidiyor :) ben cok zayifladim biraz rahatsizlandim o yuzden buyume durdu normalde onlarda kuculurdu ama kuculmedi
iyi bari küçülmediğine sevindim. hepimizin korkusu geçici mi olur acaba.. valla cnm bn her akşam sürüyorum kremi ama ben bir kez sürüyorum. dolgunlama var. her gün masaj yaptığımdan elime daha dolgun geliyor:)) bird esabahları uyanınca kremsiz şöyle bir uyarıyorum göügslerimi. yani 1 dk falan sağa sola yukarı aşağı falan hareket ettiriyorum. uyuyunca sabah kan dolaşımı yavaşlıyor ya hızlasın die:)

Aynen en azından küçülmedi zayıfladım ilgilenemedimde korktum ama ayni kaldi cok sükür :)Senin adınada cok sevindim canım sabırla devam edelim:)

Aynen en azından küçülmedi zayıfladım ilgilenemedimde korktum ama ayni kaldi cok sükür :)Senin adınada cok sevindim canım sabırla devam edelim:)
zaten benm tecrübelerim şunu diyor ki; kesinlikle düzen gerekli. bir yapıp bir bırakmakla kalıcı büyüme elde edemeyiz. kesinlikle en az 2-4 ay ve yapabilirsek 6-9 ay devamlılık

canım ya ben bişi srcam sana..ot ve kremin miktarını nsl koyuyosun ben yaptım ama beyaza yakın oldu mu yanlş mı?

zaten benm tecrübelerim şunu diyor ki; kesinlikle düzen gerekli. bir yapıp bir bırakmakla kalıcı büyüme elde edemeyiz. kesinlikle en az 2-4 ay ve yapabilirsek 6-9 ay devamlılık
Insallah canım devam ederiz :)

Kızlar göğüslerimi sevmeye başladım :) Bu arada Alevsu88 nasıl gidiyor merak ettim :)

Amiin canım insallah insallah :)
Tatlim ya bugun 3.gunum ama pek bi sizlanma faln olmadi bnde kasindi faln..degskligi de farkedemiyormmu acaba ya sinir oldm..kremi surdkten snra styenim emio mu die dusunuyrm..bnun icin hngi giysi gymelym?

Tatlim ya bugun 3.gunum ama pek bi sizlanma faln olmadi bnde kasindi faln..degskligi de farkedemiyormmu acaba ya sinir oldm..kremi surdkten snra styenim emio mu die dusunuyrm..bnun icin hngi giysi gymelym?
Canım cildine iyice yedir kremi ondan sonra giyin :)

Canım cildine iyice yedir kremi ondan sonra giyin :)
Canim ben artik sütyen takmiyorum emer diye hem daha erken 3 gun olmus :)

Canim ben artik sütyen takmiyorum emer diye hem daha erken 3 gun olmus :)
ben işten eve gidince sürdüğüm için gelen oluyor giden oluyor maalesef sütyenimi takıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…