Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hayallerimdeki cicişlere kavuşma yolunda adım adım :)

ya arkadaşlar ben 4 gündür uyguluyorum ama hiç bir değişiklik yok gibi ölçtüm hala 78

ya arkadaşlar ben 4 gündür uyguluyorum ama hiç bir değişiklik yok gibi ölçtüm hala 78
4 günde bir büyüme olsaydı zaten bir mucize olmuş olurdu canım :) ben 3 aydır yapıyorum ve bunu ya 6 ya da 9 ay sürmeyi düşünüyorum :) demek istediğim daha yolun başındasın bu sabır işi :)

4 günde bir büyüme olsaydı zaten bir mucize olmuş olurdu canım :) ben 3 aydır yapıyorum ve bunu ya 6 ya da 9 ay sürmeyi düşünüyorum :) demek istediğim daha yolun başındasın bu sabır işi :)
Konuyu okuyunca merak ettim işe yaradımı canım ? Ben de küçülsünler diye uğraşıyorum

tmm gelişmelerden haber dar edeyim yani normal daha bir gelişme olmaması

kızlar ben simdi ada cayı yaprakları ile göguslerime hem sag hem sola yirmi defa yuvarlaklar ciziyorum masaj olarak doğru bir yöntemmi ?

Bende aynısını yaptım.Şu bi kaç gün yoğundum dolapta kaldı inşallah sorun olmaz.Hadi bakalım yapıcam bugün tekrar :))

ya bişi soracam kızlar size acaba ben hastalandım diyemi buyudu yoksa kremdenmi bugün hastalandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…