Kızlar 21 yaşındayım artık hiç büyümez diyordum, umut kalmamıştı . Ve karar verdim bu son dedim ya olacak ya da kendimi kabulleneceğim . Araştırdım araştırdım , sonunda karar verdim ; şerbetçi otu kremi , telkin dosyası ( evet çok saçma geldi başta size de gelecektir eminim ) . 2 . gün sızlamalar başladı 3te şekil değişimlerim 4te hafiften dolgunluk inanamadım şok oldum. En az 1 ay uygulayacağım ve gelişmelerimi buraya yazacağım. Hayalim 80 bakalım kaç olucak :)
Telkin dosyasını yani beyin gücüyle göğüs büyütmek için hazırlanmış olan müziği burdan indirebilirsiniz. http://www.mediafire.com/download/o9szqmqplw3giot/breast.mp3
pardonn 6 cm mi büyüttün ? ne kadar bir sürede ? peki neler yaptın biraz yardım edermisin bana ?anladım cnm haklısın tabiki. benimde 6 cm gibi bir büyüme oldu. eskiden karşıdan bakınca bir göğsüm olduğu belli bile değildi:) şimdi gayet dolu dolu duruyor. sanki 10 cm büyümüş gibi:)
cnm ben dolaba falan koymadım öle odamda bıraktım. gerci bugün 2 gün yarın ölçecemyaptım koydum dolaba benimde cıvık oldu krem kıvamının biraz sulu hali sürülür mü bilmiyorum arko kremle yaptım narlı sanıp böğürtlenli almışım bi sorun olur mu? Bide kremin tamamını döktüm anca öyle kıvama geldi hll35
Canım otları blenderdan gecirdeydin Keske O zaman dökulmuyor cıvık olması cok sorun değil :) ama insallah sıcakken kremle karıştırmamissindirkızlar bir bakarmısnız benim ki biraz cıvıkmı ne oldu sürerken çok döküldü acaba yanlışmı yapmısım şerbetçi otunu
En baştan anlatayim canım önce bir cay bardağı suda bir miktar serbetci otunu kaynatip blenderdan geciriyorum soğumasını bekliyorum daha sonra kremle karıştiriyorum ve 1 gun bekledikten sonra günde 2 kez sürüyorum :)yaptım koydum dolaba benimde cıvık oldu krem kıvamının biraz sulu hali sürülür mü bilmiyorum arko kremle yaptım narlı sanıp böğürtlenli almışım bi sorun olur mu? Bide kremin tamamını döktüm anca öyle kıvama geldi hll35
cnm ben 1 kere suruyorum branderden gecirip sogumaını bekliyorum genede sıvı oluyorEn baştan anlatayim canım önce bir cay bardağı suda bir miktar serbetci otunu kaynatip blenderan geciriyorum soğumasını bekliyorum daha sonra kremle karıştiriyorum ve 1 gun bekledikten sonra günde 2 kez sürüyorum :)
evet canım 6 cm büyüme elde ettim. bir haftadır da bir şey yapamıyorum. karadenize geziye falan gittik. ama hala şaşırıyorum göğüslerime bakınca bu benim mi diye:) canım işe yaradığını düşündüğüm plan diye bir konu açtım ki neler yaptığımı yazdım. ordan okuman daha iyi olur sanki çünkü birden fazla şey yaptım ki hala gelişmeleri oraya yazacağım:) bir bak takıldığın bir şey olursa sorabilirsin:)pardonn 6 cm mi büyüttün ? ne kadar bir sürede ? peki neler yaptın biraz yardım edermisin bana ?
bende artık sütyen giymiyorum ama atlet giyioruz sonuçta..Canim ben artik sütyen takmiyorum emer diye hem daha erken 3 gun olmus :)
Ben bir süre bekliyorum ondan sonra giyiyorum hicbir sıknti olmuyor sende oluyorsa bilemem.bende artık sütyen giymiyorum ama atlet giyioruz sonuçta..
Her seferinde yeniden hazirlamiyorsun dimi canimcnm ben 1 kere suruyorum branderden gecirip sogumaını bekliyorum genede sıvı oluyor
Yok canım ya ben işten gelince acele acele yapıyorum sürem kısıtlı hemen yemek yağmaya falan geçiyorum o yüzden mümkün değil beklememBen bir süre bekliyorum ondan sonra giyiyorum hicbir sıknti olmuyor sende oluyorsa bilemem.
streç filmle sar o zaman göğsunu ondan sonra sutyenini tak sorun olmaz o zaman hem iyi sekil alırYok canım ya ben işten gelince acele acele yapıyorum sürem kısıtlı hemen yemek yağmaya falan geçiyorum o yüzden mümkün değil beklememama beklemek mantıklı sanki. Hani iyice emer sonra da giyersin atletini . Iyi düşünmüşsün
yok ya hele onla hiç uğraşamamstreç filmle sar o zaman göğsunu ondan sonra sutyenini tak sorun olmaz o zaman hem iyi sekil alır
Ugrasilcak bir sey yok ki ama sen bilirsin tabi :)yok ya hele onla hiç uğraşamamya ben iyice yedirene kadar masaj yapıyorum zaten :) sonrada atletimi çekiyorum :) yeterli bence ... tabi her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır derler ya o hesap:)