Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hayallerimdeki cicişlere kavuşma yolunda adım adım :)

konuyu okumadım telkin yöntemi işe yaradımı bilgi verirmisin kaç bedendi ve suan kaç beden

adaçayımı koydum bende demleniyor :) yağlı kremle yapıyom ama yağlı kremle yaptım bakalım :)

kızlar bir bakarmısnız benim ki biraz cıvıkmı ne oldu sürerken çok döküldü acaba yanlışmı yapmısım şerbetçi otunu

yaptım koydum dolaba benimde cıvık oldu krem kıvamının biraz sulu hali sürülür mü bilmiyorum arko kremle yaptım narlı sanıp böğürtlenli almışım bi sorun olur mu? Bide kremin tamamını döktüm anca öyle kıvama geldi hll35

konunun başındaki yazını kaçırmısım sen süzüp öyle kremle karıştırıyomussun sonrabiraz suyuylaymış .İnşallah benimki olur tühh :/

anladım cnm haklısın tabiki. benimde 6 cm gibi bir büyüme oldu. eskiden karşıdan bakınca bir göğsüm olduğu belli bile değildi:) şimdi gayet dolu dolu duruyor. sanki 10 cm büyümüş gibi:)
pardonn 6 cm mi büyüttün ? ne kadar bir sürede ? peki neler yaptın biraz yardım edermisin bana ?

cnm ben dolaba falan koymadım öle odamda bıraktım. gerci bugün 2 gün yarın ölçecem

kızlar bir bakarmısnız benim ki biraz cıvıkmı ne oldu sürerken çok döküldü acaba yanlışmı yapmısım şerbetçi otunu
Canım otları blenderdan gecirdeydin Keske O zaman dökulmuyor cıvık olması cok sorun değil :) ama insallah sıcakken kremle karıştırmamissindir

En baştan anlatayim canım önce bir cay bardağı suda bir miktar serbetci otunu kaynatip blenderdan geciriyorum soğumasını bekliyorum daha sonra kremle karıştiriyorum ve 1 gun bekledikten sonra günde 2 kez sürüyorum :)

cnm ben 1 kere suruyorum branderden gecirip sogumaını bekliyorum genede sıvı oluyor

pardonn 6 cm mi büyüttün ? ne kadar bir sürede ? peki neler yaptın biraz yardım edermisin bana ?
evet canım 6 cm büyüme elde ettim. bir haftadır da bir şey yapamıyorum. karadenize geziye falan gittik. ama hala şaşırıyorum göğüslerime bakınca bu benim mi diye:) canım işe yaradığını düşündüğüm plan diye bir konu açtım ki neler yaptığımı yazdım. ordan okuman daha iyi olur sanki çünkü birden fazla şey yaptım ki hala gelişmeleri oraya yazacağım:) bir bak takıldığın bir şey olursa sorabilirsin:)

Ben bir süre bekliyorum ondan sonra giyiyorum hicbir sıknti olmuyor sende oluyorsa bilemem.
Yok canım ya ben işten gelince acele acele yapıyorum sürem kısıtlı hemen yemek yağmaya falan geçiyorum o yüzden mümkün değil beklemem ama beklemek mantıklı sanki. Hani iyice emer sonra da giyersin atletini . Iyi düşünmüşsün

streç filmle sar o zaman göğsunu ondan sonra sutyenini tak sorun olmaz o zaman hem iyi sekil alır

streç filmle sar o zaman göğsunu ondan sonra sutyenini tak sorun olmaz o zaman hem iyi sekil alır
yok ya hele onla hiç uğraşamam ya ben iyice yedirene kadar masaj yapıyorum zaten :) sonrada atletimi çekiyorum :) yeterli bence ... tabi her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır derler ya o hesap:)

yok ya hele onla hiç uğraşamam ya ben iyice yedirene kadar masaj yapıyorum zaten :) sonrada atletimi çekiyorum :) yeterli bence ... tabi her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır derler ya o hesap:)
Ugrasilcak bir sey yok ki ama sen bilirsin tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…