YINE bu sayfayı okuyup kendıme geldım
çok ıı oldu burası emegı gecen dostlara tesekkurler bende tlf.ses kaydı ısını cok begendım ıı fıkır
ozamn guzel bı olumlama lıstesı olsa dıyorum
bıde arkadaslar kendını ınandırma konusunda bısı dıycem
bızım dınımızde bunların hepsı vardır bı arkadasında dedıgı gıbı bundandan yararlanabılırız
mesela en basta tovbe edılır dualarda bızımde olumlamalarımız kendını affetmekle baslar sonra dıleklerımız soylerken guvenırız Allaha onun buyuklugune ve teslım oluruz ve eger olmazsada bundada bı hayır var derız.
ınancı olanlar ıcın tam bı teslımıyet bence en sonda dualarda derızkı şükür
olumlamalardada evrene şukur gecıyo
umarım yanlıs anlasılmam bu bende etkılı oluyo dıye dedım hanı her ogrendıgımızı bunla ilişkilendırırsek daha saglam olur gıbı gelıyo
sonucta ıanncımıza gore evrenı yaratanda Rabbımız.
evet benimde ilk başlarda sorunum buydu; kuşku, endişe...
sen kendini seviyor ve herşeyinle kabul ediyor musun? sorusuna çok rahat tabiki diye cevap verebilirdim, ama öyle değilmiş. "ben değerliyim, ben güçlüyüm, kendimi olduğum gibi kabul ediyor ve kucaklıyorum" şeklinde düzenli yaptığım olumlamanın sonunda kuşku kalmadı. ve bunun yanında bir kitapta okumuştum olumlamayı yapabiliyorsak aynanın karşısında gözlerimizin içine bakarak yaptığımızda daha etkili oluyormuş.
ben hep şanssızım derdim kendim çekermişim demek
bi süredir daha olumlu bakıyorum belki ufak belki sıradan ama alışveriş yaptığım marketten aradılar hediye kazandınız diye böle şeylerin bana uğramayacağını sanırdım halbuki
güzellikler bana doğru akıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile2
Olumlamalara devam ediyorum çook güzel gidiyor...kaydirigubbakcemile2
yarın arkadaşım kuantum ile ilgili kitap getircek o kitabı okumaya başlıcağım kaydirigubbakcemile5
baileys cnm yazıların bize verdiğin bilgiler için çoook teşekkür ederim birazda olsa bilinçaltında değişiklikler yaptım sağol cnm :1hug: opuyorumnanaktan
kıslarrrr bomba gibi gördüm siziiizemuszemus
maşallah diyimm,gün gelecek tek tek yazıcaz buraya gerçekleşen hayallerimiziiiiii:asigim:
kıslarrrr bomba gibi gördüm siziiizemuszemus
maşallah diyimm,gün gelecek tek tek yazıcaz buraya gerçekleşen hayallerimiziiiiii:asigim:
sen nasılsın herşey yolunda mıolumunekankayizsmile
o kitabı ben bulamadım yaa alamadım da henüz o yüzden ama bir örnek vercem ne kadar katılırsınız bilmiyorum ama; hani hıdrellez olduğunda yaparız...gül ağacının dibine,şekiller çizeriz..yada bir kağıda isteklerimizi yazıp,resimleriz..bundan pek bir farkı yok aslında gibi geldi bana..ben henüz böyle bişiy yapmadım ama hergün beynimde resmediyorum,çalışıyorum en azından.ama senin de dediğin gibi yazılıp dahası çizilmesi bence de etkili bir yöntem..Kuantum düşünce tekniğini aldım okuyorum .. çok etkileyici bir kitap..kitapta ''bir görüntünün kırk yıllık gücü var'' başlığı en etkileyici kısımdı bence ..bunun için hayalleri yazmak ve çizmek önemliymiş..bunu deneyen biri oldu mu?
iyi akşamlar
topik ilgimi çekti....evlenene kadar bende çok hayal kuran ve hayalleri gerçekleşmiş bir insandım...ama şimdi ne hayal kurabiliyorum ne de birşey istiyorum...bir işe el atsam onu bile gönüllü yapamıyorum...bu durumda benim ne yapmam gerek_?
evet benimde aklıma hıdırellez geldi katılıyorum sana sadece kitapta biraz daha ayrıntılı..tek fark çizdiğin resmin sonunda hayal gerçekleşmiş gibi sevinç duygusunu yaşaman..gerçeklik duygusunu hissetmen..umarım kitabı bulursun çünkü geröekten çok güzel..
evlendikten sonra değişimi başlatan nedir bunu bulman gerek ilk önce...seni bu isteksizliğe iten nedir?? şöyle gibi aslında( teşbihte hata olmazmış kızlarkaydirigubbakcemile3) bir sökük düşünün; eğer başladığı yeri bulursak kaldığımız yerden devam etmemiz kolay olur..gibi..
hiç bilmiyorumki...bende büyük bir evim olsn istiyorum hep birde oğlum kilo alsın...o zaman bendemi resim çizeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?