Yanlışlıkl aradım deseydin. kapasaydın hemen canım.
Suçlama kendini.
merhaba canlar
haftasonu kitap alışverişine çıktık sevdicekle ve şu meşhur 'evrenden torpilim var' ı aldım sonunda
ondan önce bahsetmiştim 'sınırsız güç ' diye bi kitap okuyorum ama sarmadı bi türlü, çok ağır diye
sonra düşündüm taşındım kimse bunu illa okuyacaksın demiyo, keyif de almıyom ne diye hala diretiyorum diye
bıraktım sonunda o kitabıhiç huyum değildir asla yarıda bırakmayı sevmem ne kitabı ne filmi ama gitmiyodu kitap napim
önce şuan okuduğum başka bi kitap var
onu bitireyim büyük bi hevesle aykut oğut a başlıcam bakalım
Hiç aramamam gereken birini aradım ve yanlıslıkla. Olmamalıydı. İş telaşındaydım yetiştirmem gereken bişey vardı. Telefondan onu cevirmişim farkında bile değildim. Kendimi çok çaresiz hissettim ben o an
:44:
Dedim dedim. Diyorum ya öyle telaşlıydım ki o "alo" dediğinde bile farketmedim Erdem'i istiyorum diyorum ısrarla. Erdem yok burda dedi. Bi baktım telefona... Hemen acıklamaya calıstım kusura bakma falan diye. Anlamıstır umarım.
Benın hayalım tusu kazanmak.bana nasıl yardımcı olabılırsınız???????????????????????????????????
merhaba,ben 4yillik evliyim ve 3 yasinda 1oglum var,esimle bu sinavi girmem gerektigi konusunda karar almistik ve esim bana tus kitaplari almaya basladi ramazandan once.malum zor bir sinav be ben 2 aydir deli gibi okudugum icin esim bikti ve yirtarim o kitaplari elini sursen dedi.zaten esimle de ayrildik ayrilicagiz oyle durumdaym,ben azeriyim ve esim turkiyede calistigi icin,kazanirsam sorun olmaz,gideriz diye dusunmustum,ama simdi ki boyle oldubana diyor ki ne diye bosu bosuna okuyorsun,zaten babanin evine gittikden sonra nasil gidiceksin,iste bu seklide karmakarisik durumlar icindeyim.kendimi basaracagima ve hatta hayallerimde insanlarin beni tebrik ettigine falan oyle inandirmistim ki simdi o buyunn etkisinden cikip bu durumu kabullenemiyorum,ve halada inandigim tek sey var.BEN KAZANICAM INSAALLAH.durumlar benim icin oyle bir donecek ki ,RABBIM her bir olanagi benim hizmetime oyle bir verecekki INSAALLAH.benim bu sinavda basarmama gibi bir sansim olmuycak INSAALLAH.Oncelikle rahat ol. stresli oldugunu farkettim.
Bunu hayar memat meselesi olarak algilama.
Duzenli olarak calismalarini surdur.
kisisel gelisim anlaminda ise olumsuz kaliplari aklindan cikarmakla işe basla.
Tusu kazandigini hayal et. o anki sevincini hisset. mutlu ol ve bunu tum kalbinle hisset.
kazanamam giibi endiseleri aklina getirme.
merhaba,ben 4yillik evliyim ve 3 yasinda 1oglum var,esimle bu sinavi girmem gerektigi konusunda karar almistik ve esim bana tus kitaplari almaya basladi ramazandan once.malum zor bir sinav be ben 2 aydir deli gibi okudugum icin esim bikti ve yirtarim o kitaplari elini sursen dedi.zaten esimle de ayrildik ayrilicagiz oyle durumdaym,ben azeriyim ve esim turkiyede calistigi icin,kazanirsam sorun olmaz,gideriz diye dusunmustum,ama simdi ki boyle oldubana diyor ki ne diye bosu bosuna okuyorsun,zaten babanin evine gittikden sonra nasil gidiceksin,iste bu seklide karmakarisik durumlar icindeyim.kendimi basaracagima ve hatta hayallerimde insanlarin beni tebrik ettigine falan oyle inandirmistim ki simdi o buyunn etkisinden cikip bu durumu kabullenemiyorum,ve halada inandigim tek sey var.BEN KAZANICAM INSAALLAH.durumlar benim icin oyle bir donecek ki ,RABBIM her bir olanagi benim hizmetime oyle bir verecekki INSAALLAH.benim bu sinavda basarmama gibi bir sansim olmuycak INSAALLAH.
HA BU ARADA BELKI BU YONTEMLE YILLARDIR KAVUSAMADIGIM MUTLULUGA DA KAVUSURUM,BASARIRMIYIM ACABA.??
Şuan okuduğum kuantum ve insan kitabında beni kendime getiren şeyler oldu bunlarda şu;
Hayatımızda olması gereken bir hiyerarşi var.
Bunun 1.si tabiki Allah'tır.
2. si de kendimiziz.( öz benliğimiz)
Sevgili, eş 6. sırada olması gerekiyor.
Biz eğer sevgili yada eşi Kendimizin olduğu yere koyar kendimizi alt sıralara atarsak mutsuz oluruz.
Kitapta diyorki; Eğer siz özgür iradenizle bu sıralamayı düzgün yapmazsanız, bu kez Allah bunu kendi yapar. Tabiki bunu yaparken yanlış bir sırada düzenlediğiniz düzeni yıkarak işine başlıycaktır.
Kendi hayatımla özdeşleştirdiğim ve farkettiğim yanı ise;
Nişanlımı kendimden ön sıralara koyduğumdu.
Ve bu yüzdende o ne derse mutsuz oluyordum.
Allah hayatımı bir anda öyle bir sarstıki şimdi anladım ve taşlar yerine oturdu.
Meğer ben kendimi ön sıralara koymayı unutmuşum. :)
Şuan okuduğum kuantum ve insan kitabında beni kendime getiren şeyler oldu bunlarda şu;
Biz eğer sevgili yada eşi Kendimizin olduğu yere koyar kendimizi alt sıralara atarsak mutsuz oluruz.
Kitapta diyorki; Eğer siz özgür iradenizle bu sıralamayı düzgün yapmazsanız, bu kez Allah bunu kendi yapar. Tabiki bunu yaparken yanlış bir sırada düzenlediğiniz düzeni yıkarak işine başlıycaktır.
Allah hayatımı bir anda öyle bir sarstıki şimdi anladım ve taşlar yerine oturdu.
Tabiki başarırsın canım...
Öncelikle kendimizi severek, kendimize değer vererek işe başlıyoruz.
Kimsenin bizi caydırmasına izin vermiyoruz.
Madem senin en büyük isteğin bu, bu yolda olumlu düşünürek gidiceksin.
Evliliğinin kötü gitmesine üzüldüm.
Sorunlar nedir söylersen? ona göre de olumlamalar yapabiliriz burda.
Hayat sana ne sunarsa sunsun her zaman şükret ve kabul et.
Sana kötü gibi gözüken olaylar senin için bir fırsat olabilir.
haaaaaaaaaaaarikaaaaa
INSAALLAH.ASLINDA sorun su diyemem,yani saysam bitmez.biz aslinda nisanliyken ayrilmaliydik,cok acele ettik,2 laf edemiyoruz,uyumsuzuzve artik aramizda ask falan yok,KALMADI,1oglumuz var,aslinda 1 ara ayrilmisdik ama oglum icin biraraya geldik,2 yil denedik,yine olmuyor,yollarimizi ayirmamiz en iyisiymis gibi gozukuyor.ama ALLAH hayirlisi neyse onu yasatacaktir bize INSAALLAH
:13: :13: :13: Tuğçecan eski haline geri mi dönmüş...
Hoşgelmiş
merhaba,ben 4yillik evliyim ve 3 yasinda 1oglum var,esimle bu sinavi girmem gerektigi konusunda karar almistik ve esim bana tus kitaplari almaya basladi ramazandan once.malum zor bir sinav be ben 2 aydir deli gibi okudugum icin esim bikti ve yirtarim o kitaplari elini sursen dedi.zaten esimle de ayrildik ayrilicagiz oyle durumdaym,ben azeriyim ve esim turkiyede calistigi icin,kazanirsam sorun olmaz,gideriz diye dusunmustum,ama simdi ki boyle oldubana diyor ki ne diye bosu bosuna okuyorsun,zaten babanin evine gittikden sonra nasil gidiceksin,iste bu seklide karmakarisik durumlar icindeyim.kendimi basaracagima ve hatta hayallerimde insanlarin beni tebrik ettigine falan oyle inandirmistim ki simdi o buyunn etkisinden cikip bu durumu kabullenemiyorum,ve halada inandigim tek sey var.BEN KAZANICAM INSAALLAH.durumlar benim icin oyle bir donecek ki ,RABBIM her bir olanagi benim hizmetime oyle bir verecekki INSAALLAH.benim bu sinavda basarmama gibi bir sansim olmuycak INSAALLAH.
HA BU ARADA BELKI BU YONTEMLE YILLARDIR KAVUSAMADIGIM MUTLULUGA DA KAVUSURUM,BASARIRMIYIM ACABA.??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?