Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)
- Konu Sahibi BaiLeyS
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Ağustos 2011
- 27.123
- 3.075
- 448
Ben hep derim... Nilgün Marmara'nın sözü:
"İnsanların kanatları yok, insanların kanatları yüreklerinde..."
Tuğçecim tebrik ediyorum seni tatlım.
Çok güzel bir söz canım.
Teşekkür ederim. Hepimizin içinde bu güç var.
Hatta bazen gerçekleşiyor biz farketmiyoruz bile.
Yeterki saf bir kalple istiyelim ve gerisini Allah'a bırakalım. O bizim için en hayırlı zamanda gerçekleştircerektir.
- 6 Eylül 2011
- 5.307
- 84
- 363
Çok güzel bir söz canım.
Yeterki saf bir kalple istiyelim ve gerisini Allah'a bırakalım. O bizim için en hayırlı zamanda gerçekleştircerektir.
Bende hep buna inanırım canım. Duayı, dileği yürekten tutup istediğimiz takdirde gerçekleşmeyecek şey yok. Hatta bi ara The Secret'a takmıştım kafayı.
Olaylara pozitif bakmak ve pozitif düşünmek çok önemli. Baştan daha bişi isteyip "zaten olmayacak" demek sağlıklı değil hatta negatifi çağırıştır...
Ben resimlerle çizdim yaptım duvara astım.
Hatta annem nasıl olcak falan filan diyordu? Diyordum neden olmasın?
Belki bir gün olur.
Şimdi diyorum bak nasıl oldu? :)[/QUOTE]
Vay... Süper... Ben de yapacağım...
Günlük tutuyordum ama olumlama şeklinde hep pozitif takılacağım. Bakalım neler olacak.
Sağolasın
Ben hep derim... Nilgün Marmara'nın sözü:
"İnsanların kanatları yok, insanların kanatları yüreklerinde..."
Tuğçecim tebrik ediyorum seni tatlım.
:13:
Çok güzel bir söz canım.
Ay siz böyle yazdınız ben motive ola ola uçacağım az kaldı. Tutmayınnnn
Bende hep buna inanırım canım. Duayı, dileği yürekten tutup istediğimiz takdirde gerçekleşmeyecek şey yok. Hatta bi ara The Secret'a takmıştım kafayı.
Olaylara pozitif bakmak ve pozitif düşünmek çok önemli. Baştan daha bişi isteyip "zaten olmayacak" demek sağlıklı değil hatta negatifi çağırıştır...
Bu kesin...
Okuduğum 'Evrenden torpilim var.' da aynı bu dediğin üzerine kurulu...
Negatif insanları, negatif düşünceleri hayatımızdan arındırıp pozitife yönlenmek...
Son düzenleyen: Moderatör:
- 14 Ağustos 2011
- 27.123
- 3.075
- 448
ee o olmaz zaten. olmıcak dedikten sonra neden istiyorsun demi?
tabiki bazen umutsuzluğa kapılıyoruz ama hemen toparlamak önemli olan.
- 14 Ağustos 2011
- 27.123
- 3.075
- 448
Ben resimlerle çizdim yaptım duvara astım.
Hatta annem nasıl olcak falan filan diyordu? Diyordum neden olmasın?
Belki bir gün olur.
Şimdi diyorum bak nasıl oldu? :)
Vay... Süper... Ben de yapacağım...
Günlük tutuyordum ama olumlama şeklinde hep pozitif takılacağım. Bakalım neler olacak.
Sağolasın
Bende günlük tutuyorum canım. bUGÜN isteklerini güzelce yaz çiz resimle anlat. :)
Birşey değil... :)
Ay siz böyle yazdınız ben motive ola ola uçacağım az kaldı. Tutmayınnnn
Uç canım ne güzelll iştee... :):)
Bu kesin...
Negatif insanları, negatif düşünceleri hayatımızdan arındırıp pozitife yönlenmek... [/QUOTE]
Ben mesela gazetenin ana bölümünü okumam, haber izlemem, negatif şeylerden uzak durmaya çalışırım. Çünkü bunların beni çok etkilediğini gördüm.
Bende günlük tutuyorum canım. bUGÜN isteklerini güzelce yaz çiz resimle anlat. :)
Birşey değil... :)
Ben mesela gazetenin ana bölümünü okumam, haber izlemem, negatif şeylerden uzak durmaya çalışırım. Çünkü bunların beni çok etkilediğini gördüm.
Tavsiyelerini aynen kafamda not ettim
- 6 Eylül 2011
- 5.307
- 84
- 363
Aynen benim de Evren'den torpilim var kuzumBu kesin...
Negatif insanları, negatif düşünceleri hayatımızdan arındırıp pozitife yönlenmek...
ee o olmaz zaten. olmıcak dedikten sonra neden istiyorsun demi?
tabiki bazen umutsuzluğa kapılıyoruz ama hemen toparlamak önemli olan.
Çevremde çok var öylesi. Bişey isterim ya da içimden geçiririm sonra da derim ki kendi kendime "hayırlısıysa olsun"
Mesela şuan istediğim bi iş var, onun için güzel şeyler düşünüyorum eğer olursa kesinlikle bunu kuantuma borçluyum. Tabii hayırlısıysa... :116:
- 14 Ağustos 2011
- 27.123
- 3.075
- 448
Aynen benim de Evren'den torpilim var kuzum
Çevremde çok var öylesi. Bişey isterim ya da içimden geçiririm sonra da derim ki kendi kendime "hayırlısıysa olsun"
Mesela şuan istediğim bi iş var, onun için güzel şeyler düşünüyorum eğer olursa kesinlikle bunu kuantuma borçluyum. Tabii hayırlısıysa... :116:
Evet canım sen iste, içinden geçir gerisini Allah'a bırak olay bu kadar basit...
Ve en önemli olan şey farkındalık... İsteklerin gerçekleştğinin farkına vardığın zaman daha fazla olmaya başlıyor.
Mesela ben kitap istiyordum kitaplarım bitmişti. yazlıkta olduğum için alıcak yerimde yoktu.
Dedimki ayy keşke kitaplarım olsaydı yeni v.s
Ertesi gün baktım annem elinde kitaplarla geldi. Komşu vermiş ve tam da benim sevdiğim tarzlar. :)
Bu gibi şeylere dikkat etmek lazım. Bunlar ufak ama etkili örnekler :)
Bir gün de evdeyim canım pasta çekiyor çok ama alıcak yer yok gene yazlıktayım tabi. Sonra akşam bir baktım misafir geldi ve elinde pastayla. :) Bu kadarı tesadüf olamaz.
- 14 Ağustos 2011
- 27.123
- 3.075
- 448
Tavsiyelerini aynen kafamda not ettim
Evet canım. Slow müzik dinlememeye çalış. Hareketli parçalara yönel.
Zaten enerjinin düştüğünü anlıyabilirsin.
Bir de diyelim moralin bozuk sana iyi gelicek ve sıkıntını atıcak en iyi şey harekettir.
Bu yürüyüş, dans gibi aktiviteler olabilir. Bir süre sonra kendini daha iyi hissetmeye başlıyorsun.
Günaydınnnnn
Aksine bu aralar da Sezen Aksu dinleyesim var. :26:
Dansa yazılak var kafamda yazılsam mı oryantal filan. :118:
Evet canım. Slow müzik dinlememeye çalış. Hareketli parçalara yönel.
Zaten enerjinin düştüğünü anlıyabilirsin.
Bir de diyelim moralin bozuk sana iyi gelicek ve sıkıntını atıcak en iyi şey harekettir.
Bu yürüyüş, dans gibi aktiviteler olabilir. Bir süre sonra kendini daha iyi hissetmeye başlıyorsun.
- 6 Eylül 2011
- 5.307
- 84
- 363
Aaa ne güzel düşünmüşsün canım. Bende spora gidicem plates falan olabilir. Ki plates istiyorum. Günün yorgunluğunu atmak için spor bence birebir dans da ona kezaGünaydınnnnn
Olumsuzlukları üstüme çektiğim,karamsar düşüncelerle boğulduğum şu günler de bana en iyi gelicek topik bu topik sanırımm
Ama güzel düşün güzel olsun herşey. Dua et.. Karamsar olma meleğim. İçindeki olumsuzlukları at herşey yoluna giricek...
- 11 Temmuz 2008
- 5.373
- 64
- 683
- 35
Aaa ne güzel düşünmüşsün canım. Bende spora gidicem plates falan olabilir. Ki plates istiyorum. Günün yorgunluğunu atmak için spor bence birebir dans da ona keza
Ama güzel düşün güzel olsun herşey. Dua et.. Karamsar olma meleğim. İçindeki olumsuzlukları at herşey yoluna giricek...
İnşallah pelmiğimmm herşey yoluna girsin artıkkk
Olumsuzlukları üstüme çektiğim,karamsar düşüncelerle boğulduğum şu günler de bana en iyi gelicek topik bu topik sanırımm
Hoşgeldin gülin
Aaa ne güzel düşünmüşsün canım. Bende spora gidicem plates falan olabilir. Ki plates istiyorum. Günün yorgunluğunu atmak için spor bence birebir dans da ona keza
İyi olacak evet...
Ama benim aklımda tango filan vardı da hamsican ona müsaade etmez sanıyorum.
Yakın temas=tehlike. :18:
merhaba arkadaslar bende cogu zaman olumlu bir ruh haliyle güne basliyorum ama genelde aksam gözyaslariyla bitiriyorum o günü. bazi arkadaslarim var dünya yikilsa umurlarinda degil vur patlasin cal oynasin bense en ufak seyi kafama takarim genelde olumsuz düsünürüm benim icin bardak hep bostur yani. cünkü yasadiklarim beni byle yaptı.olumlu düsünüp hayal kırıklıgına ugramaktansa olumsuz düsünüp o is oldugunda sevinmeyi olmadiginda kabullenmeyi tercih ediyorum ve tabi bu da beni cok yıpratıyor.
8yildir birini seviyorum karsiliksiz hep onu dusundum hayaller kurdum hatta gittim konustum olmadi.ve ondan sonra kimi begendiysem nihayete erdiremedim.cirkin bi kız degilim ama nedense benim begendigim kisilerden karsilik alamiyorum.lanet gibi birsey bu.
dertliyim biraz cok hayal kırıklıgı yasadim cunku.
8yildir birini seviyorum karsiliksiz hep onu dusundum hayaller kurdum hatta gittim konustum olmadi.ve ondan sonra kimi begendiysem nihayete erdiremedim.cirkin bi kız degilim ama nedense benim begendigim kisilerden karsilik alamiyorum.lanet gibi birsey bu.
merhaba arkadaslar bende cogu zaman olumlu bir ruh haliyle güne basliyorum ama genelde aksam gözyaslariyla bitiriyorum o günü. bazi arkadaslarim var dünya yikilsa umurlarinda degil vur patlasin cal oynasin bense en ufak seyi kafama takarim genelde olumsuz düsünürüm benim icin bardak hep bostur yani. cünkü yasadiklarim beni byle yaptı.olumlu düsünüp hayal kırıklıgına ugramaktansa olumsuz düsünüp o is oldugunda sevinmeyi olmadiginda kabullenmeyi tercih ediyorum ve tabi bu da beni cok yıpratıyor.
Selam echoo hoşgeldin
Kırmızı ile işaretlediğim yerde yaptığın yanlışı tekrar dile getirmeme gerek yok sanırım...
Olumsuz düşünüp olumluluk beklemek boşa kürek çekmek gibidir.
Düşün ki, hayat bir sandal ve düşüncelerin de akım...
Akım ne tarafa sürüklerse sandal da yani hayat da o yöne gider.
Düşüncelerini kökünden kazıyarak olumlama yapmaya çalış.
Gerçekten istediğine ancak öyle kavuşursun.