• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

Yanlışlıkl aradım deseydin. kapasaydın hemen canım.
Suçlama kendini.

Dedim dedim. Diyorum ya öyle telaşlıydım ki o "alo" dediğinde bile farketmedim Erdem'i istiyorum diyorum ısrarla. Erdem yok burda dedi. Bi baktım telefona... Hemen acıklamaya calıstım kusura bakma falan diye. Anlamıstır umarım. :31:

merhaba canlar
haftasonu kitap alışverişine çıktık sevdicekle ve şu meşhur 'evrenden torpilim var' ı aldım sonunda
ondan önce bahsetmiştim 'sınırsız güç ' diye bi kitap okuyorum ama sarmadı bi türlü, çok ağır diye
sonra düşündüm taşındım kimse bunu illa okuyacaksın demiyo, keyif de almıyom ne diye hala diretiyorum diye
bıraktım sonunda o kitabı :27: hiç huyum değildir asla yarıda bırakmayı sevmem ne kitabı ne filmi ama gitmiyodu kitap napim
önce şuan okuduğum başka bi kitap var
onu bitireyim büyük bi hevesle aykut oğut a başlıcam bakalım

Tatlım hemen başla, çok beğeneceğine eminim... :34:

Hiç aramamam gereken birini aradım ve yanlıslıkla. Olmamalıydı. İş telaşındaydım yetiştirmem gereken bişey vardı. Telefondan onu cevirmişim farkında bile değildim. Kendimi çok çaresiz hissettim ben o an :(

Offf nasıl yani? :18:
Halloldu mu peki? :26:

Dedim dedim. Diyorum ya öyle telaşlıydım ki o "alo" dediğinde bile farketmedim Erdem'i istiyorum diyorum ısrarla. Erdem yok burda dedi. Bi baktım telefona... Hemen acıklamaya calıstım kusura bakma falan diye. Anlamıstır umarım. :31:
:44:

hoşbulduk kızlar :) herkezde bi kitap okuma sewdası alın benden okadar yeni bi kitaba başladım anlamıorum ama uygulamaya çalışiorum bi kaçında başarılı oldum bakalım 2. bidaha okuycam buarada kitabın adı zero limit..

Benın hayalım tusu kazanmak.bana nasıl yardımcı olabılırsınız???????????????????????????????????:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Oncelikle rahat ol. stresli oldugunu farkettim.
Bunu hayar memat meselesi olarak algilama.
Duzenli olarak calismalarini surdur.
kisisel gelisim anlaminda ise olumsuz kaliplari aklindan cikarmakla işe basla.
Tusu kazandigini hayal et. o anki sevincini hisset. mutlu ol ve bunu tum kalbinle hisset.
kazanamam giibi endiseleri aklina getirme.

Oncelikle rahat ol. stresli oldugunu farkettim.
Bunu hayar memat meselesi olarak algilama.
Duzenli olarak calismalarini surdur.
kisisel gelisim anlaminda ise olumsuz kaliplari aklindan cikarmakla işe basla.
Tusu kazandigini hayal et. o anki sevincini hisset. mutlu ol ve bunu tum kalbinle hisset.
kazanamam giibi endiseleri aklina getirme.
merhaba,ben 4yillik evliyim ve 3 yasinda 1oglum var,esimle bu sinavi girmem gerektigi konusunda karar almistik ve esim bana tus kitaplari almaya basladi ramazandan once.malum zor bir sinav be ben 2 aydir deli gibi okudugum icin esim bikti ve yirtarim o kitaplari elini sursen dedi.zaten esimle de ayrildik ayrilicagiz oyle durumdaym,ben azeriyim ve esim turkiyede calistigi icin,kazanirsam sorun olmaz,gideriz diye dusunmustum,ama simdi ki boyle oldubana diyor ki ne diye bosu bosuna okuyorsun,zaten babanin evine gittikden sonra nasil gidiceksin,iste bu seklide karmakarisik durumlar icindeyim.kendimi basaracagima ve hatta hayallerimde insanlarin beni tebrik ettigine falan oyle inandirmistim ki simdi o buyunn etkisinden cikip bu durumu kabullenemiyorum,ve halada inandigim tek sey var.BEN KAZANICAM INSAALLAH.durumlar benim icin oyle bir donecek ki ,RABBIM her bir olanagi benim hizmetime oyle bir verecekki INSAALLAH.benim bu sinavda basarmama gibi bir sansim olmuycak INSAALLAH.

HA BU ARADA BELKI BU YONTEMLE YILLARDIR KAVUSAMADIGIM MUTLULUGA DA KAVUSURUM,BASARIRMIYIM ACABA.??

merhaba,ben 4yillik evliyim ve 3 yasinda 1oglum var,esimle bu sinavi girmem gerektigi konusunda karar almistik ve esim bana tus kitaplari almaya basladi ramazandan once.malum zor bir sinav be ben 2 aydir deli gibi okudugum icin esim bikti ve yirtarim o kitaplari elini sursen dedi.zaten esimle de ayrildik ayrilicagiz oyle durumdaym,ben azeriyim ve esim turkiyede calistigi icin,kazanirsam sorun olmaz,gideriz diye dusunmustum,ama simdi ki boyle oldubana diyor ki ne diye bosu bosuna okuyorsun,zaten babanin evine gittikden sonra nasil gidiceksin,iste bu seklide karmakarisik durumlar icindeyim.kendimi basaracagima ve hatta hayallerimde insanlarin beni tebrik ettigine falan oyle inandirmistim ki simdi o buyunn etkisinden cikip bu durumu kabullenemiyorum,ve halada inandigim tek sey var.BEN KAZANICAM INSAALLAH.durumlar benim icin oyle bir donecek ki ,RABBIM her bir olanagi benim hizmetime oyle bir verecekki INSAALLAH.benim bu sinavda basarmama gibi bir sansim olmuycak INSAALLAH.

HA BU ARADA BELKI BU YONTEMLE YILLARDIR KAVUSAMADIGIM MUTLULUGA DA KAVUSURUM,BASARIRMIYIM ACABA.??

Tabiki başarırsın canım...
Öncelikle kendimizi severek, kendimize değer vererek işe başlıyoruz.
Kimsenin bizi caydırmasına izin vermiyoruz.
Madem senin en büyük isteğin bu, bu yolda olumlu düşünürek gidiceksin.
Evliliğinin kötü gitmesine üzüldüm.
Sorunlar nedir söylersen? ona göre de olumlamalar yapabiliriz burda.
Hayat sana ne sunarsa sunsun her zaman şükret ve kabul et.
Sana kötü gibi gözüken olaylar senin için bir fırsat olabilir.

Aslinda Allah'a sukurler olsun ne istediysem oluyor. Beni uzen ve olmayan seylerde hic bi zaman istemedigim hazir olmadigim seylerin bi sekilde hayatima girip, dengelerimi bozmasi ve sonrasinda basindan beri Zamanlamasi yanlis oldugu icin bitmesi.

Nazar degecek diye cok korkuyorum artik beni mutlu eden seyleri anlatmaya.

Mutsuz eden bi sey var o da ask hayatimda mutlulugu yakalayamamis olmam. Ama suda bir gercek ki ben okulum bitip, yerlesik duzene gecene kadar ask falan zaten istemiyordum. Ama biri geldi, bana cok deger verdi, bende ona bi sans vermek istedim ama benim icin zamanlama yanlis oldugu icin bi turlu iliskiye kendimi veremedim ve dolayisiyla bitti. Simdi de uzuluyorum. Cunku ne kadar hazir olmasam da insanim sonucta. Ondan baya hoslanmistim. Neyse. Herseyin zamanlisi, en hayirlisi guzel. Allah hakkimizda en hayirlisini versin bize, hepimize insallah..

Şuan okuduğum kuantum ve insan kitabında beni kendime getiren şeyler oldu bunlarda şu;
Hayatımızda olması gereken bir hiyerarşi var.
Bunun 1.si tabiki Allah'tır.
2. si de kendimiziz.( öz benliğimiz)
Sevgili, eş 6. sırada olması gerekiyor.
Biz eğer sevgili yada eşi Kendimizin olduğu yere koyar kendimizi alt sıralara atarsak mutsuz oluruz.
Kitapta diyorki; Eğer siz özgür iradenizle bu sıralamayı düzgün yapmazsanız, bu kez Allah bunu kendi yapar. Tabiki bunu yaparken yanlış bir sırada düzenlediğiniz düzeni yıkarak işine başlıycaktır.

Kendi hayatımla özdeşleştirdiğim ve farkettiğim yanı ise;
Nişanlımı kendimden ön sıralara koyduğumdu.
Ve bu yüzdende o ne derse mutsuz oluyordum.
Allah hayatımı bir anda öyle bir sarstıki şimdi anladım ve taşlar yerine oturdu.
Meğer ben kendimi ön sıralara koymayı unutmuşum. :)

Şuan okuduğum kuantum ve insan kitabında beni kendime getiren şeyler oldu bunlarda şu;
Biz eğer sevgili yada eşi Kendimizin olduğu yere koyar kendimizi alt sıralara atarsak mutsuz oluruz.
Kitapta diyorki; Eğer siz özgür iradenizle bu sıralamayı düzgün yapmazsanız, bu kez Allah bunu kendi yapar. Tabiki bunu yaparken yanlış bir sırada düzenlediğiniz düzeni yıkarak işine başlıycaktır.

Allah hayatımı bir anda öyle bir sarstıki şimdi anladım ve taşlar yerine oturdu.

:13: :13: :13: Tuğçecan eski haline geri mi dönmüş...
Hoşgelmiş :16:

:46::46::46::46::46:haaaaaaaaaaaarikaaaaa

Tabiki başarırsın canım...
Öncelikle kendimizi severek, kendimize değer vererek işe başlıyoruz.
Kimsenin bizi caydırmasına izin vermiyoruz.
Madem senin en büyük isteğin bu, bu yolda olumlu düşünürek gidiceksin.
Evliliğinin kötü gitmesine üzüldüm.
Sorunlar nedir söylersen? ona göre de olumlamalar yapabiliriz burda.
Hayat sana ne sunarsa sunsun her zaman şükret ve kabul et.
Sana kötü gibi gözüken olaylar senin için bir fırsat olabilir.

INSAALLAH.ASLINDA sorun su diyemem,yani saysam bitmez.biz aslinda nisanliyken ayrilmaliydik,cok acele ettik,2 laf edemiyoruz,uyumsuzuzve artik aramizda ask falan yok,KALMADI,1oglumuz var,aslinda 1 ara ayrilmisdik ama oglum icin biraraya geldik,2 yil denedik,yine olmuyor,yollarimizi ayirmamiz en iyisiymis gibi gozukuyor.ama ALLAH hayirlisi neyse onu yasatacaktir bize INSAALLAH

Son düzenleme:

2 3 4 5 . sıralamyı da yazar mısın tatlım?? Çok merak ettim çok güzel bir açıklma gerçekten :21:

INSAALLAH.ASLINDA sorun su diyemem,yani saysam bitmez.biz aslinda nisanliyken ayrilmaliydik,cok acele ettik,2 laf edemiyoruz,uyumsuzuzve artik aramizda ask falan yok,KALMADI,1oglumuz var,aslinda 1 ara ayrilmisdik ama oglum icin biraraya geldik,2 yil denedik,yine olmuyor,yollarimizi ayirmamiz en iyisiymis gibi gozukuyor.ama ALLAH hayirlisi neyse onu yasatacaktir bize INSAALLAH

Huzuru ve mutluluğu kabul ediyorum ve yaşıyorum...
Sevgiyi kabul ediyorum ve onu yaşıyorum...
Bunları aklına geldikçe söyle canım.
Daha iyi hissediceksin ve hayatına çekiceksin.

Değerler hiyerarşisi: r.şANAlın tespitine göre;
1-Tanrı
2-Ben( Tanrısal Benliğiniz)
3-Tekamül
4-Misyon( yetenek ve özel becerileriniz)
5-iş
6-eş
7-çocuk
8-aile
9-toplum
Merkezde Tanrı vardır diyor kitapta. Diğerleri onun çevresinde sıralanmıştır.

Bağımlılık için olan sözlerde kitapta çok hoşuma gitti ve bağımlı olduğumu gördüm bir kez daha;
R. Şanal Sevgiyi dışarıdan beklemememiz gerektiğini asıl sevginin kendi içimizde olduğunu belirtiyor.
Biz kendimizi sevdiğimizde herkes de bizi sever mantığı var.
özetle sevgi zaten bizim kendi içimizde mevcut ama biz onu kendi özümüzden çıkarıp başkalarından elde etmeye çalışıyoruz.
Halbuki biz kendimizi gerçekten sevmeye başladığımızda herşey de yerli yerine oturucak arkadaşlar.

:13: :13: :13: Tuğçecan eski haline geri mi dönmüş...
Hoşgelmiş :16:

Hoşbulduk canım...:3:
Bazen olumsuz olan olaylar kötü gibi gözüksede bizim için bir fırsat olabiliyor.
Bu olay benim kendimle ilgili daha çok şey öğrenmeme sebep oldu. :)

canım "acaba"lı, "ecek/acak"lı gelecek cümleleri kurmuyoruz. şimdiki zaman ya da geniş zamanlı, net cümleler kuruyoruz...
her şeyin senin için güzel ve gönlünce olması dileğiyle...

Back