merhaba,ben 4yillik evliyim ve 3 yasinda 1oglum var,esimle bu sinavi girmem gerektigi konusunda karar almistik ve esim bana tus kitaplari almaya basladi ramazandan once.malum zor bir sinav be ben 2 aydir deli gibi okudugum icin esim bikti ve yirtarim o kitaplari elini sursen dedi.zaten esimle de ayrildik ayrilicagiz oyle durumdaym,ben azeriyim ve esim turkiyede calistigi icin,kazanirsam sorun olmaz,gideriz diye dusunmustum,ama simdi ki boyle oldubana diyor ki ne diye bosu bosuna okuyorsun,zaten babanin evine gittikden sonra nasil gidiceksin,iste bu seklide karmakarisik durumlar icindeyim.kendimi basaracagima ve hatta hayallerimde insanlarin beni tebrik ettigine falan oyle inandirmistim ki simdi o buyunn etkisinden cikip bu durumu kabullenemiyorum,ve halada inandigim tek sey var.BEN KAZANICAM INSAALLAH.durumlar benim icin oyle bir donecek ki ,RABBIM her bir olanagi benim hizmetime oyle bir verecekki INSAALLAH.benim bu sinavda basarmama gibi bir sansim olmuycak INSAALLAH.
HA BU ARADA BELKI BU YONTEMLE YILLARDIR KAVUSAMADIGIM MUTLULUGA DA KAVUSURUM,BASARIRMIYIM ACABA.??