• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

Bugün ben pek iyi değildim kızlar.
Olumlu düşünmeyi herzaman gerçekleştiremiyoruz.
ama aykut oğutun şükür egzersizi var. kendinizi kötü hissedince hayatınızdaki güzel şeyler için 10 dk şükredin kendinizi iyi hissetmeye başlıycaksınız diyordu.

merhaba arkadaslar bende cogu zaman olumlu bir ruh haliyle güne basliyorum ama genelde aksam gözyaslariyla bitiriyorum o günü.:43: bazi arkadaslarim var dünya yikilsa umurlarinda degil vur patlasin cal oynasin bense en ufak seyi kafama takarim genelde olumsuz düsünürüm benim icin bardak hep bostur yani. cünkü yasadiklarim beni byle yaptı.olumlu düsünüp hayal kırıklıgına ugramaktansa olumsuz düsünüp o is oldugunda sevinmeyi olmadiginda kabullenmeyi tercih ediyorum ve tabi bu da beni cok yıpratıyor.

8yildir birini seviyorum karsiliksiz hep onu dusundum hayaller kurdum hatta gittim konustum olmadi.ve ondan sonra kimi begendiysem nihayete erdiremedim.cirkin bi kız degilim ama nedense benim begendigim kisilerden karsilik alamiyorum.lanet gibi birsey bu.

dertliyim biraz cok hayal kırıklıgı yasadim cunku.

teşekkür ederim cevabın için.ama hayatımı göz önüne alınca hr zaman olumlu düşünmek pek mümkün olamıyor maalesef.yine de sağol

Herkese hayırlı haftalar dilerim... :72:

Ben geldim diyorum huuu beni insandan saymıyomusun da bi hoşgeldin demiosun :20:

Olur mu ne demek? :1:
Beğendim ya... Devamı gelir zannetmiştim yazmadan kaçtın gülin... :31:

teşekkür ederim cevabın için.ama hayatımı göz önüne alınca hr zaman olumlu düşünmek pek mümkün olamıyor maalesef.yine de sağol

Maalesef o zaman da şükür egzersizi öneriyorum echoo... İyi geliyor gerçekten.
Bugün ben pek iyi değildim kızlar.
Olumlu düşünmeyi herzaman gerçekleştiremiyoruz.
ama aykut oğutun şükür egzersizi var. kendinizi kötü hissedince hayatınızdaki güzel şeyler için 10 dk şükredin kendinizi iyi hissetmeye başlıycaksınız diyordu.
Tuğçecan yazdıklarını okuyordum bir süredir canın sıkkın gibiydi.
İnşallah iyisindir, herşey yolundadır.
Dün dediğin gibi şükredip de enerjimi pozitif hale getirdim işe yaradı yani.
Teşekkür ederim.
Senin durumlar nasıl düzeldi mi nişanlınla sorunların?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tuğçecan yazdıklarını okuyordum bir süredir canın sıkkın gibiydi.
İnşallah iyisindir, herşey yolundadır.
Dün dediğin gibi şükredip de enerjimi pozitif hale getirdim işe yaradı yani.
Teşekkür ederim.
Senin durumlar nasıl düzeldi mi nişanlınla sorunların?
[/QUOTE]

Pek yolunda değil canım.
İşe yaradığına sevindim.
Rica ederim canım.
Benim daha düzelen birşey yok.
Nişanlım kaçan kovalanır oyunu oynamamı istedi. Ben 29 yaşındayım ve bu tarz oyunları sevmiyorum.

Pek yolunda değil canım.
İşe yaradığına sevindim.
Rica ederim canım.
Benim daha düzelen birşey yok.
Nişanlım kaçan kovalanır oyunu oynamamı istedi. Ben 29 yaşındayım ve bu tarz oyunları sevmiyorum.

Haklısın tuğçecan... Yazıp yazıp siliyorum yazdıklarımı. Sorunlarının geçici olduğuna inancını yitirmemeni istiyorum.
İnan ve birbirinize sağlıkla kavuşacağını telkin et kendine. Hakkında hayırlısı olsun...

Haklısın tuğçecan... Yazıp yazıp siliyorum yazdıklarımı. Sorunlarının geçici olduğuna inancını yitirmemeni istiyorum.
İnan ve birbirinize sağlıkla kavuşacağını telkin et kendine. Hakkında hayırlısı olsun...

Amin canım...
Hakkımızda hayırlısı olsun.

merhaba canlar
haftasonu kitap alışverişine çıktık sevdicekle ve şu meşhur 'evrenden torpilim var' ı aldım sonunda
ondan önce bahsetmiştim 'sınırsız güç ' diye bi kitap okuyorum ama sarmadı bi türlü, çok ağır diye
sonra düşündüm taşındım kimse bunu illa okuyacaksın demiyo, keyif de almıyom ne diye hala diretiyorum diye
bıraktım sonunda o kitabı :27: hiç huyum değildir asla yarıda bırakmayı sevmem ne kitabı ne filmi ama gitmiyodu kitap napim
önce şuan okuduğum başka bi kitap var
onu bitireyim büyük bi hevesle aykut oğut a başlıcam bakalım

Al benden de o kadar...
Kendime yeni bir hayat yaratmak istiyorum.
Aslında yapmak istediğimiz herşey kendi içimizde bitiyor değil mi Tuğçecim. İstemediğimiz birşeyi kimse yaptıramaz bize.
Ne olursa olsun saygımızı yitirmemeliyiz, birini kazanmaya calısırken...
Anlat Lajocan dinliyorum :31:

Hiç aramamam gereken birini aradım ve yanlıslıkla. Olmamalıydı. İş telaşındaydım yetiştirmem gereken bişey vardı. Telefondan onu cevirmişim farkında bile değildim. Kendimi çok çaresiz hissettim ben o an :(

Aslında yapmak istediğimiz herşey kendi içimizde bitiyor değil mi Tuğçecim. İstemediğimiz birşeyi kimse yaptıramaz bize.
Ne olursa olsun saygımızı yitirmemeliyiz, birini kazanmaya calısırken...

Evet canım...
Hiç aramamam gereken birini aradım ve yanlıslıkla. Olmamalıydı. İş telaşındaydım yetiştirmem gereken bişey vardı. Telefondan onu cevirmişim farkında bile değildim. Kendimi çok çaresiz hissettim ben o an :(

Yanlışlıkl aradım deseydin. kapasaydın hemen canım.
Suçlama kendini.

Back