Ben hep derim... Nilgün Marmara'nın sözü:
"İnsanların kanatları yok, insanların kanatları yüreklerinde..."
Tuğçecim tebrik ediyorum seni tatlım.
Çok güzel bir söz canım.
Teşekkür ederim. Hepimizin içinde bu güç var.
Hatta bazen gerçekleşiyor biz farketmiyoruz bile.
Yeterki saf bir kalple istiyelim ve gerisini Allah'a bırakalım. O bizim için en hayırlı zamanda gerçekleştircerektir.
Ben hep derim... Nilgün Marmara'nın sözü:
"İnsanların kanatları yok, insanların kanatları yüreklerinde..."
Tuğçecim tebrik ediyorum seni tatlım.
Çok güzel bir söz canım.
Teşekkür ederim. Hepimizin içinde bu güç var.
Hatta bazen gerçekleşiyor biz farketmiyoruz bile.
Yeterki saf bir kalple istiyelim ve gerisini Allah'a bırakalım. O bizim için en hayırlı zamanda gerçekleştircerektir.
Bende hep buna inanırım canım. Duayı, dileği yürekten tutup istediğimiz takdirde gerçekleşmeyecek şey yok. Hatta bi ara The Secret'a takmıştım kafayı.
Olaylara pozitif bakmak ve pozitif düşünmek çok önemli. Baştan daha bişi isteyip "zaten olmayacak" demek sağlıklı değil hatta negatifi çağırıştır...
Bende hep buna inanırım canım. Duayı, dileği yürekten tutup istediğimiz takdirde gerçekleşmeyecek şey yok. Hatta bi ara The Secret'a takmıştım kafayı.
Olaylara pozitif bakmak ve pozitif düşünmek çok önemli. Baştan daha bişi isteyip "zaten olmayacak" demek sağlıklı değil hatta negatifi çağırıştır...
Ben resimlerle çizdim yaptım duvara astım.
Hatta annem nasıl olcak falan filan diyordu? Diyordum neden olmasın?
Belki bir gün olur.
Şimdi diyorum bak nasıl oldu? :)
Bende günlük tutuyorum canım. bUGÜN isteklerini güzelce yaz çiz resimle anlat. :)
Birşey değil... :)
Ben mesela gazetenin ana bölümünü okumam, haber izlemem, negatif şeylerden uzak durmaya çalışırım. Çünkü bunların beni çok etkilediğini gördüm.
Aynen benim de Evren'den torpilim var kuzumBu kesin...
Okuduğum 'Evrenden torpilim var.' da aynı bu dediğin üzerine kurulu...
Negatif insanları, negatif düşünceleri hayatımızdan arındırıp pozitife yönlenmek...
ee o olmaz zaten. olmıcak dedikten sonra neden istiyorsun demi?
tabiki bazen umutsuzluğa kapılıyoruz ama hemen toparlamak önemli olan.
Aynen benim de Evren'den torpilim var kuzum
Çevremde çok var öylesi. Bişey isterim ya da içimden geçiririm sonra da derim ki kendi kendime "hayırlısıysa olsun"
Mesela şuan istediğim bi iş var, onun için güzel şeyler düşünüyorum eğer olursa kesinlikle bunu kuantuma borçluyum. Tabii hayırlısıysa... :116:
Tavsiyelerini aynen kafamda not ettim
Evet canım. Slow müzik dinlememeye çalış. Hareketli parçalara yönel.
Zaten enerjinin düştüğünü anlıyabilirsin.
Bir de diyelim moralin bozuk sana iyi gelicek ve sıkıntını atıcak en iyi şey harekettir.
Bu yürüyüş, dans gibi aktiviteler olabilir. Bir süre sonra kendini daha iyi hissetmeye başlıyorsun.
Aaa ne güzel düşünmüşsün canım. Bende spora gidicem plates falan olabilir. Ki plates istiyorum.Günaydınnnnn
Aksine bu aralar da Sezen Aksu dinleyesim var. :26:
Dansa yazılak var kafamda yazılsam mı oryantal filan. :118:
Olumsuzlukları üstüme çektiğim,karamsar düşüncelerle boğulduğum şu günler de bana en iyi gelicek topik bu topik sanırımm
Aaa ne güzel düşünmüşsün canım. Bende spora gidicem plates falan olabilir. Ki plates istiyorum.Günün yorgunluğunu atmak için spor bence birebir dans da ona keza
Ama güzel düşün güzel olsun herşey. Dua et.. Karamsar olma meleğim. İçindeki olumsuzlukları at herşey yoluna giricek...
Olumsuzlukları üstüme çektiğim,karamsar düşüncelerle boğulduğum şu günler de bana en iyi gelicek topik bu topik sanırımm
Aaa ne güzel düşünmüşsün canım. Bende spora gidicem plates falan olabilir. Ki plates istiyorum.Günün yorgunluğunu atmak için spor bence birebir dans da ona keza
merhaba arkadaslar bende cogu zaman olumlu bir ruh haliyle güne basliyorum ama genelde aksam gözyaslariyla bitiriyorum o günü.bazi arkadaslarim var dünya yikilsa umurlarinda degil vur patlasin cal oynasin bense en ufak seyi kafama takarim genelde olumsuz düsünürüm benim icin bardak hep bostur yani. cünkü yasadiklarim beni byle yaptı.olumlu düsünüp hayal kırıklıgına ugramaktansa olumsuz düsünüp o is oldugunda sevinmeyi olmadiginda kabullenmeyi tercih ediyorum ve tabi bu da beni cok yıpratıyor.
8yildir birini seviyorum karsiliksiz hep onu dusundum hayaller kurdum hatta gittim konustum olmadi.ve ondan sonra kimi begendiysem nihayete erdiremedim.cirkin bi kız degilim ama nedense benim begendigim kisilerden karsilik alamiyorum.lanet gibi birsey bu.
dertliyim biraz cok hayal kırıklıgı yasadim cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?