günaydınnn kızlar :1hug:
ne zmndır topiğe yazmadımm moraller sıfırdı
olumlamalara tekrar başlıyorum artık zemuszemus
Hayırdır, neyin vardı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınnn kızlar :1hug:
ne zmndır topiğe yazmadımm moraller sıfırdı
olumlamalara tekrar başlıyorum artık zemuszemus
merhabaalar bende geldim aranızaa zemuszemus
hoş geldinn cnmmm :1hug:
kızlar yaa, olumlu düşünmem en fazla bir saat sürüyor, devam ettirebilen parmak kaldırabilir mii?
kızlar yaa, olumlu düşünmem en fazla bir saat sürüyor, devam ettirebilen parmak kaldırabilir mii?
merhaba kızlar..ne anlatıcam size hani kitaplardan birinde olumsuz ve sizi üzen bir şey düşündüğünüzde iptal deyin diyordu ya ben bunu alışkanlık haline getirdim..canımı sıkan bir şey aklıma gelir gelmez iptal diyorum..geçenlerde içimden yine iptal diyeceğime pas deyiverdim ama gülmekten de öldüm :roflol: ne olumsuzluk kaldı ne bişey kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar..ne anlatıcam size hani kitaplardan birinde olumsuz ve sizi üzen bir şey düşündüğünüzde iptal deyin diyordu ya ben bunu alışkanlık haline getirdim..canımı sıkan bir şey aklıma gelir gelmez iptal diyorum..geçenlerde içimden yine iptal diyeceğime pas deyiverdim ama gülmekten de öldüm :roflol: ne olumsuzluk kaldı ne bişey kaydirigubbakcemile3
barnak kaldırıyomm benim 1,5 saat