• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

slm kızlaaarrr benim de ihtiyacım var sizlere...
vızelerım bıttı sacımı boyattım kasımı aldrdım dun oooohhhh yenılendım sankı zemuszemus
haftaya yuruyuslere detoxa da baslıyorum tam olarak arıncam tabı ruhsal olarakta arınmak gerek

şimdi bi aşk filmi seredip yaşanılanları sevdiceğiiimle yaşamış gibi hayal kurucam :)) sonrada göz majisi falan :D bütün gece secret..sabaha bakırköyde olmazsam iyidir .D

kızlar yaa, olumlu düşünmem en fazla bir saat sürüyor, devam ettirebilen parmak kaldırabilir mii?

bir saat gayet guzel bence. bir saat boyunca olumlu dusunebiliyosan ne guzel.
surekli 24 saat benim icin olumlu dusunmek zaten zor. gun icerisinde inisler cikislar mutlaka oluyor.

belkide marifet olumsuzluklarin ardindan cabucak kendimizi toparlayabilmek.

merhaba kızlar..ne anlatıcam size hani kitaplardan birinde olumsuz ve sizi üzen bir şey düşündüğünüzde iptal deyin diyordu ya ben bunu alışkanlık haline getirdim..canımı sıkan bir şey aklıma gelir gelmez iptal diyorum..geçenlerde içimden yine iptal diyeceğime pas deyiverdim ama gülmekten de öldüm :roflol: ne olumsuzluk kaldı ne bişey kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar..ne anlatıcam size hani kitaplardan birinde olumsuz ve sizi üzen bir şey düşündüğünüzde iptal deyin diyordu ya ben bunu alışkanlık haline getirdim..canımı sıkan bir şey aklıma gelir gelmez iptal diyorum..geçenlerde içimden yine iptal diyeceğime pas deyiverdim ama gülmekten de öldüm :roflol: ne olumsuzluk kaldı ne bişey kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Güzel yöntem : )

kızlar topiği yeni gördüm,gerçekten olumlu düşünmek hayatta çok şeyi değiştiyor,korktuğum başıma geldi lafı niye çok kullanılır,çünkü insan istediği şeyden çok gerçekleşmesinden korkuğu şeyleri düşünür,ve evrene enerji yayarsınız,evren bu enerjiyi aynen size yansıtır,korktuğunuz başınıza gelir,sonuç olarak evrene olumlu enerji yayalım,bize olumlu olarak geri dönsün,sevgiyle kalın arkadaşlar :)

olumsuzun olumsuzu cektigine inaniyorum..bi konuda aklima gelen basima geldi simdi ugras dur.resmen cagirdim

Olumlu enerjiye ihtiyacım var!
Hadi çağırıyorum seni!
Şu an, şu dakika! Gel!
Verimliyim, güvendeyim, huzurluyum, sağlıklı ve mutluyum.
Başarılıyım, çalışma azmi ve fikriyle doluyum.

Back